Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
oya_oya özel mesaj atamıyorum yeni çetinkaya civarında oturuyorum.9 aylık bi bebeğim var bakıcı arıyorum.şuan çalışıyomusunuz?

Son düzenleme:
Ben yeni çetinkaya tarafında oturuyorum yardımcı olabilirim

teşekkür ederim sizde yakınmışsınız iyi olurdu aslında ama biraz geç oldu... ben 2 aydır bakıcı arıyordum. yeni buldum. bu çarşamba başliyacak.bakalım iyi olur inşallah.

Son düzenleme:
yatılı olması bizim açımızdan daha iyidir, ücretimiz makuldur, ilgilenenlere duyurulur, çocuklar 2.5 yaşındalar

Naime hanım ben bulmuştum ama kafama göre olmadı gibi...Siz evinizdemi bakmak istiyosunuz? yoksa farketmiyormu?...Yaşınız kaç? Bana kendinizi tanıtırmısınız? size ulaşacağım bilgileri özelden verebilirsiniz...sizle bir görüşmek istiyorum

48 yaşındayım uzun süre bakıcılık yaptım fakat kızım dolayısıyla bir süre ara verdim şimdi tekrar bakmak istiyorum. Benim için fark etmez siz nerede bakmamı isterseniz

ben 22 yasındayım bebek bakmak istiyorum ilgilenen herkese duyrulur.baraj yolunda oturuyorum.

Son düzenleme:
merhaba,
ben mersin'de oturuyorum ve yenidoğan bebeğimize bakması için yardımcı arıyorum.
Yatılı da olabilir. Yatılı olabileceği için Adana'da yaşayıp Mersin'de çalışabilecek olanlar dönerse sevinirim.
Ya da mersin'de tanıdıklarınız varsa yardımcı olmanızı rica ederim. güzdüz ya da yatılı farketmez, güzdüz gelip haftanın 2-3 günü de yatılı kalabilir, nasıl uygun olursa..

lütfen yardımcı olun arkadaşlar..

Merhabalar,
K.Evren civarında oturuyorum. öğretmenim ve 10 aylık bebeğime bakıcı arıyorum. İlgilenenler lütfen "özel mesaj" kısmından cevap versinler. Çünkü burdan telefon ve e-mail bilgileri vermek yasakmış..
teşekkürler

slm ben hatice isterseniz görüsebiliriz.

Merhabalar
ben adanada mavi bulvarda oturuyorum
2 yaşında bir oğlum var bakıcı arıyorum fakat tercihim kendi evimde bakılması
olumlu olumsuz ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum
iyi günler

ben adana telliderede oturuyorum..evimiz yakın..29 yaşındayım,9 yaşında kızım var..çocukları çok severim..düşünürseniz cevabınızı bekliyorum...ii günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…