Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim benim insallah hepimiz hamile kalacagiz hic bir zaman vazgecme bu yolda yikilmak yok moral bozmak yok hergun dua ediyoruz allah bize saglikli cocuklar nasip etsin diye insallah allah sesimizi duyuyordur canim dualarimizi kabul eder

BENCEDE İLK GİTTİĞİMDE BENDE TAYFUN BEYDEN ÇOK MEMNUN KALDIM YOKSA DEVAM EDEMEZDİM BİR DAHA NE ZAMAN GİDECEKSİN
Canim biz esimin sonuclarini bekliyoruz tayfun bey esine tamam der demez ilk adetinle gel dedi galiba eylul ekimi bulur canim ozaman tedaviye baslariz canim sen nezaman gideceksin belki ben tedaviye baslarim sen hamile kalirsin insallah

Kızlar merhaba.. Uzun zamandır girmiyodum. bende adana baskentde tedavi gören biriyim. Bülent beyin hastasıyım. Nisan ayında ameliyat oldum. bu ayda tedavimiz basladı cok sükür. Şimdilik hersey de yolunda

Hadi hepimiz hamişşş olalımm inşallh..

Cok guzel canim insallah oyle devam eder ve inşallah bu tedavinde mujdeli haberlerini verirsin canim

Kızlar sağ göğüsüm şiş durumda neden olabilir pazartesi hastaneyi arıcam adet döneminden önceki şişlik olabilir mi öyle bir ağrı da yok

Canim benim insallah hepimiz hamile kalacagiz hic bir zaman vazgecme bu yolda yikilmak yok moral bozmak yok hergun dua ediyoruz allah bize saglikli cocuklar nasip etsin diye insallah allah sesimizi duyuyordur canim dualarimizi kabul eder
inşallah canım rabbim duysun dualarımızı

Canim biz esimin sonuclarini bekliyoruz tayfun bey esine tamam der demez ilk adetinle gel dedi galiba eylul ekimi bulur canim ozaman tedaviye baslariz canim sen nezaman gideceksin belki ben tedaviye baslarim sen hamile kalirsin insallah
inşallah canım belkide beraber hamiş kalırız hiç belli olmaz :)

hayırlı olsun tedavin canım bol bol kaliteli yumurtaların olsun inşallah

İYİYİM BENDE REGLİ OLDUM AMA BU AY GİTMEMEYE KARAR VERDİM ARAYA BAYRAM GİRİYOR 1 AY DİNLENDİREYİM KENDİMİ DEDİM .... EV İŞİN NE OLDU BULABİLDİNİZ Mİ
Bencede dinlen canim iyi olur biz evi bulduk bugun kontrati yapacagiz anahtarimizi alacagiz canim bayramdan sonra da tasinacagiz canim anasindan uzaklastik canim

Bencede dinlen canim iyi olur biz evi bulduk bugun kontrati yapacagiz anahtarimizi alacagiz canim bayramdan sonra da tasinacagiz canim anasindan uzaklastik canim
Gözün aydın canım :) ... sabahta tayfun bey aradı beni dosyamı incelemiş uzun protokol uygulayacakmış eşimede sprem dna hasar tahlili istedi baalım ne olcak

Gözün aydın canım :) ... sabahta tayfun bey aradı beni dosyamı incelemiş uzun protokol uygulayacakmış eşimede sprem dna hasar tahlili istedi baalım ne olcak
Canim uzun protokol nasil oluyo esin zaten test vermemismiydi canim olumlu dusun hersey iyi olsun sizin icin hic moral bozmak yok bak bu hafta 4 kisinin hamilelik haberini aldim kalbime bicak saplandi sanki ama diyorum ki insallah benimde olacak allah banada nasip edecek icimden oyle geciriyorum

verdi canım ama bu hasar testiymiş 13 yumurtadan neden 4 tane kaldı diye araştırıyor tayfun hoca... uzun protokol biraz daha uzun sürecek tedavi 21.günü başlıyormuş adetin farklı ilaçlar kullanılıyormuş .. benim de etrafım bebek dolu bir kuzenim teemuz 24 te doğum yapacak

Herseyin hayirlisi canim simdi bol bol dua et canim insallah hersey iyi olacak

selam bayanlar bende adana acıbadem tüp bebek merkezinde Volkan Noyan ile görüşmeye gittim ağustos da adet olduğunda arayın dediler hayırlısı olsun herkes hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…