- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.981
Ayy sen antakyalimisin bende antakyaliyim canimAyyy canim annem tarafi antakyaliyim ve ergen zamanimda ailemle erzin icmelerine gitmistim yanlis hatirlamiyorsam cok guzel bi yer
he yaaaa anne tarafından antakya baba tarafından antep :) ama 7 yıldır koca tarafından yozgatlıyım :)Ayy sen antakyalimisin bende antakyaliyim canim
Insallah guzel sonuclarla 2016 ya baslarsin canim bebisle gelir yeni yıl canimkızlaaaarrrr ocak ayına kaldım tedavide, yeni yıl itibari ile başlıyolarmış mersin tıpta veeee yeni yılda yeni umutlarla başlayacağım inşallah, hayırlısı olsun bakalım
Ben de anne ve baba tarafından sivas,eşim tarafından pazarcıklıyım ama kendimi bildim bileli gaziantepdeyimhe yaaaa anne tarafından antakya baba tarafından antep :) ama 7 yıldır koca tarafından yozgatlıyım :)
amiiiiinnnnnnnnnnnnnn :)Insallah guzel sonuclarla 2016 ya baslarsin canim bebisle gelir yeni yıl canim
ben gaziantepi bilmem bile :) küçükken giderdik yazları, benim ailem antalyada yaşar bende almanyada doğup antalyaya yerleşmişiz, kader şimdi mersinde yaşar buldum kendimi :)Ben de anne ve baba tarafından sivas,eşim tarafından pazarcıklıyım ama kendimi bildim bileli gaziantepdeyim
Ya evet canım kimsecikler yok bugün. Herkes inzivaya mı çekildi ne?ayyyy bugün çok sıkıcı bir gün çok sıkıldım yahuuuuuu
Bende çok yorgunum hem iş çok karışık ve hiç Ixin almadan hemen ise başladım dinlenemediğim için agrim oluyo off yaBen çok yorgunum bu hafta ... kafama çok taktik bu ameliyat işini hep uyumak istiyorum
Valla oyleydi eve geldim cok sinir bir gunduYa evet canım kimsecikler yok bugün. Herkes inzivaya mı çekildi ne?
İnşallah tatlım benim de öyle ocaktaki adette basliyoruz ilaclara şubatta da ii haberler alırız insallahkızlaaaarrrr ocak ayına kaldım tedavide, yeni yıl itibari ile başlıyolarmış mersin tıpta veeee yeni yılda yeni umutlarla başlayacağım inşallah, hayırlısı olsun bakalım
Ay insallah 2016 ugurlu gelir hepimize ve burda guzel haberleri siralariz Amiiiiinnnnİnşallah tatlım benim de öyle ocaktaki adette basliyoruz ilaclara şubatta da ii haberler alırız insallah
Keşke rapor alsaydın canım. Ne iş yapıyorsunBende çok yorgunum hem iş çok karışık ve hiç Ixin almadan hemen ise başladım dinlenemediğim için agrim oluyo off ya
Ziraat muhendisiyim tavukculuk yapıyorumKeşke rapor alsaydın canım. Ne iş yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?