Adana da yaşamak

Adana nasıl bir şehir bildiğim kadarıyla karpuzların yetiştirildiği şehir hatta bizim burada Adana Ceyhan Ceyhan diye bağırıyorlar eğer orada yaşayacaksanız şanslısınız karpuzları ucuza alırsınız tasarruf olurçok severim karpuzu

Canım Adana'm memleketim!!
İnsanı sıcaktır.Yazları daha da sıcaktır bu sebeple buna hazırlıklı olun derim.Kışın çok soğuk olmaz kışın güneşli havada babet bile giyebilirsiniz.Yemekleri efsane ona diyecek birşey yok.Bazı kesim insanı gergindir ona dikkat etmek gerekir. Kendinize ufak bir çevre edindiğiniz zaman keyifle yaşarsınız

Memleketim adanam çok güzel insanları da havası gibi sıcaktır misafir perverdir çok pahalı bir şehir değildir çok çabuk adapte olursunuz yeme içme hat safhada yabancılık cekmezsiniz..

İnsanları sıcakkanlı ve midelerine düşkün insanlar , ziyaretinize gelenleri bayatlamış yemeklerle karşılamayınız ! Sohbeti çok severler
Benimde bu şehirle ilgili endişelerim var nişanlım İn ailesine yemeğe gittik biz yolu bulamadık tabide çok farklı bir yere gittik kaybolduk yani yolda durup nişanlım İn bizi almasını beklerken yanımızdan geçen şahinin tepesine oturmuş yolda giden birilerini gördüm o kadar tuhaf oldum ki inşallah bütün insanlar böyle değildir dedim

Bazı kesim dediğinizi gördüm kaybolduk adanada başımızı baya tuhaf şeyler geldi

Sıcaktır ondan öyle yapmıştır :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…