Bir arada Konya'ya geliyordun noldu Konya işi?
konyammı adanamı sec dediler bizimkide adanayı secti. ben bunalımlardayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir arada Konya'ya geliyordun noldu Konya işi?
konyammı adanamı sec dediler bizimkide adanayı secti. ben bunalımlardayım
Ben Adana'dan Konya'ya geldiğime bin pişmanım. İyi seçim yapmış eşin. Tebrikler.
tabiki güzel adanam adana tam yaşanacak yer.ilçe olarak çukurova.evi bu bölgeden tut derim seyhan ve yüreğire inmeni tavsiye etmem yazları otaraflar daha sıcak oluyor...sadece tavsiye muhit olarak turgut özal mahallesi,süleyman demirel,güzelyalı,100 yıl ve civarı ,daha aşağılara gidersek baraj yolu.burlardan şaşma
gel canım sen turgut özal dan mahfesığmazdan ev tut:) komşu olalım hatta:) sakin hem..hem merkezi..
bende adana lı değilim..ama alıştım sayılır..önemli olan mutlu olmak..yoksa nerde yaşarsan yaşa..
gel canım sen turgut özal dan mahfesığmazdan ev tut:) komşu olalım hatta:) sakin hem..hem merkezi..
bende adana lı değilim..ama alıştım sayılır..önemli olan mutlu olmak..yoksa nerde yaşarsan yaşa..
antalya-adana si kac saat,gereksiz oldu ama..
sözlüyüm.sözlüm adanada,adanada olacagiz ben adanayi biliyorum ama ben pek sevmiyordum
aslında arada bi mersin var ama yolların kötuluğunden o kadar fazka suruyo bizde arabayla gidicez ev bakmaya gidiş donuş tekrar gidiş yollarda doğuracam sanırım.
canım arabayla gelecekseniz konya üzeri gidin bence mersin üzeri çok kötü yollar hamilesin kötü olursun bizde geçen hafta antalyadayadık kemerde arabamızla gittik geldik ama bende hamileyim diye konya üzeri gidip geldik en fazla 1 saat farkediyor yol uzaklığı...
Emlak Ofisinden Kiralık Daire 13.500 TL 225 m2 4+2 Adana Seyhan Yenibaraj Mah. - 81314153 burası neresi mesela bilen varmı
mutfagi ne güzel kocaman duruyor...
ama ben su senelik kirayi anlamiyorum :) yeni ev kuracaklar icin ben gibi cok zorluk verir ya
sen bide bizi duşun. biz iş icabı gidicez. varsayki olmadı anlaşılamadı. adam vermezki geri parayı.
deme ya o cok zor..insallah sizin icinde iyi olur...