Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ne güzel sonunda hamile kalmışsın. Allah tamamına erdirsin.

Erhan beyden memnun kalmadığım için başkenti elemiştim. Çok olumsuz geldi bana , omuzlarımız düştü resmen odasından çıkarken. Ama erhan bey sayesinde hamile kalanları, ve memnun olanları duyuyorum.
anladım canım erhan beye sadece gördüm ama soğuk geldi bana hastanede de çok bulunmuyor sanki eee ne olcak şimdi

Aaa cok sacma ya oyle seymi olur bu tup bebek istedigin doktor a gidersin okadar emek oluyo okadar igne vuruluyosun okadar para gidiyo doktorunuda secersin ya onlara ne ki sen sadece muayene olmussun ya tup bebek yaptirmamissin

anladım canım erhan beye sadece gördüm ama soğuk geldi bana hastanede de çok bulunmuyor sanki eee ne olcak şimdi
Erhan bey i mi düşünüyodun? Bende haydar bey için uğraşıyorum olmazsa arkadaş tayfun beyden memnunum demiş o da olabilir. Başkent düşünüyorsan tabi.

Bende bulent beyi cok aksi diye duydum ona gidenler memnunmus benim esimde onun esinin hastasi ama ben eger boyle agresifse yapamam onun yaninda kasilirim diye onu istemedim
Diyorum ya ankada da gökhan bey çok zarifti de noldu ? ? 1 deneme yaptım şimdiye kadar ama artık dr un sadece işiyle ilgilenmek gerektiğini anladım. Doğruları söylesin , işini yapsın bana yeter gerisini takmicam artık.
Aaa cok sacma ya oyle seymi olur bu tup bebek istedigin doktor a gidersin okadar emek oluyo okadar igne vuruluyosun okadar para gidiyo doktorunuda secersin ya onlara ne ki sen sadece muayene olmussun ya tup bebek yaptirmamissin
Evet aklımda tüp bebek yoktu o zaman ve arkadaşın git bi görün ısrarıyla ( aile dostlarıymış ) gitmiştim. Şimdi başıma dert oldu .

Kızlar doktor işini güzel yapsın karakterine çok takilmayin zaten yüzünü çok da görmüyorsunuz muayene de birkaç dakika daha çok hemşireler le muhatap idim ben yeterli sizin için doğru kararlar versin, stresli bir süreç haklı olabilirsiniz ama işi bilmeyen sizi deneme tahtası gibi gören pispislayip gönderen doktordan da uzak durun , mesela Bülent bey ciddi hatta soğuk biri ama benim gördüğüm isini de ciddi yapıyor , ama esra hnm da şeker gibi halini hatırını soruyor o da işinde iyi, sanki karakterden ziyade tecrübe ve kendilerini gelistirmeleri

Cok zor geliyodur canim peki nezaman adet olacaksin
muhtemelen hafta sonunu yada pazartesi diye düşünüyorum ama belli de olmaz zorluk hissetmiyorum şuan ama sürece girince çok ağır geleceğine eminim çünkü zorlandım o süreçte şimdi daha çok stres yapıyorum ya embriyo sayım az olursa diye tekrar

Erhan bey i mi düşünüyodun? Bende haydar bey için uğraşıyorum olmazsa arkadaş tayfun beyden memnunum demiş o da olabilir. Başkent düşünüyorsan tabi.
ben teyfun bey in hastasıyım ikinci tedavimi olcam bu ay memnunum da kendisinden ama nedense erhan beyden elektrik alamadım

birazda güler yüzlü olması gerekli ya mesela ben tayfun beye herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum sürekli sorabilmemde yüz ifadesinden espirili yapısından

Yok ben zorlanmak derken hani insan stres heyecan yapiyo kafasinda kurup duruyo anlaminda soylefim suan bende bekliyorum kafamda neler neler kuruyorum bir bilsen

birazda güler yüzlü olması gerekli ya mesela ben tayfun beye herşeyi rahatlıkla sorabiliyorum sürekli sorabilmemde yüz ifadesinden espirili yapısından
O pozitif enerjiyi almak lazım doğru diyorsun, yumurta toplama sırasında tayfun beye bir kaç sıkıntımız söyledim hic ciddiye almadı, geliştirdi kendi hastası olmadığın için galiba gıcık olmustum

Yok ben zorlanmak derken hani insan stres heyecan yapiyo kafasinda kurup duruyo anlaminda soylefim suan bende bekliyorum kafamda neler neler kuruyorum bir bilsen
ben tedaviye başlamadan önce senin gibiydim kurup duruyordum 1.tedavide çok rahattım taki 4 kaliteli embriyonuz var denilene kadar... oturup ağlayacaktım o kadar çok üzüldüm ki .... şimdi kalbim korku ile dolu aynı sonucu almaktan çok korkuyorum birde içlerinden sağlıklı embriyo çıkmaz ise o zaman toparlayamayacğım

BELKİ KENDİ HASTASI OLMADIĞIN İÇİNDİR YOKSA AÇIKLAYICI BİR YAPISI VARDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…