- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canim benim insallah hepimiz hamile kalacagiz hic bir zaman vazgecme bu yolda yikilmak yok moral bozmak yok hergun dua ediyoruz allah bize saglikli cocuklar nasip etsin diye insallah allah sesimizi duyuyordur canim dualarimizi kabul ederben tedaviye başlamadan önce senin gibiydim kurup duruyordum 1.tedavide çok rahattım taki 4 kaliteli embriyonuz var denilene kadar... oturup ağlayacaktım o kadar çok üzüldüm ki .... şimdi kalbim korku ile dolu aynı sonucu almaktan çok korkuyorum birde içlerinden sağlıklı embriyo çıkmaz ise o zaman toparlayamayacğım
Canim biz esimin sonuclarini bekliyoruz tayfun bey esine tamam der demez ilk adetinle gel dedi galiba eylul ekimi bulur canim ozaman tedaviye baslariz canim sen nezaman gideceksin belki ben tedaviye baslarim sen hamile kalirsin insallahBENCEDE İLK GİTTİĞİMDE BENDE TAYFUN BEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIM YOKSA DEVAM EDEMEZDİM BİR DAHA NE ZAMAN GİDECEKSİN
Cok guzel canim insallah oyle devam eder ve inşallah bu tedavinde mujdeli haberlerini verirsin canimKızlar merhaba.. Uzun zamandır girmiyodum. bende adana baskentde tedavi gören biriyim. Bülent beyin hastasıyım. Nisan ayında ameliyat oldum. bu ayda tedavimiz basladı cok sükür. Şimdilik hersey de yolunda
Hadi hepimiz hamişşş olalımm inşallh..
inşallah canım rabbim duysun dualarımızıCanim benim insallah hepimiz hamile kalacagiz hic bir zaman vazgecme bu yolda yikilmak yok moral bozmak yok hergun dua ediyoruz allah bize saglikli cocuklar nasip etsin diye insallah allah sesimizi duyuyordur canim dualarimizi kabul eder
inşallah canım belkide beraber hamiş kalırız hiç belli olmaz :)Canim biz esimin sonuclarini bekliyoruz tayfun bey esine tamam der demez ilk adetinle gel dedi galiba eylul ekimi bulur canim ozaman tedaviye baslariz canim sen nezaman gideceksin belki ben tedaviye baslarim sen hamile kalirsin insallah
hayırlı olsun tedavin canım bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallahKızlar merhaba.. Uzun zamandır girmiyodum. bende adana baskentde tedavi gören biriyim. Bülent beyin hastasıyım. Nisan ayında ameliyat oldum. bu ayda tedavimiz basladı cok sükür. Şimdilik hersey de yolunda
Hadi hepimiz hamişşş olalımm inşallh..
hayırlı olsun canım hangi iğneleri kullanıyorsuniyi geceler kızlarr bende basladm tayfun beyle tedavıye yaa bısmıllah hakkımızda hayırlısı bakalm
Tessekkur ederim canim. Amin insallah hepimizin bol kaliteli yumurtalari olsunhayırlı olsun tedavin canım bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah
Gunaydin canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin canim nasil gidiyogünaydın kızlar nasılsınız
İYİYİM BENDE REGLİ OLDUM AMA BU AY GİTMEMEYE KARAR VERDİM ARAYA BAYRAM GİRİYOR 1 AY DİNLENDİREYİM KENDİMİ DEDİM .... EV İŞİN NE OLDU BULABİLDİNİZ MİGunaydin canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilsin canim nasil gidiyo
Bencede dinlen canim iyi olur biz evi bulduk bugun kontrati yapacagiz anahtarimizi alacagiz canim bayramdan sonra da tasinacagiz canim anasindan uzaklastik canimİYİYİM BENDE REGLİ OLDUM AMA BU AY GİTMEMEYE KARAR VERDİM ARAYA BAYRAM GİRİYOR 1 AY DİNLENDİREYİM KENDİMİ DEDİM .... EV İŞİN NE OLDU BULABİLDİNİZ Mİ
Gözün aydın canım :) ... sabahta tayfun bey aradı beni dosyamı incelemiş uzun protokol uygulayacakmış eşimede sprem dna hasar tahlili istedi baalım ne olcakBencede dinlen canim iyi olur biz evi bulduk bugun kontrati yapacagiz anahtarimizi alacagiz canim bayramdan sonra da tasinacagiz canim anasindan uzaklastik canim
Canim uzun protokol nasil oluyo esin zaten test vermemismiydi canim olumlu dusun hersey iyi olsun sizin icin hic moral bozmak yok bak bu hafta 4 kisinin hamilelik haberini aldim kalbime bicak saplandi sanki ama diyorum ki insallah benimde olacak allah banada nasip edecek icimden oyle geciriyorumGözün aydın canım :) ... sabahta tayfun bey aradı beni dosyamı incelemiş uzun protokol uygulayacakmış eşimede sprem dna hasar tahlili istedi baalım ne olcak
verdi canım ama bu hasar testiymiş 13 yumurtadan neden 4 tane kaldı diye araştırıyor tayfun hoca... uzun protokol biraz daha uzun sürecek tedavi 21.günü başlıyormuş adetin farklı ilaçlar kullanılıyormuş .. benim de etrafım bebek dolu bir kuzenim teemuz 24 te doğum yapacakCanim uzun protokol nasil oluyo esin zaten test vermemismiydi canim olumlu dusun hersey iyi olsun sizin icin hic moral bozmak yok bak bu hafta 4 kisinin hamilelik haberini aldim kalbime bicak saplandi sanki ama diyorum ki insallah benimde olacak allah banada nasip edecek icimden oyle geciriyorum
Herseyin hayirlisi canim simdi bol bol dua et canim insallah hersey iyi olacakverdi canım ama bu hasar testiymiş 13 yumurtadan neden 4 tane kaldı diye araştırıyor tayfun hoca... uzun protokol biraz daha uzun sürecek tedavi 21.günü başlıyormuş adetin farklı ilaçlar kullanılıyormuş .. benim de etrafım bebek dolu bir kuzenim teemuz 24 te doğum yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?