Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben de anne ve baba tarafından sivas,eşim tarafından pazarcıklıyım ama kendimi bildim bileli gaziantepdeyim
ben gaziantepi bilmem bile :) küçükken giderdik yazları, benim ailem antalyada yaşar bende almanyada doğup antalyaya yerleşmişiz, kader şimdi mersinde yaşar buldum kendimi :)

kızlaaaarrrr ocak ayına kaldım tedavide, yeni yıl itibari ile başlıyolarmış mersin tıpta veeee yeni yılda yeni umutlarla başlayacağım inşallah, hayırlısı olsun bakalım
İnşallah tatlım benim de öyle ocaktaki adette basliyoruz ilaclara şubatta da ii haberler alırız insallah

Geçen yıl 2015 e çok mutlu girmiştik. Ama hayatımın en acı yılı oldu. Inşallah yeni yıllar hepimize hep sağlık ve mutluluk getirir. Ben çok umutluyum bu yıldan. Her şeye rağmen şükürler olsun

iyice psikopatlaştım valla :) reglimi manyak derecede takip eder oldum bugün gelecek takvime göre ya sürekli ha geldi ha geliyo anaaa nerde kaldı geleydi ayyyy bi gelse bir dahaki ayın kapılarına az kaldı bak tedavi için felan falan kendimle psikopatça konuşur oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…