- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Aynen canim dosyanin bi ornegini bile vermiyorlar dogru duzgun. Embriyo donma icin kaldimi arayip diyen yok. Transferden sonra net kalanida söylemedi volkan bey. Hemsire bile laf soyletmiyor. Dusuk bizim rahmimizden kaynakliymista laboratuarlarinda en iyisi seciliyomusta. Hic toz kondurmuyolar. Çizdim gitti onları.Ben Adana Acıbadem'de 2 kez tüp bebek denemesi yaptım. İlkinde 1 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Negatif sonuç aldık. İkincisinde 2 adet dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Tuttu ama 5 haftalık hamile iken hamileliğim düşükle sona erdi. Canımı zor kurtardım. Düşük yapma karmaşık ve çok transparan bir konu değil ama erken dönem düşüklerinin de en yaygın sebebinin kromozon problemleri olduğunu göz önüne alarak burayı laboratuarı nedeniyle tavsiye etmediğimi paylaşmak istiyorum. Doktoru için olumsuz bir şey diyemem, Volkan beyin işinin gereğini yapıyor, daha fazlasını değil. Fakat laboratuarı konusunda şüphe oluştu. Bunlara ek olarak iletişim,bilgilendirme ve belge konusunda da büyük yetersizlikleri var.
Benim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.Evet katiliyorum bende.baska bir yer secin kesinlikle.universite hastanesine gidebilirsiniz.
Sen bilirsin canim ama ozellere hic guvenim kalmadi benim.keske en basta hic gitmeseydim diyorumBenim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.
Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom olduğu için 2 denememi orda yapmak durumunda kaldım. Dondurulmamışlarım olmasaydı hayatta 2. kez gidilecek hastane değil. Ama senin de dediğin gibi en baştan başlamak gerçekten zahmetli. Ben de dondurulmuşlarımı alıp İstanbul'da yapabilir miyim diye araştırdım ama çok uğraştırıcıydı durum. Dondurulma tarihinden itibaren 5 yıl saklanıyor ama ben dondurulmuşlarımı alayım da o hastane işe işim kalmasın dedim. Sen ne yapacaksın?Benim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.
Canim sende angel gibi üniversitede denesene. Şartlarin tutuyorsaBenim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.
Canim sende angel gibi üniversitede denesene. Şartlarin tutuyorsa[/QUOTE
Acıbadem de yapmıycam zaten karar verdim , e2 çok yüksek olması sebebi ile geçici menapoza soktular beni adet olunca istanbulda bir merkeze gidicem . Hangisi olduğuna karar veremedim .Bencede kaytiliyorum
Nasil yani e2 in neden yukselmis ki.yuksekmiydi daha oncede.Acıbadem de yapmıycam zaten karar verdim , e2 çok yüksek olması sebebi ile geçici menapoza soktular beni adet olunca istanbulda bir merkeze gidicem . Hangisi olduğuna karar veremedim .
Pko hastasımıydın cnm dondurulma genelde pko hastalrnda yapılıorBenim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.
Yok pko değilim sadece e2 değerim çok yüksek sürekli.Pko hastasımıydın cnm dondurulma genelde pko hastalrnda yapılıor
Ben bıraktım Acıbadem i orada 1 tane dondurulmuşum kaldı , ama İstanbulda geri tedaviye başladım.Selam arkadaslar nasilsiniz.kimsenin sesi cikmiyor.guzel haberleri olan yokmu
Hayirlisi olsun canimBen bıraktım Acıbadem i orada 1 tane dondurulmuşum kaldı , ama İstanbulda geri tedaviye başladım.
Merhaba benim tranferim dün oldu,sonuç bekliyorum,çok stresli bir süreç. olumlu olur inşallahSelam arkadaslar nasilsiniz.kimsenin sesi cikmiyor.guzel haberleri olan yokmu
Kaç tane yumurtanız kaldı , 1 tanemi transfer yapıldı ?Merhaba benim tranferim dün oldu,sonuç bekliyorum,çok stresli bir süreç. olumlu olur inşallah
Hade bakalim hayirli haberler verirsin insallahMerhaba benim tranferim dün oldu,sonuç bekliyorum,çok stresli bir süreç. olumlu olur inşallah
2 TANE 5. gün embriyosu transfer edildi. kaç kaldı bilmiyorum 2 galiba o da gelişim gösterirse arayacaklarmış. çok aydınlatıcı bilgi alamadım henüz.Kaç tane yumurtanız kaldı , 1 tanemi transfer yapıldı ?
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sonucunu bize de yazarsan çok sevinirim bende önümüz ay acıbadem de düşünüyorum önerir misin nasıl geçti memnun kaldın mı birde kaç tane transfer yapıldı ?Merhaba benim tranferim dün oldu,sonuç bekliyorum,çok stresli bir süreç. olumlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?