Adana mı mersin mi?

Ben Adana'dan Konya'ya geldiğime bin pişmanım. İyi seçim yapmış eşin. Tebrikler.

vallahamı yaa. ben konya fikrine zor alıştırmıştım kendimi sonra adanaya git istersen dediler. oda kabul etti.ama ne biliyim. şimdide oraya alıştımaya calışıyorum kendimi. şimdi burdan ev bakmaya gidecez aramızda bi sehir var ama 10 saatte bu halimle bilmem nasıl olur. umarım gittiğimede değer gonlume göre ev buılurum

tabiki güzel adanam adana tam yaşanacak yer.ilçe olarak çukurova.evi bu bölgeden tut derim seyhan ve yüreğire inmeni tavsiye etmem yazları otaraflar daha sıcak oluyor...sadece tavsiye muhit olarak turgut özal mahallesi,süleyman demirel,güzelyalı,100 yıl ve civarı ,daha aşağılara gidersek baraj yolu.burlardan şaşma

tabiki güzel adanam adana tam yaşanacak yer.ilçe olarak çukurova.evi bu bölgeden tut derim seyhan ve yüreğire inmeni tavsiye etmem yazları otaraflar daha sıcak oluyor...sadece tavsiye muhit olarak turgut özal mahallesi,süleyman demirel,güzelyalı,100 yıl ve civarı ,daha aşağılara gidersek baraj yolu.burlardan şaşma

evet oralardan bakıcam. inşallah yeni evbulurum.

sevdiceğim oralı ondan dolayı mı oldu bilmiyorum ama ben adanayı çok beğendim oraya gelin gideceğim nasipse :1:

antalya-adana si kac saat,gereksiz oldu ama..

sözlüyüm.sözlüm adanada,adanada olacagiz ben adanayi biliyorum ama ben pek sevmiyordum

gel canım sen turgut özal dan mahfesığmazdan ev tut:) komşu olalım hatta:) sakin hem..hem merkezi..
bende adana lı değilim..ama alıştım sayılır..önemli olan mutlu olmak..yoksa nerde yaşarsan yaşa..

gel canım sen turgut özal dan mahfesığmazdan ev tut:) komşu olalım hatta:) sakin hem..hem merkezi..
bende adana lı değilim..ama alıştım sayılır..önemli olan mutlu olmak..yoksa nerde yaşarsan yaşa..

Bende Mahfesığmazda oturdum Turgut özalda. Ceylan sürücü kursunun arkasında :))

Siz Adana dedikçe benim içim gidiyor :14:

aslında arada bi mersin var ama yolların kötuluğunden o kadar fazka suruyo bizde arabayla gidicez ev bakmaya gidiş donuş tekrar gidiş yollarda doğuracam sanırım.

aslında arada bi mersin var ama yolların kötuluğunden o kadar fazka suruyo bizde arabayla gidicez ev bakmaya gidiş donuş tekrar gidiş yollarda doğuracam sanırım.

canım arabayla gelecekseniz konya üzeri gidin bence mersin üzeri çok kötü yollar hamilesin kötü olursun bizde geçen hafta antalyadayadık kemerde arabamızla gittik geldik ama bende hamileyim diye konya üzeri gidip geldik en fazla 1 saat farkediyor yol uzaklığı...

canım arabayla gelecekseniz konya üzeri gidin bence mersin üzeri çok kötü yollar hamilesin kötü olursun bizde geçen hafta antalyadayadık kemerde arabamızla gittik geldik ama bende hamileyim diye konya üzeri gidip geldik en fazla 1 saat farkediyor yol uzaklığı...

öle gidince dahamı ii yollar otbanmı yani valla sevindim battı balık yan gider mahfolamayalım. yollar kotu derken tehlikelimi yoksa camur felanmı

Son düzenleme:
sen ne zaman evleneceksin. aslında erkek gözuyle oda iyi bilri temiz yeri neresi diye konuşuyomuunuz hiç. sen nerden gelceksin

Back
X