Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Bunları not almalısın canım ilerde lazım olur çıkan kan testi sonuçlarını bile not al ki karşılaştır aynı tedavi yeniden uygulatmamış olursun kendinden haberin olmuş olur doktorlar hemşireler sen kadar iyi takip edemez veya bir yanlışlık yapıldığında uyarırsın.istambul bahçeci ile görüştüm doktor direk uygulanan tedavileri sordu

Bunları not almalısın canım ilerde lazım olur çıkan kan testi sonuçlarını bile not al ki karşılaştır aynı tedavi yeniden uygulatmamış olursun kendinden haberin olmuş olur doktorlar hemşireler sen kadar iyi takip edemez veya bir yanlışlık yapıldığında uyarırsın.istambul bahçeci ile görüştüm doktor direk uygulanan tedavileri sordu
Ama kan testlerini bize vermediler ki hiç nasıl bilecegim

Çarşamba gidecegim sorarım sizde ordami yaptırdınız sonucu ne oldu
Canım Medline da da sonucu söylemiyorlar biz sormazsak kimse bize birşey izah etmiyor bende anca 2 denemeden sonra anladım bu işleri.her kan verdiğimde sonucunu soeuyordum hemşirelere iyi mi kötü mü yani diye de soruyordum sormayınca bize düzenli güzel izah eden olmuyor heryerde bu böyle galiba

Çarşamba gidecegim sorarım sizde ordami yaptırdınız sonucu ne oldu
Benim denem sayım cok fazla orda da bı kere taze transfer bı kere donmus oldu negatif oldu.başka yerlerdede denemelerim oldu benm..toplamda 8defa transferm oldu 3 tanesi kimyasal gebelık oldu:(gerisi negatıf

Benim denem sayım cok fazla orda da bı kere taze transfer bı kere donmus oldu negatif oldu.başka yerlerdede denemelerim oldu benm..toplamda 8defa transferm oldu 3 tanesi kimyasal gebelık oldu:KK43:gerisi negatıf
Çok üzüldüm peki neden olmuyormuş arastirmadinuz mi sorun ne

Mrb canım ben başkent kışla tayfun çok hocayla devam ettim 4 Nisa’nda 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane cumartesi belli olacak bekliyorum beklemek çok daha zormuş
ayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.kacinci denemendi bu canim.bu arada bu konu basligini ilk açan kisi senmisin

ayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.kacinci denemendi bu canim.bu arada bu konu basligini ilk açan kisi senmisin
Evet canım benim ve şuan yardıma ihtiyacım var bıgün erken gebelik testi yaptım yüklicem silik çizgi çıktı erken ama umutlanmak istemiyorum

Eklentiler

• A2C1A2F1-DF73-4AF8-84DD-B15CBB9E8DE2.webp
    A2C1A2F1-DF73-4AF8-84DD-B15CBB9E8DE2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
Back
X