mersin adana yolu tehlikeli dedi arkadaş ora için dedim. kız ben zaten antalyaya geleli 2 yıl oldu kemerden öteye gitmedim
mersin-adana yolu çok güzeldir aksine.
tehlikeli olan alanyadan silifkeye kadar sahil yolu.korkunç bir yoldur,viraj dolu ve tek şerit.
eğer arabayla gidecekseniz konya üzerinden gitmenizi tavsiye ederim,yol biraz uzar ama rahat bir yoldur.
antalyadan gelirken kesinlikle konya üzerinden gel arkadaşım çünkü antalyadan mersine kadar olan yerler çok virajli sahil tarafında... ama mersin ve adana arası otoyol hiç sıkıntı yok o tarafta.... bir fikrin oluştumu ev yeri konusunda?? ne yaptın canım??
turgut ozal diyo arkadaşlar eşimede orayı önermişler. bugun gitti bakmaya henuz aramadı
adana da hangi ilçeleri önerirsiniz.
ay gizerler diyince bi garip hissettim kendimi kaç yıl oldu gitmiyorum adanaya :)
karabiber en önemlisini söylemeyi unuttuk adananın bir de şırdan ı var.. geceleri satılır acıkınca alıp yersin yolda:) cok severim benn
bide sıkma sı var oda vazgeçilmezim.....hatta baraj yolunda şırdancı ünal var süpperdir:) sırf yemeklerinden bahsediyoruz ama şehir de güzel tabee:)
aaaaaaa hamileyim ama ayıp oluyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?