- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Evet canim basladik insallah hemen buluruz cunku bayramdan sonra tasinmamiz lazim agustosta bitiyo canim ya keske karsilassak canim moral olur ikimize ben cok heyecanliyimÖNCE BANADA PERŞEMBE DEMİŞLERDİ SONRA CUMA SABAH DEDİLER NEYSE DAHA ÇOK GİDİCEZ İNŞALLAH DENK GELİR ..EV DURUMUDA ÇOK GÜZEL OLDU EV BAKMAYA BAŞLADINIZ MI
hadi hayılısı ... evet çok güzel olurdu karşılaşmamız bende çok heyecanlıydım ama tedavi başladıktan sonra rahatladım stresli ve en küçük şeye bile sinirleniyordum şimdi çok rahatım pamuk gibiyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız ilk defa gideceksin dimi kışlayaEvet canim basladik insallah hemen buluruz cunku bayramdan sonra tasinmamiz lazim agustosta bitiyo canim ya keske karsilassak canim moral olur ikimize ben cok heyecanliyim
Evet canim ilk defa gidecegim insallah bende boyle rahatlarim dedigin gibi suan cok gerginim esim ne dese bagirip cagiriyorum offf aman iste canim insallah hepimiz icin hayirlisi olurhadi hayılısı ... evet çok güzel olurdu karşılaşmamız bende çok heyecanlıydım ama tedavi başladıktan sonra rahatladım stresli ve en küçük şeye bile sinirleniyordum şimdi çok rahatım pamuk gibiyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız ilk defa gideceksin dimi kışlaya
Canim ne yaptin tahlil yaptiracaktin sonuclari aldinmiGünaydın canım başladı n galiba tedaiye, Bülent bey bir eczaci telini verdi onunla iletisime gectik hastaneye getirdi hemen
Rahatlarsın inş. canım ben kafamda dönürüp duruyordum hep nasıl olcak ne olcak vs diye şimdi rahatım hiç birşey düşünmüyorum kç yumurta olcak diye de düşünmüyorum işin tuhaf yanı .. bende öyleydim ne dese köpüryordum şimdi relaksımEvet canim ilk defa gidecegim insallah bende boyle rahatlarim dedigin gibi suan cok gerginim esim ne dese bagirip cagiriyorum offf aman iste canim insallah hepimiz icin hayirlisi olur
Yaptim canim yeni aldim sonuc 448 cikti cok şükür 2 hafta sonrs kese görmek için cagirdilarCanim ne yaptin tahlil yaptiracaktin sonuclari aldinmi
Ücret ilk deneme 4000+ilaçlar ikinci ve sonraki denemeler için 3500+ilaçlar ayrıca tedavi başlayana kadar yumuyta toplama gunune kadar muayene 120 tlYANILMIYORSAM 5000 TL İDİ İLAÇLAR YAKLAŞIK 2000 TL TUTUYOR ... SEN NAPTIN REGLİ OLDUN MU
inşallah canım peki ikiz mi tek mi ne zaman belli olurİki hafta değilmiş ya haftaya cuma 10 gün sonraymis
tüm tedavimi hesaplamıştık biz demekki tek tedavi 6000 tl ye patlıyor ilaçlar 2000 tlyi buluyorÜcret ilk deneme 4000+ilaçlar ikinci ve sonraki denemeler için 3500+ilaçlar ayrıca tedavi başlayana kadar yumuyta toplama gunune kadar muayene 120 tl
Haftaya cuma kese ve kalp atışı için gidicem insallah canım , senin de güzel haberlerini bekliyoruz biraz uzun olacak belki ama insallah sonu olumlu olur bütün zahmetleride unuttururinşallah canım peki ikiz mi tek mi ne zaman belli olur
başlamayı dusunuyorum canım kısmet bayrama denk gelmezse gelırse tatılmıs zatenSen tedavi olacakmisin tayfun beyde biz persembe gunu ilk gorusmeye gidecegiz insallah bizde memnun kaliriz canim bakalim
o pgd canm cgh yurtdısına gıdıyorben ilk defa oluyorum tedavi canım cgh ı volkan baltacı mı yapacak yani ankaraya mı gönderceksinz
İnşallah bende oyle olurum cok gerginim canim ilk defa tup bebek icin gorusecegim onun tedirginliği var canimRahatlarsın inş. canım ben kafamda dönürüp duruyordum hep nasıl olcak ne olcak vs diye şimdi rahatım hiç birşey düşünmüyorum kç yumurta olcak diye de düşünmüyorum işin tuhaf yanı .. bende öyleydim ne dese köpüryordum şimdi relaksım
Tayfun beymi tatilde benim cumartesi randevum var bana öyle bisey soylenmedi peki tatilse biz kiminle gorusecegizbaşlamayı dusunuyorum canım kısmet bayrama denk gelmezse gelırse tatılmıs zaten
Canim peki siz raporlumu yaprirdiniz biz rapor almayabiliriz esimin yasindan dolayiÜcret ilk deneme 4000+ilaçlar ikinci ve sonraki denemeler için 3500+ilaçlar ayrıca tedavi başlayana kadar yumuyta toplama gunune kadar muayene 120 tl
Bizim ki raporsuzdu canım rapor işini gidince sorarsin bilgim yokCanim peki siz raporlumu yaprirdiniz biz rapor almayabiliriz esimin yasindan dolayi
direk hastane mi gönderiyor set up ı nerde yaptırdın yada yaptırdın mıo pgd canm cgh yurtdısına gıdıyor
ilk gittiğimde bende çok heyecanlıydım ve kötü ayrılmıştım ordan bir sürü sorun çıkmıştı iyi düşün iyi olsunİnşallah bende oyle olurum cok gerginim canim ilk defa tup bebek icin gorusecegim onun tedirginliği var canim
TAYFUN BEY TATİLDE DEĞİL CANIM OLSAYDI SÖYLERLERDİ BANATayfun beymi tatilde benim cumartesi randevum var bana öyle bisey soylenmedi peki tatilse biz kiminle gorusecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?