- 12 Temmuz 2020
- 779
- 507
- 53
- 33
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
Sen hic 50 60 derece de kavrulmamissindir, gelince bi kavrulursun goznekler cicek acar :)yok o geçmez :)
allah korusun :))Sen hic 50 60 derece de kavrulmamissindir, gelince bi kavrulursun goznekler cicek acar
yine beklerim misafir edelim :)Antepli arkadaşlarım vardı gitmek görmek de nasip oldu doğunun parisi olmuş cidden. Insani da balcan kebabiyla harikalar yaratmis:)
biraz bölge bölge gibi
O kadar sıcak ki insan mecbur kalmadıkça iç çamaşırı giymek istemiyor o bile yakıyor. Güzel bi güneş kremi ile başla gelme hazirligina:)allah korusun :))
fırsat buldukça kaçarız artık adanadanher ilde biraz daha yaşam şekli düşük yerler var tabikiii ,
ama uygun fiyat geizlecek yerleri çok , tek sıkıntısı SICAK olması
onu bende düşündüm kesinlikle alacağım yanıma :)O kadar sıcak ki insan mecbur kalmadıkça iç çamaşırı giymek istemiyor o bile yakıyor. Güzel bi güneş kremi ile başla gelme hazirligina:)
Biz seni buraya alalim:)yine beklerim misafir edelim :)
benim daha sürem var :)Biz seni buraya alalim:)
Allah düşürmesin de sağlık sektörü baya iyi adananın. Çevre illerde bulamayacağın ilaçları doktorları bölümleri bulursun. Hesaplı alışverişler yapabileceğin çok yer var. Toptancılar çok fazla. Gezilip görülecek yerler var ama başka yerlere ulaşım kolaylığı da var. Mersine antalyaya konyaya nevşehir niğde hep yakın. Gün içinde gidip görebileceğim yerler çok. Yazları saat 11 ile 4 arası özellikle çıkmazsan dışarıya sıcak derdinden kurtulursun büyük ölçüde.onu bende düşündüm kesinlikle alacağım yanıma :)
düğünden sonra yazacağım buraya ihtiyacım olursa mutkala soracağım sizlere benim pek tanıdığım yok adanada bütün ailem akrabalarım antepteAllah düşürmesin de sağlık sektörü baya iyi adananın. Çevre illerde bulamayacağın ilaçları doktorları bölümleri bulursun. Hesaplı alışverişler yapabileceğin çok yer var. Toptancılar çok fazla. Gezilip görülecek yerler var ama başka yerlere ulaşım kolaylığı da var. Mersine antalyaya konyaya nevşehir niğde hep yakın. Gün içinde gidip görebileceğim yerler çok. Yazları saat 11 ile 4 arası özellikle çıkmazsan dışarıya sıcak derdinden kurtulursun büyük ölçüde.
O yerleri biliceksin gelmedenBazı kesim dediğinizi gördüm kaybolduk adanada başımızı baya tuhaf şeyler geldi
BursaSiz nerede yaşıyorsunuz
Çok teşekkür ediyorumTen renginizi bilmiyorum ama açık tenli kalmak istiyorsanız şayet bir çantanızda bir evde olmak üzere muhakkak güneş kremi bulundurun.Mesela Aralık ayında olmamıza rağmen şu an yarım kol t shirtleyim düşünün. Makyajınız,saçınız nemden bozulup yapış yapış olabilir buna hazırlıklı olun. Bazı muhitleri gerçekten kötü ama bu durum her şehirde aynıdır diye düşünüyorum. Özal, Ziyapaşa,Demirel gibi yerlerde oturacaksanız çevre ile alakalı sıkıntı çekmezsiniz. Ama en büyük sıkıntısı benim yıllardır alışamadığım nemli ve aşırı sıcak havası mutluluklar dilerim.
Yarı Adanalı sayılırım, dedem teyzemler dayımlar, hepsi adanada yaşıyor. Aklıma ilk gelen havuçlu şalgam ve bici oldu :)) Çok severim.. Ama çokça sıcak bi şehir, valla ne makyaj kalıyor yüzünde ne de saçın düzgün kalıyor, ha evinde klima varsa ne ala ki zaten hepsinde ya klima ya vantilatör var. Adana’nın ilçesinden ilçesine göre insanları farklılık gösteriyor, şöyle ki mesela seyhanda hırsızlık olayı ile karşılaşmak çok fazla, ve çingene ağırlıklı. Ama genel olarak sevdiğim bi şehir ya, yazın mahalle aralarında polis ekipleri lütfen uçurtma uçurmayııın uçurtma uçurmak yasaktır diye anons yapıyorBirkaç arkadaş başka şehirleri sormuş bende gelin olacağım şehir için sorayım ADANA nasıl bir şehir?
Çok güzel açıklamışsınYarı Adanalı sayılırım, dedem teyzemler dayımlar, hepsi adanada yaşıyor. Aklıma ilk gelen havuçlu şalgam ve bici oldu :)) Çok severim.. Ama çokça sıcak bi şehir, valla ne makyaj kalıyor yüzünde ne de saçın düzgün kalıyor, ha evinde klima varsa ne ala ki zaten hepsinde ya klima ya vantilatör var. Adana’nın ilçesinden ilçesine göre insanları farklılık gösteriyor, şöyle ki mesela seyhanda hırsızlık olayı ile karşılaşmak çok fazla, ve çingene ağırlıklı. Ama genel olarak sevdiğim bi şehir ya, yazın mahalle aralarında polis ekipleri lütfen uçurtma uçurmayııın uçurtma uçurmak yasaktır diye anons yapıyorVe son zamanlarda çok yeni ve çok güzel evlerin yapıldığı şehir..
Bundan eminim bizim bu tarafın insanı sıcak kanlıdıtAdana insanı açık sözlüdür sıcakkanlı sohbeti ve yardımlaşmayı sever , kendini has insanlardır özgür ruhludur , sınırlanmayı sevmez, düşene hemen yardıma koşan insanlardır , istanbul insanı gibi bencil ve ruhsuz değiller , insanı parasıyla değer ölçmez !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?