Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Aynen canim dosyanin bi ornegini bile vermiyorlar dogru duzgun. Embriyo donma icin kaldimi arayip diyen yok. Transferden sonra net kalanida söylemedi volkan bey. Hemsire bile laf soyletmiyor. Dusuk bizim rahmimizden kaynakliymista laboratuarlarinda en iyisi seciliyomusta. Hic toz kondurmuyolar. Çizdim gitti onları.

Evet katiliyorum bende.baska bir yer secin kesinlikle.universite hastanesine gidebilirsiniz.
Benim 1 tane dondurulmuşum kaldı orada, ama emin değilim . Başka yerde sıfırdan mı başlasam acaba ? 2 tane olumsuz denemem oldu acıbademde . İçimde hep soru işareti var , yaptırmak istemiyorum orada ama başak yerde de sıfırdan başlamak zor geliyor.

Sen bilirsin canim ama ozellere hic guvenim kalmadi benim.keske en basta hic gitmeseydim diyorum

Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom olduğu için 2 denememi orda yapmak durumunda kaldım. Dondurulmamışlarım olmasaydı hayatta 2. kez gidilecek hastane değil. Ama senin de dediğin gibi en baştan başlamak gerçekten zahmetli. Ben de dondurulmuşlarımı alıp İstanbul'da yapabilir miyim diye araştırdım ama çok uğraştırıcıydı durum. Dondurulma tarihinden itibaren 5 yıl saklanıyor ama ben dondurulmuşlarımı alayım da o hastane işe işim kalmasın dedim. Sen ne yapacaksın?

Canim sende angel gibi üniversitede denesene. Şartlarin tutuyorsa

Bu merkezle ilgili diyecğim şeyler çok fazla benim 3 başarısız denemem oldu ve sadece pko hastasym en basit kısırlık derler ve tüp bebek de de şansı en yüksek grup derler hiç de öyle olmadı yumurta topladılar ohss oldum kızlar hiç ilgilenmedler canımdan oluordm neredyse ben bu kadar ilgisiz bir hastane görmedm sonra yumurtalrm donduruldu 2 ay sonra falan ilk transferm oldu çok ümitlydm tabi ki sonuö hüsran değerm 0 çıktı ben şok dedim hani 2 çıksın 3 çıksın hiç birşekilde tutunma olmadı 2. Yine olmadı sonra 3 transfer öncesi histroskobi oldm sonuç yine negatifti başka skntı vardı sanrm bizde bilemiordk volkan bey aradı üzgün olduğunu yapılacak birşy kalmdığını tek çağre embyoları genetiğe göndermek dedi ben bunca skntıyı dondurulmşlarm olmasa çekmzdim kızlar volkan bey insan olarak çok ii alanında da başarılı denilior ama sonç negatf demekki labaratuvarı ii değl demekki başka yerde skntı var hemşirelere gelince çokk ilgisiz esma hanıma bırakmişlr herşyi o da yetişemior bir disiplin yok anlayacağz merkez çok yetersiz... bu merkezde pozitif sonuç alan da çok kimseninde hakkımı yemek istemem bu işler kısmet işi Rabbim ol derse olur sizler bilirsinz tercih sizin hiç abartmadan yazdm yaşadklarımı az bilede yazdm emin olun

Pko hastasımıydın cnm dondurulma genelde pko hastalrnda yapılıor

Merhaba benim tranferim dün oldu,sonuç bekliyorum,çok stresli bir süreç. olumlu olur inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın sonucunu bize de yazarsan çok sevinirim bende önümüz ay acıbadem de düşünüyorum önerir misin nasıl geçti memnun kaldın mı birde kaç tane transfer yapıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…