- 20 Mart 2016
- 65
- 10
- 3
Ben yarin ilk kez gidicem ondan demekki anladm canmSen daha onları vermediyse kayıt için istiyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarin ilk kez gidicem ondan demekki anladm canmSen daha onları vermediyse kayıt için istiyolar
Ondandır canım benim. Ben evrakları teslim ettim cünküBen yarin ilk kez gidicem ondan demekki anladm canm
Teşekkürler aydinlattigin için. Hem korku hem heyecan uyku mu kaldı bendeSen de uyumamıssın
Ooo hem de nasıl cok korkuyorum benTeşekkürler aydinlattigin için. Hem korku hem heyecan uyku mu kaldı bendesenide sardı tüm bunlar galiba
Seninde ilk dimiOoo hem de nasıl cok korkuyorum ben
Seninde ilk dimi
Hakkimizda hayirlisi olsun canim korku yok bol dua varSabah yolculuk var ama uyku yok biz de
Allah yardımcımız olsunHakkimizda hayirlisi olsun canim korku yok bol dua var![]()
AminnnnAllah yardımcımız olsun
Yolda mısınız siz deAminnnn
Evet şimdi girdik Adana'ya canm geldiniz mi sizdeYolda mısınız siz de
Gelmek üzereyizEvet şimdi girdik Adana'ya canm geldiniz mi sizde
Geldik biz hastaneyeGelmek üzereyiz
Benimde gözlerim seni aradi. Biraz zordu bi problem yoktur inşallahKarsılastık mı bilemiyorum görüşetmedik. Zor bir gün benim için inşallah sana öyle olmamıştır
Meryem nuriye nerde yaptırdınve sonuç olumsuz...
Adana Acıbademde tüp bebek yaptirMistım.cokt umutluydum.ama bugün test yaptım ve negatifMeryem nuriye nerde yaptırdın