- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
polene alerjim var sanırım onu düşünyorum yapmayı birde incir kürünüCanim bide bal polen var onu kullan cok yorum var yumurta olusumunu arttiriyomus canim kaliteli yumurta olusumuna yardim ediyormuş
Canım bi arkadaş gitti demiş ki ; ben doktor satan hastayı sevmem.Slm canim bende cok arastirdim bulent bey cok sert bir doktormus ama cok kisi memmun ben tayfun beyden aldim ilk gorusmeyi yaptik cok memnun kaldik insan doktorunun yaninda rahat olmali ve doktor seni aydınlatma li bence tabiki
EMBRİYOLARIN VARSA ESRA HANIM TRANSFERDE İYİ DUYDUM ESRA HANIMI TERCİH EDEBİLİRSİNCanım bi arkadaş gitti demiş ki ; ben doktor satan hastayı sevmem.Benim daha donmuş embriyolarım var bana neler der allah bilir. Ama kibar doktorla da bi sonuca varamadık, çok kararsızım .
Teşekkürler, çok sağolun. Siz nerde yaptırıyosunuz?EMBRİYOLARIN VARSA ESRA HANIM TRANSFERDE İYİ DUYDUM ESRA HANIMI TERCİH EDEBİLİRSİN
Canim iki tane koyuyolarmi ben tek embriyo koyuyolar diye duydum insallah annelerine sımsıkı tutunurlar canim ikisinide saglikla kucagina alirsinBen buralardayim canım dünden beri çok kotuydum gece uyuyamadim bugün Dinlendim biraz , bulantı ve gaz sancıları var , sizin msj ları okuyorum fırsat buldukça , dondurulmuslarinda hayırlı olsun ümitsiz olma kalitesi iyi olmasa dışarıda yasayamasa bile anne rahminde yaşıyor bu keratalar, stres olma elinden geleni yap zaten arastiriyordun , bizimki ikizmis bu arada kan testindeki artıştan tahmin ediyordum ama görünce daha iyi oldu
Canim benim is iki gundur cok yogun bide kadinlar kulubune giriyorum tam yazacagim atiyo iki gundur zor yaziyorum canim sen nasilsin nasil gidiyokızlar nasılsınız sessizleşti burası iyice
Canim taufun beymi soylemis biz gulerek ciktik bide doktor satmak degil ki bu memnun kalmazsan degistirmek hakkin okadar para oduyosun buna karisamazkiCanım bi arkadaş gitti demiş ki ; ben doktor satan hastayı sevmem.Benim daha donmuş embriyolarım var bana neler der allah bilir. Ama kibar doktorla da bi sonuca varamadık, çok kararsızım .
35 yaşın altı tek ,üstü çift, ayrica ben 34 yaşındayım ama yaşın kaç olursa olsun üçüncü denemeden itibaren iki transfer ediliyor , benim bu üçüncü tedavimdi o yüzden iki transfer yapıldı, biraz korkuyorum risklerinden ama hayırlısı insallahCanim iki tane koyuyolarmi ben tek embriyo koyuyolar diye duydum insallah annelerine sımsıkı tutunurlar canim ikisinide saglikla kucagina alirsin
Bülent bey söylemiş canım. Aksi bir adammış ama doktorluğu çok iyiymiş.Canim taufun beymi soylemis biz gulerek ciktik bide doktor satmak degil ki bu memnun kalmazsan degistirmek hakkin okadar para oduyosun buna karisamazki
İyice aşmışlar kendilerini . Dün sabah randevu için aradım hemşire diyo ki ; siz sekiz ay önce erhan bey é gelmişsiniz, Bülent ve esra hoca başkasının hastasını kabul etmiyo. Ben şok !!! Ama benim o zaman tüp bebek düşüncem yoktu , sadece kontrole geldim dediysem de vermediler randevu.Canim taufun beymi soylemis biz gulerek ciktik bide doktor satmak degil ki bu memnun kalmazsan degistirmek hakkin okadar para oduyosun buna karisamazki
Mart ayında banada esra ve bulent bey birbirlerinin hastasini kabul etmiyor demislerdiİyice aşmışlar kendilerini . Dün sabah randevu için aradım hemşire diyo ki ; siz sekiz ay önce erhan bey é gelmişsiniz, Bülent ve esra hoca başkasının hastasını kabul etmiyo. Ben şok !!! Ama benim o zaman tüp bebek düşüncem yoktu , sadece kontrole geldim dediysem de vermediler randevu.
Siz ne yaptınız başka doktora mı gittiniz? Bence artık hastaya doydular ve elemek istiyorlar.Mart ayında banada esra ve bulent bey birbirlerinin hastasini kabul etmiyor demislerdi
kışla başkentte tayfun çok doktorum şimdilik memnunum güler yüzlü ilgili açıklayıcı bir doktorTeşekkürler, çok sağolun. Siz nerde yaptırıyosunuz?
ikiz olmalarına çok sevindim inşallah benim de ikizlerim olur ... dikkat et kendine normal sanırım bu durumlar... embriyolar pgt gidecek içinden 2 hücre alınacak yapısı bozulmazsa çok iyi olcak kısmet bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBen buralardayim canım dünden beri çok kotuydum gece uyuyamadim bugün Dinlendim biraz , bulantı ve gaz sancıları var , sizin msj ları okuyorum fırsat buldukça , dondurulmuslarinda hayırlı olsun ümitsiz olma kalitesi iyi olmasa dışarıda yasayamasa bile anne rahminde yaşıyor bu keratalar, stres olma elinden geleni yap zaten arastiriyordun , bizimki ikizmis bu arada kan testindeki artıştan tahmin ediyordum ama görünce daha iyi oldu
bende işe gidip geliyorum tedavi bitince bir boşluğa düştüm sanki iğne yok kontrol yok regli olmayı bekliyorum ikinci tedavi içinCanim benim is iki gundur cok yogun bide kadinlar kulubune giriyorum tam yazacagim atiyo iki gundur zor yaziyorum canim sen nasilsin nasil gidiyo
Ben iki sene önce Bülent beye gitmistim , bu defa da esra veya Bülent diyordum sekreter birbirlerinin hastalarini kabul etmiyorlar dedi zaten Bülent beye daha erken randevu veriyorlar Bülent beyden aldım iyi bir doktor farketmez zaten, ama allahın isi yumurta toplanmadan3-4 gün önce Bülent bey ankaraya gitti esra hnm ile devam ettik, tayfun bey topladi hafta son uydu nobetlese geliyorlarmis , transferinde esra hnm yaptı, bastan birbirlerinin hastalarını kabul etmiyorlar doktoru satmak gibi görüyorlar, ama tedavi sırasında Bülent bey ile esra hnm isleri çıkınca birbirlerine emanet ediyorlar hastalarini, takıldıkları yerde birbirlerinden fikir kalıyorlardır ekip bunlar sonuçta, diğer Dr karı pek tanımıyorum ama iyi bir ekip hemşiresi embriyologu , transfer sırasında ben kasilmistim az maymunluk yapmadılar yüzümü guldurdulerSiz ne yaptınız başka doktora mı gittiniz? Bence artık hastaya doydular ve elemek istiyorlar.
erhan bey nasıl biri bir kere denk geldim kendisine ilgi olarak nasıldıİyice aşmışlar kendilerini . Dün sabah randevu için aradım hemşire diyo ki ; siz sekiz ay önce erhan bey é gelmişsiniz, Bülent ve esra hoca başkasının hastasını kabul etmiyo. Ben şok !!! Ama benim o zaman tüp bebek düşüncem yoktu , sadece kontrole geldim dediysem de vermediler randevu.
Erhan beyden memnun kalmadığım için başkenti elemiştim. Çok olumsuz geldi bana , omuzlarımız düştü resmen odasından çıkarken. Ama erhan bey sayesinde hamile kalanları, ve memnun olanları duyuyorum.erhan bey nasıl biri bir kere denk geldim kendisine ilgi olarak nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?