Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Ya çok üzüldüm. Kendim gibi sizi de merakla bekliyordum. İnsanın aklına acaba labaratuvar ile mi ilgili bu sonuç diye düşünüyor. Rabbim sabır versin :KK43:

evet acıbadem adana laborutavurı ve embriyologu bence yetersiz volkan bey iyi bir doktor. bende orda yaptırmıştım.

evet acıbadem adana laborutavurı ve embriyologu bence yetersiz volkan bey iyi bir doktor. bende orda yaptırmıştım.
Canim bende acıbadem düşünmüştüm de tereddütlerim vardı . Sizde de sorun morfoloji mo. Sperm seçimi tamamen embriyologa kalmış bişey. Başkent nasıl peki

Canim bende acıbadem düşünmüştüm de tereddütlerim vardı . Sizde de sorun morfoloji mo. Sperm seçimi tamamen embriyologa kalmış bişey. Başkent nasıl peki

yok bizde sorun ben polikistik overim. adanada boş yere vakit geçirmemeni öneririm ben çünkü. ayrıca pgd genetik test falan bunlar kafanı karıştırmasın. tekrarlayan gebelik düşüklerinde yapılır.

yok bizde sorun ben polikistik overim. adanada boş yere vakit geçirmemeni öneririm ben çünkü. ayrıca pgd genetik test falan bunlar kafanı karıştırmasın. tekrarlayan gebelik düşüklerinde yapılır.
Canim tecrübelerini paylaşır misin detaylı .

İyi olmaya çalışıyorum canım anneme geldim biraz değişiklik olsun diye.burda da insanların hala bebek yok mu soruları olmazsa daha iyi olacagım
Ay canım o insanlar zaten sinir bozucu ben onları onemsemiyorum istedikleri cevabı veriyorum .olmuyor canım ya sorun var ben de diyorum

Back
X