Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonal ve merional o zamanin dozunu hatirlamiyorumYani ilaç ismi ve dozun neydi
Ama kan testlerini bize vermediler ki hiç nasıl bilecegimBunları not almalısın canım ilerde lazım olur çıkan kan testi sonuçlarını bile not al ki karşılaştır aynı tedavi yeniden uygulatmamış olursun kendinden haberin olmuş olur doktorlar hemşireler sen kadar iyi takip edemez veya bir yanlışlık yapıldığında uyarırsın.istambul bahçeci ile görüştüm doktor direk uygulanan tedavileri sordu
Acıbademin mobil uygulaması var..şifreni hastaneden alıp uygulama üzerinden bakabılrsın canım..Ama kan testlerini bize vermediler ki hiç nasıl bilecegim
Baksamda nasıl anlayacağım testleri kağıt olsa doktora gösteririm ama elimde birsey olmadan bakarak anlayamam benAcıbademin mobil uygulaması var..şifreni hastaneden alıp uygulama üzerinden bakabılrsın canım..
Canım cıktısnı alıp gosterebılırsın..yada telefonunu doktora gosterebılırsınBaksamda nasıl anlayacağım testleri kağıt olsa doktora gösteririm ama elimde birsey olmadan bakarak anlayamam ben
Uygulamayı play stordrn mi indiriyoruzCanım cıktısnı alıp gosterebılırsın..yada telefonunu doktora gosterebılırsın
Evet istersen acıbademın sayfasındanda bakabılırsın bılgısayardan..acıbademı arayıp şifrenı alabılırsın..Uygulamayı play stordrn mi indiriyoruz
Çarşamba gidecegim sorarım sizde ordami yaptırdınız sonucu ne olduEvet istersen acıbademın sayfasındanda bakabılırsın bılgısayardan..acıbademı arayıp şifrenı alabılırsın..
Canım Medline da da sonucu söylemiyorlar biz sormazsak kimse bize birşey izah etmiyor bende anca 2 denemeden sonra anladım bu işleri.her kan verdiğimde sonucunu soeuyordum hemşirelere iyi mi kötü mü yani diye de soruyordum sormayınca bize düzenli güzel izah eden olmuyor heryerde bu böyle galibaÇarşamba gidecegim sorarım sizde ordami yaptırdınız sonucu ne oldu
Benim denem sayım cok fazla orda da bı kere taze transfer bı kere donmus oldu negatif oldu.başka yerlerdede denemelerim oldu benm..toplamda 8defa transferm oldu 3 tanesi kimyasal gebelık olduÇarşamba gidecegim sorarım sizde ordami yaptırdınız sonucu ne oldu
Çok üzüldüm peki neden olmuyormuş arastirmadinuz mi sorun neBenim denem sayım cok fazla orda da bı kere taze transfer bı kere donmus oldu negatif oldu.başka yerlerdede denemelerim oldu benm..toplamda 8defa transferm oldu 3 tanesi kimyasal gebelık oldugerisi negatıf
Ne oldu ki ?buraya Gökhan çıragil ile ilgili güzel şeyler yazmışım ama asla tavsiye etmiyorum
Mrb canım ben başkent kışla tayfun çok hocayla devam ettim 4 Nisa’nda 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane cumartesi belli olacak bekliyorum beklemek çok daha zormuşUzun zamandir kimse yazmamis .gusel haberleri olan varmi
ayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.kacinci denemendi bu canim.bu arada bu konu basligini ilk açan kisi senmisinMrb canım ben başkent kışla tayfun çok hocayla devam ettim 4 Nisa’nda 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane cumartesi belli olacak bekliyorum beklemek çok daha zormuş
Evet canım benim ve şuan yardıma ihtiyacım var bıgün erken gebelik testi yaptım yüklicem silik çizgi çıktı erken ama umutlanmak istemiyorumayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.kacinci denemendi bu canim.bu arada bu konu basligini ilk açan kisi senmisin
İlk denemem tatlımayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.kacinci denemendi bu canim.bu arada bu konu basligini ilk açan kisi senmisin