Genetik kromozom testi icin bu dedigim[/QUOTE
Çok teşekkür ederim kuzum 1 ay beklemektense oraya yaptırırız çok iyi oldu bu sonuçları haber veririm size
Henüz baslamadik aybaşı gibi baslayacagiz siz sanirim hamilesiniz tebriklerGuzel habrleri olan kimse yokmuuu
Henüz randevu test hastane sıraları beklemekten birşeye başlayamadık canım senden ne haberGuzel habrleri olan kimse yokmuuu
Henüz baslamadik aybaşı gibi baslayacagiz siz sanirim hamilesiniz tebrikler
aalla alla icinemi dogdu noldu ay insalaah allah duyar.tup bebek yaptirdim simdi sonuc bekleme asamasindayiz.heyecandan oluyorum
Allah soyletti inşallah öyledir canim kacinci gününaalla alla icinemi dogdu noldu ay insalaah allah duyar.tup bebek yaptirdim simdi sonuc bekleme asamasindayiz.heyecandan oluyorum
Pazartesi transfer yapildi 3.gunum cumartesiden beri de progestan igne vuruluyorum.kalcamin ustune oturamiyomAllah soyletti inşallah öyledir canim kacinci günün
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır hangi hastaneye yaptırdın doktorun kimdiaalla alla icinemi dogdu noldu ay insalaah allah duyar.tup bebek yaptirdim simdi sonuc bekleme asamasindayiz.heyecandan oluyorum
Insallah canim yuzumuz guler umarim b u defa.universitede gurkan hoca yaptiHayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır hangi hastaneye yaptırdın doktorun kimdi
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır hangi hastaneye yaptırdın doktorun kimdi
Canım ne yaptın sonuçun belli oldu muInsallah canim yuzumuz guler umarim b u defa.universitede gurkan hoca yapti
Evet canim dun belli olsu.cok sukur olumlu oldu bayramdan sonra tekrar hcg baktirip yukselisine bakacazCanım ne yaptın sonuçun belli oldu mu
Evet canim dun yaptik cok sukur olumlu oldu.bayramdan sonra tekrar hcg baktirip yukselisine bakacazCanım ne yaptın sonuçun belli oldu mu
İnanmıyorummmmm çok mutlu oldum yaa böyle güzel haberler öyle umut veriyor ki bana da çok sevindim inşallah sağ Salim kucağına alırsın canımEvet canim dun belli olsu.cok sukur olumlu oldu bayramdan sonra tekrar hcg baktirip yukselisine bakacaz
Insallah canim hepimiz yasariz bu mutlulugu.ama bu defa tutacagi daha transfer sirasinda anlamistim.acibademde aşılama yapar gibi embriyolari bir anda birakip cikmisti.bu oyle yapmadi tam endemetriumu bulup tam ortasina yerlestirdi nnerdeyse 10 dakika ugrastiİnanmıyorummmmm çok mutlu oldum yaa böyle güzel haberler öyle umut veriyor ki bana da çok sevindim inşallah sağ Salim kucağına alırsın canım
Hadi ya bunu duyduğum iyi olduInsallah canim hepimiz yasariz bu mutlulugu.ama bu defa tutacagi daha transfer sirasinda anlamistim.acibademde aşılama yapar gibi embriyolari bir anda birakip cikmisti.bu oyle yapmadi tam endemetriumu bulup tam ortasina yerlestirdi nnerdeyse 10 dakika ugrasti
Bu tip şeyleri dile getirsek terslerler mi acaba endemetriumun tam ortasına yerleştirilmesini istiyoruz filan diye uyarsak baştan.
Haklısın çanım aynen öyle ne yazık ki...valal hi canim doktora heralde boyle birsey soylesen oda sana cok biliyorsan buyur sen yap istersen ozaman bu islemi der kesin.boyle bisey soylenmez bence tes teper cunku tamamiyle doktorun el becerisyle ilgili birseyy bu bence.birde sunu soylemeliyim ki ozellere olan guvenimi tamamen kaybettim ben.paradan baska bisey dusunmuyolar
Hayirli olsun canim tedavideyken ne demistin allah soyletti galiba bak icinden gecmis hayirli olsun:)Evet canim dun belli olsu.cok sukur olumlu oldu bayramdan sonra tekrar hcg baktirip yukselisine bakacaz
Hayirli olsun canim tedavideyken ne demistin allah soyletti galiba bak icinden gecmis hayirli olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?