- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
evet bende pek sıcak sevmem amaKışın bile havası çok güzel oluyor.
bende g.antepteyim burasıda pahalıAdana diğer şehirlere göre baya uygun. Kışın çok soğuk olmaz biz yeri geliyordu. Küçücük elektrikli sobayla gayet iyi ısınıyorduk. Yazın çok çok sıcak oluyor evde klima şart. Evde bütün odalar klima vardır :) birde semte göre her şehirde olduğu gibi iyi yada kötüdür. Kötü semte düştüğün zaman hırsızlık da vardır hergün kavga da. Yemekleri çok güzeldir. Uygundur da. Yani orda çok rahat geçinebilirsiniz. Trabzona geldikten sonra daha iyi anladım burası çok pahalı çünkü herşeyiyle.
Yazları nasıl olacak peki,ancak klima yada behsettiğiniz yaylaya gitmek bu durumda.evet bende pek sıcak sevmem ama
bütün odalarda var klima :)Yazları nasıl olacak peki,ancak klima yada behsettiğiniz yaylaya gitmek bu durumda.
evet bende pek sıcak sevmem ama
Memleketi olan insan kacamiyooBen bir buçuk yıl oldu ardıma bakmadan kaçtım kurtuldum çok sukur.allah kurtarsın...
o derece yniİşte o çok kötü duş alırken bile terliyorsun yazın ya.
Seni temmuz ağustos gibi alalım adanaya:) asfaltt eriyor düz yolda yolun buharlastigini görüyorsunuz sanki su kaynıyor gibi buhar cikiyor:) sağa yatsan sağdan sola yatsan soldan terletiyor. 3 klima var düşün evde.evet nişanlım aslında kayserili ama doğma üyüme oradalar yazın kayseriye yaylaya gidiyorlar orada evleri var sıcak olduğunu biliyorum ben kasımda gittim yanıyordu
o derece yni
yalnız benim rahatsızlığım var terlemiyorum o şansım herhalde
Antep paris olmuş:) güzel şehirbende g.antepteyim burasıda pahalı
resmen yanıyorsunuz o halde ben evlenene kadar memleketin tadını çıkarayımSeni temmuz ağustos gibi alalım adanaya:) asfaltt eriyor düz yolda yolun buharlastigini görüyorsunuz sanki su kaynıyor gibi buhar cikiyor:) sağa yatsan sağdan sola yatsan soldan terletiyor. 3 klima var düşün evde.
evet çok güzel şehir :)Antep paris olmuş:) güzel şehir
benimde ön yargım var hatta nişanlıma sevgiliyken ilk tanıdığımda adanada yaşadığını bilseydim konuşmazdım seninle dedim şimdi orada yaşamaya gideceğim :)Konu BDV olmadığı için çok tartışma çıkmaz. sakin sakin cevaplar gelir :)
Nemden nefret ettiğim için Adana gibi bir yerde yaşayamazdım sanırım.
Başka şehirlerden üniversite arkadaşlarım geldi hiç biri bir daha gelmedi yaz aylarında. Kasım- mart arası geliyorlar gelseler bile. Sevmediler hiç.resmen yanıyorsunuz o halde ben evlenene kadar memleketin tadını çıkarayım
biraz bölge bölge gibiyeni adana tarafında oturursanız gayet te sevecegınız bir şehir ,
insan yoklugu çekmezsiniz
yok o geçmez :)Rahatsızlık falan kalmaz orda
Antepli arkadaşlarım vardı gitmek görmek de nasip oldu doğunun parisi olmuş cidden. Insani da balcan kebabiyla harikalar yaratmis:)evet çok güzel şehir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?