- Konu Sahibi sevdadeger
-
mrblar doktorum. öncelikle böyle bir topic açıp yardımcı olduğunuz için teiekkür ederim. Ben sol alt çeneme 4 ay önce köprü yaptımıştım, sanırım yüksek oldu ve üstünden epey bi alındı. Sonra bir tanesinin sinirini aldılar, ama ağrı hiç geçmemişti, film çekildiğinde içine konan dolgunun biraz fazla olduğu bu yüzden de temasta çene kemiğine baskı olduğu ve ağrıya sebep olduğu söylendi ve dolgu kısaltıldı. Ancak buna rağmen sözde siniri alınan dişimde ve diğer dişte yine ağrı var ve sıcak hassasiyeti var. Bana bir yol gösterir misiniz? Acaba üstten çok alındığı için mi hassasiyet oluştu? Ayrıca siniri alınan dişte ağrı nasıl duyuluyor? 4 aydır cehennem azabı oldu bana.bir çürük dişi çektirdikten sonra keşke öle kalsaydı.
mrb benim ön dişlerimde çürükler var doktorum dolgu yaptı ama dolgular sürekli düşüyor..3. kez yaptı ve 3.sü de düştü artık çok sıkıldım..bunun başka yolu yokmu..yeni çıkan bir şey varmış dişleri kesmeden şapka gibi yapıştırılıyormuş sanırım ve kalıp gibi değilde her diş için için ayrı oluyormuşbu dişler..yaptırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda..bilgilendirirseniz sevinirim..
merhaba benim problemim diş doktoruna gitmekten çok korkuyorum aslında dişlerimde çok ciddi bir problem yok diye tahmin ediyorum ama son zamanlarda sanki biraz hassaslaştı ve ufak tefek dolgu yapılması gereken yerler var gibime geliyor, acaba dişçiye gittiğimde bu korkuyu azaltmam için bana sakinleştirici yada benzer yöntemler uygulanabilir mi? açıkçası hiçbir doktordan korkmuyorum ama dişçiye gidemiyorum, korkumu yenmek için bir arkadaşım dolgu yaptırmaya gittiğinde onunla birlikte gittim ama psikolojik olarak muaynehanede bir dişim felaket ağrımaya başladı ve dolgu yapımı sırasında çıkan ses beni çok geriyor... lütfen beni bilgilendirin acaba hastayı rahatlatmak amaçlı kullanılan yöntemler var mı yada gitmeden önce sakinleşmek amaçlı alabileceğim bir ilaç varmı?
Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacakk...kanal tedavisine başlıcagım sadece bir dişim yapılacakk.. uyuşması için igneyi vurmadan öncee sprey felan sıkarlarmı igneninde acısını hissetmemem içinn..hayatımda ilk defa dişimi yaptıracagımm acayip korkuyorum:çok üzgünüm:
bnm bildiğim sıkıyorlar cnm bnm
nerde yaptracaksın
devlet kurumumu özeldemi
canım özelde yaptıracagım..birde adanada yaşıyorsan önerebilecegin özel bir kurum varmı??
eğer yakınsa sana
estetik ağız dişsağlığı merkezi var
hm çifte minarede hmde kenan evrende
kenan evren bulvarındaki 5 katlı hm
birde eğer ssk yada bağkurun varsa yaptrdığın işlem sonrası faturayı kurumuna götürüyrsun ve paranı geri alıyorsuun
Canım evet biliyorum dedigin yeri..peki nasıll doktorları sen yaptırdınmı memnun kaldınmı??
Tşk canım cok saolll:1hug: bugün olmazsa gidecegim bakalım ne diceklerr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?