Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

İnanmıyorummmmm çok mutlu oldum yaa böyle güzel haberler öyle umut veriyor ki bana da çok sevindim inşallah sağ Salim kucağına alırsın canım
Insallah canim hepimiz yasariz bu mutlulugu.ama bu defa tutacagi daha transfer sirasinda anlamistim.acibademde aşılama yapar gibi embriyolari bir anda birakip cikmisti.bu oyle yapmadi tam endemetriumu bulup tam ortasina yerlestirdi nnerdeyse 10 dakika ugrasti

Hadi ya bunu duyduğum iyi oldu bizde Acıbadem'i düşünüyorduk yaptırmak içimin.doktor tam içime sinmese de..ya acıbadem ya başkent de Esra Bulgan diye düşünüyordum ama orası çok kalabalık diye istemiyordum acıbadem de tutanlar da var ama doktor dan tam anlamıyla bi memnun olan Yok ne yapıcam bilmiyorum

Bu tip şeyleri dile getirsek terslerler mi acaba endemetriumun tam ortasına yerleştirilmesini istiyoruz filan diye uyarsak baştan.

Bu tip şeyleri dile getirsek terslerler mi acaba endemetriumun tam ortasına yerleştirilmesini istiyoruz filan diye uyarsak baştan.
valal hi canim doktora heralde boyle birsey soylesen oda sana cok biliyorsan buyur sen yap istersen ozaman bu islemi der kesin.boyle bisey soylenmez bence tes teper cunku tamamiyle doktorun el becerisyle ilgili birseyy bu bence.birde sunu soylemeliyim ki ozellere olan guvenimi tamamen kaybettim ben.paradan baska bisey dusunmuyolar

Haklısın çanım aynen öyle ne yazık ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…