- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Günaydın canım başladı n galiba tedaiye, Bülent bey bir eczaci telini verdi onunla iletisime gectik hastaneye getirdi hemeniyi pazalar kızlar dün iğnemi vuruldumperşembe günü bir iğne daha vurulucam cuma günü sabahta kontrolüm var kimyayas sen elonva yı nerden temin etmiştin
evet canım başladımAyrica piyasada 1400_1500 tl civarında bize 1200 tl ye verdi.tabi bizimki raporsuz ilaçları biz odedik raporun varsa belki farklıdır
sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoAyrica piyasada 1400_1500 tl civarında bize 1200 tl ye verdi.tabi bizimki raporsuz ilaçları biz odedik raporun varsa belki farklıdır
Hayirli olsun tedavin canim insallah bebisle sonuclanir canimiyi pazalar kızlar dün iğnemi vuruldumperşembe günü bir iğne daha vurulucam cuma günü sabahta kontrolüm var kimyayas sen elonva yı nerden temin etmiştin
Insallah güzel sonuclar alırsın canım , benim 18 yumurta olusmustu ama 2 si transfer edildi gerisi çöpe gitti o yüzden sayidan ziyade işe yarar embriyolarin olsun yeter, yarın tekrar yaptiracam kan testini insallah artmıştır, pek te hamile gibi değilim sadece agrilarim var dikkat ediyorum fazla yorulmamaya, keseyi görünce hamileyim diyebileceğim şimdi sadece bişeyler var gibi diyorumsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
inşallah canım inşallah herşey yolunda giderHayirli olsun tedavin canim insallah bebisle sonuclanir canim
dondurmadın mı canım ... benim için sayı birazcık önemli çünkü pgt yaptırcam bakalım kaç tane büyüyecek... elonvayı vurulduktan sonra kasıklarında hareketlilik hissettin mi yoksa bana mı öyle geliyor ... anladım canım kese ne zaman görünecek ?Insallah güzel sonuclar alırsın canım , benim 18 yumurta olusmustu ama 2 si transfer edildi gerisi çöpe gitti o yüzden sayidan ziyade işe yarar embriyolarin olsun yeter, yarın tekrar yaptiracam kan testini insallah artmıştır, pek te hamile gibi değilim sadece agrilarim var dikkat ediyorum fazla yorulmamaya, keseyi görünce hamileyim diyebileceğim şimdi sadece bişeyler var gibi diyorum
Dondurulacak kalitede değillerdi maalesef, evet insallah sana yetecek embriyon olur, aynen bende hissettim hareketliliği iyi bir ilac ama her gün her gün igne olmaktan iyi bana yetmemisti ama 3 gün pregon iğne olmusum , kese içinde yarinki sonuca bakilacak 15 gün sonra cagiracaklar iyi gidersedondurmadın mı canım ... benim için sayı birazcık önemli çünkü pgt yaptırcam bakalım kaç tane büyüyecek... elonvayı vurulduktan sonra kasıklarında hareketlilik hissettin mi yoksa bana mı öyle geliyor ... anladım canım kese ne zaman görünecek ?
bızdekı sıkıntıda ben esde problem yok çok sukur ben tedavı olmadm tayfum beyde hıstereskopı oldum bı de kurtaj bnde arkadas tavsıyesıyle bldum odoktoru memnunm ben canmCanim bende esimden kaynakli sperm oluşma sini bekliyoruz buarada bende kontrolumu olayim istiyorum canim cok sukur bende bisey yok 3 ay icinde degerler duzelirse hemen tedaviye baslayalim istiyoruz sizde sorun ne canim ve tayfun beyden memnunmusun canim
bızım kromozomlar temız son gebelımde 69trıploıdı cıktı bebegım bızde cgh yapılacak sen orda hıc denedınmı ben daha hıc denemedmcanım bende yumurta rezervi az birde eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız pgt hastasıyız tayfun bey in sizinle geçen sene yazışmıştık sanırım sizin sorun neydi
inşallah canım havuz yapacak tayfun bey yani bir tedavi yada iki tedavi daha görecem sonra embriyolar pgt ye gidecek ... bana da perşembe günü için bir iğne daha verdi 6. günüm oluyor orgalütran vurulcam ... inşallah sende güzel haberleri verirsin bugün bize canımDondurulacak kalitede değillerdi maalesef, evet insallah sana yetecek embriyon olur, aynen bende hissettim hareketliliği iyi bir ilac ama her gün her gün igne olmaktan iyi bana yetmemisti ama 3 gün pregon iğne olmusum , kese içinde yarinki sonuca bakilacak 15 gün sonra cagiracaklar iyi giderse
ben ilk defa oluyorum tedavi canım cgh ı volkan baltacı mı yapacak yani ankaraya mı gönderceksinzbızım kromozomlar temız son gebelımde 69trıploıdı cıktı bebegım bızde cgh yapılacak sen orda hıc denedınmı ben daha hıc denemedm
Sen tedavi olacakmisin tayfun beyde biz persembe gunu ilk gorusmeye gidecegiz insallah bizde memnun kaliriz canim bakalimbızdekı sıkıntıda ben esde problem yok çok sukur ben tedavı olmadm tayfum beyde hıstereskopı oldum bı de kurtaj bnde arkadas tavsıyesıyle bldum odoktoru memnunm ben canm
Canim raporsuz size nekadar dediler belki bizede rapor vermezler benim esim 40 yasini doldurduevet canım başladımbende raporsuz yapıyorum 1200 tl ye aldım ama iğne acıttı ya seyhan başkentte vuruldum tahlil sonucu bekliyordum hormonlar istediği gibi ise başlıcaktık saat 8:00 de ordaydım saat 13:00 te çıktık hastaneden ilacı bekledim haftasonuna denk gelmesi kötü oldu bakalım kaç yumurta oluşacak rezervim azdı çünkü :)
YANILMIYORSAM 5000 TL İDİ İLAÇLAR YAKLAŞIK 2000 TL TUTUYOR ... SEN NAPTIN REGLİ OLDUN MUCanim raporsuz size nekadar dediler belki bizede rapor vermezler benim esim 40 yasini doldurdu
Oldum canim cumartesi basladi hayatimda ilk defa bukadar gecikti canim korktum bisey cikar diye buhafta tayfun beyle gorusmeye gidecegiz canim biraz korku biraz heyecan var bide evden rasinacagiz bizim evi sattılar agustosa kadar cikacagiz insallahYANILMIYORSAM 5000 TL İDİ İLAÇLAR YAKLAŞIK 2000 TL TUTUYOR ... SEN NAPTIN REGLİ OLDUN MU
Gözün aydın canım tesadüfen oldu sanırım ev satışı :) ne zaman gidiceksin ben de cuma sabah gidicem saati bilmiyorum henüzOldum canim cumartesi basladi hayatimda ilk defa bukadar gecikti canim korktum bisey cikar diye buhafta tayfun beyle gorusmeye gidecegiz canim biraz korku biraz heyecan var bide evden rasinacagiz bizim evi sattılar agustosa kadar cikacagiz insallah
Evet tesaduf oldu canim kentsel donusum orayada geldu adamda direk evi satti cok mutlu oldum anlatamam canim biz persembe gunu gidecegiz ogleden sonraGözün aydın canım tesadüfen oldu sanırım ev satışı :) ne zaman gidiceksin ben de cuma sabah gidicem saati bilmiyorum henüz
ÖNCE BANADA PERŞEMBE DEMİŞLERDİ SONRA CUMA SABAH DEDİLER NEYSE DAHA ÇOK GİDİCEZ İNŞALLAH DENK GELİR ..EV DURUMUDA ÇOK GÜZEL OLDU EV BAKMAYA BAŞLADINIZ MIEvet tesaduf oldu canim kentsel donusum orayada geldu adamda direk evi satti cok mutlu oldum anlatamam canim biz persembe gunu gidecegiz ogleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?