Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar Günaydın ben dayanamadım çarşamba test yaptim 29 cikti, test günüm bugün az sonra kan vericem insallah katlanmistir dua istiyorum
Ayyy cok sevindim senin adına insallah degerin katlanmistir canim mutlu haberlerini bekliyoruz canim darisi bize olsun insallah canim tekmi ciftmi koydular canim

agnucaston i dr mu verdi sana biraz baktım bazı doktorlar veriyormuş. iltihap çok kötü ya dikkat etmek gerekli geçmiş olsun ilaç kullanıyormusun
Yok ben arastirdim ve ictim isede yaradigini dusunuyorum doktora sordum ic dedi zarari yok dedi ya hasta olsam icecem daha olmadi acaba iltihap adeti geciktirirmi

Ayyy cok sevindim senin adına insallah degerin katlanmistir canim mutlu haberlerini bekliyoruz canim darisi bize olsun insallah canim tekmi ciftmi koydular canim
Insallah ogleden sonra sonuc çıkınca yazarım canım, darısı sizede olsun ayrıca, iki embriyo koydular üçüncü denememdi çünkü, yoksa yastan dolayi hakkım birdi

Yok ben arastirdim ve ictim isede yaradigini dusunuyorum doktora sordum ic dedi zarari yok dedi ya hasta olsam icecem daha olmadi acaba iltihap adeti geciktirirmi
bilmiyorum ki geciktirir mi geciktirmez mi diye kaç gün gecikti

kisttin varsa olabilir canım belki de süpriz birşey olabilir mi diyorum streste yapabilir
Bende ilk evlendigimde kist olustu onun tedavisini olmustum simdi acaba tekrarmi cikti diye korkuyorum canim bebek zor gibi esim tedavi oluyo daha olmadim bekliyorum bakalim korkuyorum kotu bisey cikacak diye offf

Bende ilk evlendigimde kist olustu onun tedavisini olmustum simdi acaba tekrarmi cikti diye korkuyorum canim bebek zor gibi esim tedavi oluyo daha olmadim bekliyorum bakalim korkuyorum kotu bisey cikacak diye offf
anladım canım olmazsa dr ye git inşallah yoktur

iyi pazalar kızlar dün iğnemi vuruldum perşembe günü bir iğne daha vurulucam cuma günü sabahta kontrolüm var kimyayas sen elonva yı nerden temin etmiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…