Adana da yaşamak

Adana diğer şehirlere göre baya uygun. Kışın çok soğuk olmaz biz yeri geliyordu. Küçücük elektrikli sobayla gayet iyi ısınıyorduk. Yazın çok çok sıcak oluyor evde klima şart. Evde bütün odalar klima vardır :) birde semte göre her şehirde olduğu gibi iyi yada kötüdür. Kötü semte düştüğün zaman hırsızlık da vardır hergün kavga da. Yemekleri çok güzeldir. Uygundur da. Yani orda çok rahat geçinebilirsiniz. Trabzona geldikten sonra daha iyi anladım burası çok pahalı çünkü herşeyiyle.

bende g.antepteyim burasıda pahalı

evet nişanlım aslında kayserili ama doğma üyüme oradalar yazın kayseriye yaylaya gidiyorlar orada evleri var sıcak olduğunu biliyorum ben kasımda gittim yanıyordu
Seni temmuz ağustos gibi alalım adanaya:) asfaltt eriyor düz yolda yolun buharlastigini görüyorsunuz sanki su kaynıyor gibi buhar cikiyor:) sağa yatsan sağdan sola yatsan soldan terletiyor. 3 klima var düşün evde.

Seni temmuz ağustos gibi alalım adanaya:) asfaltt eriyor düz yolda yolun buharlastigini görüyorsunuz sanki su kaynıyor gibi buhar cikiyor:) sağa yatsan sağdan sola yatsan soldan terletiyor. 3 klima var düşün evde.
resmen yanıyorsunuz o halde ben evlenene kadar memleketin tadını çıkarayım

Konu BDV olmadığı için çok tartışma çıkmaz. sakin sakin cevaplar gelir :)
Nemden nefret ettiğim için Adana gibi bir yerde yaşayamazdım sanırım.

Konu BDV olmadığı için çok tartışma çıkmaz. sakin sakin cevaplar gelir :)
Nemden nefret ettiğim için Adana gibi bir yerde yaşayamazdım sanırım.
benimde ön yargım var hatta nişanlıma sevgiliyken ilk tanıdığımda adanada yaşadığını bilseydim konuşmazdım seninle dedim şimdi orada yaşamaya gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…