Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

ÖNCE BANADA PERŞEMBE DEMİŞLERDİ SONRA CUMA SABAH DEDİLER NEYSE DAHA ÇOK GİDİCEZ İNŞALLAH DENK GELİR ..EV DURUMUDA ÇOK GÜZEL OLDU EV BAKMAYA BAŞLADINIZ MI
Evet canim basladik insallah hemen buluruz cunku bayramdan sonra tasinmamiz lazim agustosta bitiyo canim ya keske karsilassak canim moral olur ikimize ben cok heyecanliyim

Evet canim basladik insallah hemen buluruz cunku bayramdan sonra tasinmamiz lazim agustosta bitiyo canim ya keske karsilassak canim moral olur ikimize ben cok heyecanliyim
hadi hayılısı ... evet çok güzel olurdu karşılaşmamız bende çok heyecanlıydım ama tedavi başladıktan sonra rahatladım stresli ve en küçük şeye bile sinirleniyordum şimdi çok rahatım pamuk gibiyim inşallah güzel sonuçlar alırsınız ilk defa gideceksin dimi kışlaya

Evet canim ilk defa gidecegim insallah bende boyle rahatlarim dedigin gibi suan cok gerginim esim ne dese bagirip cagiriyorum offf aman iste canim insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Evet canim ilk defa gidecegim insallah bende boyle rahatlarim dedigin gibi suan cok gerginim esim ne dese bagirip cagiriyorum offf aman iste canim insallah hepimiz icin hayirlisi olur
Rahatlarsın inş. canım ben kafamda dönürüp duruyordum hep nasıl olcak ne olcak vs diye şimdi rahatım hiç birşey düşünmüyorum kç yumurta olcak diye de düşünmüyorum işin tuhaf yanı .. bende öyleydim ne dese köpüryordum şimdi relaksım

İnşallah bende oyle olurum cok gerginim canim ilk defa tup bebek icin gorusecegim onun tedirginliği var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…