Şimdi ben ilk görüşmeye gidicem beni muane için adetin 2-3. Günü mü çağıracaklar randevu almak açısından şimdi mi gideyim tüp bebek randevusu için.Cok doktor gezen biri olarak aynen fsh ilk neyse odur fakat fsh dusurup o sekilde tup bebek öneriyorlar canim kurlerin kesinlikle faydasi oluyor
Tup bebek tedavisine baslarken adetin 2.yada 3.gunu muayeneye gidiyorsun o sekilde tahlillerin yapiliyor falan ona gore tedaviye baslaniyorŞimdi ben ilk görüşmeye gidicem beni muane için adetin 2-3. Günü mü çağıracaklar randevu almak açısından şimdi mi gideyim tüp bebek randevusu için.
Tabiki o size kalmis bir durum icinizin rahat etmesi icin detayli gorusebilirsiniz on gorusme olarak ben haziranda baslayacam hic gitmedim internetten arastirdim okudum merkezi doktoru ve tlfnda butun sorularimi guzelce cvpladilar aklimda hic soru kalmadi herseyi anlattilar ben sehir disinda oldugum icin zor olurdu benim icin simdi adet oldum yarin kadin dogum doktoruna folikullerime baktiracam hormon tahlillerimi yaptiracam kontrol edecem o sekilde baslayacam genetik tahlilide yaptirdik sizin kacinci denemenizdiÖncesinde bir görüşmeye gidiliyor mu bana adetin 2.3 gğnü randevu vermeleri için filan bi ön görüşme yapılmıyor mu
Bu arada turan cetine gidersen sana koca bir sayfa veriyor hem esin hem senden rahim filmide dahil bir cok tahlil istiyor o konudada cok titizler ama ben kendi durumumdan dolayi oradan vazgecip bahceciyi tercih ettimBende haziran ayında yaptırmayı düşünüyorum da tüp bebek için ne zaman başlamalıyım
Canım ben adana Acıbadem de yaptırıcam ben eşimle aynı anda işleme gireceğiz ona tese ameliyatı yapılacak o doktor da Acıbadem de olduğu için tüp bebeği de oraya yaptırcaz.gerekli tahlilleri filmleri isteyecektirler heralde istemezlerse zaten şüphe uyandırır öyle hemen rasgele tüp bebeğe başlanmaz sanırım bakalım bi ön görüşmeye gidelim deBu arada turan cetine gidersen sana koca bir sayfa veriyor hem esin hem senden rahim filmide dahil bir cok tahlil istiyor o konudada cok titizler ama ben kendi durumumdan dolayi oradan vazgecip bahceciyi tercih ettim
Bu arada ben unuttum soylemeyi on gorusmeye gittiginde hem muayene oluyorsun hemde senden isteyecegi tahlilleri yaptiriyorsun ida 20 gunu bulur tahliller hsg filmi falan 20 gunde yaptirmistim sen karar verdiysen bi git gorus cunku ben tahlillerimin cogunu zaten yaptirmistim onun icin gitmeyecem on gorusmeyeÖncesinde bir görüşmeye gidiliyor mu bana adetin 2.3 gğnü randevu vermeleri için filan bi ön görüşme yapılmıyor mu
Eğer o kadar uzun sürerse tahlil sonuçları benim haziran da ki adet günümde geçer anca temmuz Da ki adetimde başlanır tedaviye o zamanBu arada ben unuttum soylemeyi on gorusmeye gittiginde hem muayene oluyorsun hemde senden isteyecegi tahlilleri yaptiriyorsun ida 20 gunu bulur tahliller hsg filmi falan 20 gunde yaptirmistim sen karar verdiysen bi git gorus cunku ben tahlillerimin cogunu zaten yaptirmistim onun icin gitmeyecem on gorusmeye
Sen nerede yaptırmıştın canım tahlillerini özel de de o kadar uzun sürüyor mu sonuçların çıkmasıBu arada ben unuttum soylemeyi on gorusmeye gittiginde hem muayene oluyorsun hemde senden isteyecegi tahlilleri yaptiriyorsun ida 20 gunu bulur tahliller hsg filmi falan 20 gunde yaptirmistim sen karar verdiysen bi git gorus cunku ben tahlillerimin cogunu zaten yaptirmistim onun icin gitmeyecem on gorusmeye
Hsg filmini hemen cekmiyorlar adet bitince cekiyorlar ve bende polip cikmisti ultrasonda gorulmemisti hsgde goruldu onlarida temizletmistimEğer o kadar uzun sürerse tahlil sonuçları benim haziran da ki adet günümde geçer anca temmuz Da ki adetimde başlanır tedaviye o zaman
Bende haziran ayında yaptırmayı düşünüyorum da tüp bebek için ne zaman başlamalıyım[/QUOTE
Tup bebek tedavisi genellikle adetin 2. Veya 3. Günu baslaniliyo. Adetin ilk gunu arar dersin merkeze. Gittigindede durumun uygunsa yumurta olusturucu ignelere baslatiyorlar hemen
Ben ozelde yaptirdim medlineda aslinda uzun surmuyor hsg gununu ayarlamak gerekiyor o hemen cikiyor zaten iki tahlil vardi elrkroforez diye bir tahlil o 15 gunde cikiyormus onun icin uzadi belki merkezden merkeze fark vardir bilemiyorumSen nerede yaptırmıştın canım tahlillerini özel de de o kadar uzun sürüyor mu sonuçların çıkması
Canim bende volkan beyde tedavi olmustum. Benim yasadiklarim şoyle. Ilk denemeydi sperm sorunu var diye baslamistik. Ücretsiz bi öngorusme yaptik hocayla. Eger o esnada muayene olmak istersen 400 kusur bi ücreti vardi. Neyse biz ongorusmeyi ysptik ciktik. Bize su testleri falan yapin demedi. Bizde 2 ay sonra adetin ilk gunu arayip randevu aldik. Adetin 2. Ci gunu gittik tabi hemen kan verdim hormon ve enfeksiyon durumuna bakildi esimdende sperm alindi durumlari nasil diye. Neyse vajinal ultrasonlada bakildi bana ve direk gonal-f igne ile tedaviyi baslatti ayni gun. Sonrasida kontroller yumurta toplama trsnsfer islemi iste.Şimdi ben ilk görüşmeye gidicem beni muane için adetin 2-3. Günü mü çağıracaklar randevu almak açısından şimdi mi gideyim tüp bebek randevusu için.
Aynen ben genetikte yaptirdim 20 gunde cikti. Diger tahlellerim oldugu halde normalde mayısta baslayacaktik hazirana kaldi birde sizden fazla tahlil neden istenmemis bizden tsh rubelka cmv elekroforez bunun gibi bir suru herkesten istiyorlarmis genelde tup bebek merkezleriB beril123 eger sen rahim filmi-hsg falan cektirceksen temmuza uzar isin. Cunku tedavinden onceki adetinin sonunda cekiyolar. Esine ve sana yapilmasini istedigin genetik ve kromozom testleride varsa zaten universitede 1 ay surer en az. Özeldede yaptirabilirsin ama pahalifir yinede sor acibadem bunlari
Ben daha hiç gitmedim görüşmeye ondan çnkü canım şehir dışında olduğum için gidemedim şuan sadece araştırıyorum buralardan.gidersem isterler belkiAynen ben genetikte yaptirdim 20 gunde cikti. Diger tahlellerim oldugu halde normalde mayısta baslayacaktik hazirana kaldi birde sizden fazla tahlil neden istenmemis bizden tsh rubelka cmv elekroforez bunun gibi bir suru herkesten istiyorlarmis genelde tup bebek merkezleri
Bende sehirdisindayim yarisini medlineda yarisini burada yaptirmistim canim hayirlisi olsun sen diger tahlillerini kendin yaptir devlette bence elinin altinda olur hsgyide adet bitince yaptirirsin temmuz adwttinde başlarsınız tedaviye esinde simdi genetik testini yaptirsin canim benden sana tavsiye adetin ikinci gunu butun hormon tahlillerini yaptir, kadindoguma tsh,tam kan sayimi,rubella,cmv,elektroforez,d vitamini dahiliye bolumu yapiyor bu tahlilleri bunlari esinde yaptirsin en sona hsg filmini yaptirirsin herseyin elinde olur gidersin baslarsin bu arada randevu alip ön gorusme yapabilirsinizBen daha hiç gitmedim görüşmeye ondan çnkü canım şehir dışında olduğum için gidemedim şuan sadece araştırıyorum buralardan.gidersem isterler belki
Hepsi kadın Doğum doktorun da yapılmıyor mu testlerinBende sehirdisindayim yarisini medlineda yarisini burada yaptirmistim canim hayirlisi olsun sen diger tahlillerini kendin yaptir devlette bence elinin altinda olur hsgyide adet bitince yaptirirsin temmuz adwttinde başlarsınız tedaviye esinde simdi genetik testini yaptirsin canim benden sana tavsiye adetin ikinci gunu butun hormon tahlillerini yaptir, kadindoguma tsh,tam kan sayimi,rubella,cmv,elektroforez,d vitamini dahiliye bolumu yapiyor bu tahlilleri bunlari esinde yaptirsin en sona hsg filmini yaptirirsin herseyin elinde olur gidersin baslarsin bu arada randevu alip ön gorusme yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?