- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ayyy cok sevindim senin adına insallah degerin katlanmistir canim mutlu haberlerini bekliyoruz canim darisi bize olsun insallah canim tekmi ciftmi koydular canimKizlar Günaydın ben dayanamadım çarşamba test yaptim 29 cikti, test günüm bugün az sonra kan vericem insallah katlanmistir dua istiyorum
Yok ben arastirdim ve ictim isede yaradigini dusunuyorum doktora sordum ic dedi zarari yok dedi ya hasta olsam icecem daha olmadi acaba iltihap adeti geciktirirmiagnucaston i dr mu verdi sana biraz baktım bazı doktorlar veriyormuş. iltihap çok kötü ya dikkat etmek gerekli geçmiş olsun ilaç kullanıyormusun
Insallah ogleden sonra sonuc çıkınca yazarım canım, darısı sizede olsun ayrıca, iki embriyo koydular üçüncü denememdi çünkü, yoksa yastan dolayi hakkım birdiAyyy cok sevindim senin adına insallah degerin katlanmistir canim mutlu haberlerini bekliyoruz canim darisi bize olsun insallah canim tekmi ciftmi koydular canim
canım günaydın test sonucu çıktı mı dualarım seninleKizlar Günaydın ben dayanamadım çarşamba test yaptim 29 cikti, test günüm bugün az sonra kan vericem insallah katlanmistir dua istiyorum
inşallah ikisi tutunmur canım darısı bize olsunInsallah ogleden sonra sonuc çıkınca yazarım canım, darısı sizede olsun ayrıca, iki embriyo koydular üçüncü denememdi çünkü, yoksa yastan dolayi hakkım birdi
Yok ben arastirdim ve ictim isede yaradigini dusunuyorum doktora sordum ic dedi zarari yok dedi ya hasta olsam icecem daha olmadi acaba iltihap adeti geciktirirmi
bilmiyorum ki geciktirir mi geciktirmez mi diye kaç gün geciktiYok ben arastirdim ve ictim isede yaradigini dusunuyorum doktora sordum ic dedi zarari yok dedi ya hasta olsam icecem daha olmadi acaba iltihap adeti geciktirirmi
Sagol canim 3 gibi cikacak sonuc , tek görünüyor inşallah saglikli sıhhat li olsun dainşallah ikisi tutunmur canım darısı bize olsun
4.gun bugun ilk defa boyle oluyo kisttende korkuyorum ya insallah kist degildir canimbilmiyorum ki geciktirir mi geciktirmez mi diye kaç gün gecikti
inşallah canım hadi bakalım son 2 saat cuma günün hayrına olsun güzel haberler alalım sendenSagol canim 3 gibi cikacak sonuc , tek görünüyor inşallah saglikli sıhhat li olsun da
kisttin varsa olabilir canım belki de süpriz birşey olabilir mi diyorum streste yapabilir4.gun bugun ilk defa boyle oluyo kisttende korkuyorum ya insallah kist degildir canim
Bende ilk evlendigimde kist olustu onun tedavisini olmustum simdi acaba tekrarmi cikti diye korkuyorum canim bebek zor gibi esim tedavi oluyo daha olmadim bekliyorum bakalim korkuyorum kotu bisey cikacak diye offfkisttin varsa olabilir canım belki de süpriz birşey olabilir mi diyorum streste yapabilir
Sagol canim 3 gibi cikacak sonuc , tek görünüyor inşallah saglikli sıhhat li olsun da
Az önce aldım daha yoldayım 112 çok şükürCanim sonucun ciktimi merak ediyorum
Canim benim tebrik ederim allah saglikla kucagina aldirsin cok sevindim senin adina darisi kese ve kalp atisina insallah canimAz önce aldım daha yoldayım 112 çok şükür
anladım canım olmazsa dr ye git inşallah yokturBende ilk evlendigimde kist olustu onun tedavisini olmustum simdi acaba tekrarmi cikti diye korkuyorum canim bebek zor gibi esim tedavi oluyo daha olmadim bekliyorum bakalim korkuyorum kotu bisey cikacak diye offf
canım tebriklerAz önce aldım daha yoldayım 112 çok şükür
Bugun olmazsam yarin doktora gidecegim canimanladım canım olmazsa dr ye git inşallah yoktur
İhmal etme canım ben bazı şeyleri çok ihmal ettim hep tedavim ertelendiBugun olmazsam yarin doktora gidecegim canim
Tesekkur ederim canim benimİhmal etme canım ben bazı şeyleri çok ihmal ettim hep tedavim ertelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?