Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

selam bayanlar bende adana acıbadem tüp bebek merkezinde Volkan Noyan ile görüşmeye gittim ağustos da adet olduğunda arayın dediler hayırlısı olsun herkes hakkında :)
hayırlı olsun tedavin bende telefonla görüşmüştüm hiçbir bilgiyi paylaşmamışlardı direk randevu alın gelin dedikleri için vazgeçmiştim

hayırlı olsun tedavin bende telefonla görüşmüştüm hiçbir bilgiyi paylaşmamışlardı direk randevu alın gelin dedikleri için vazgeçmiştim

evet telefonda bilgi paylaşmıyorlar çünkü anne ve babanın ufak hikayesini alıyorlar zaten ilk görüşme ücretsiz eşim benden habersiz süpriz yapıp rendevu almıştı öyle gittik kısmetse adet olduğumda arayacağım hastaneyi sonra tahliller falan derken tedavim başlayacak inşallah =)

Acıbadem çok güzel çok iyi bi hastane bizde eşimle her rahatsızlığımızda oraya güvenip giderdik ama bu defa tüp bebekte bizi yanıltdılar. Kafanı bulandırmak istemem ama bizler bu yola çok büyük umutlarla giriyoruz ve negatifi görüncede çok büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Acıbadem arastırmıyo senin anlatığın hikayeye göre ilerliyo.. ne test ne tahlil hiç bsey yapmıyolar. sıradan vitamin hepatit cart curt ... Eş faktörlü infertilite dedik oturduk biz meger sorun bendede varmış.. demem o ki çok arastır sor soruştur canım benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemiyorum o yüzdende herkesi uyarıyorum. eşin çok güzel bi süpriz yapmış sana, hemde en iyi hastanelerden birinde randevu ayarlamış.. lakin iş tüp bebege gelince Acıbadem bu işte çok yenii tecrübesi çok az ÇOK YAZDIM ÇOK KONUŞTUM AMA NOLUR NOLUR ARASTIRIN. BENDE DİĞER GEBE KALAMAYAN TÜM ARKADAŞLAR ARTIK HASTANE KORİDORLARINDA AGLAMAYALIM. Adet olunca git görüş bak içine sinmezse tedaviyi onaylama. Hakkında hayırlısı olsun umarım hepimiz biran önce evlat kokusunu içimize çekeriz..
Doyaa Doya pudra kokusu çekme dileğiyle..

Merhaba
Benim doktorumda esra hoca, maddi anlamda beklemedeyim su an, mersinden gidiyorum cok tatli iyi bir doktor hastanede guzel memnunum ama ucretleri arttirmislar

Insallah hersey yolunda gider canim biz buradan mujdeli haberi veririz canim

bana saçma gelmişti birçok merkezi aradım hiçbiri bilgi vermede sorun çıkarmadı pgt yapıp yapmadıklarını bile söylemediler bende o merkezi elemiştim orda başarısız olan 2 arkadaş vardı onlarıda duyunca zaten hiç dönmedim

Merhaba
Benim doktorumda esra hoca, maddi anlamda beklemedeyim su an, mersinden gidiyorum cok tatli iyi bir doktor hastanede guzel memnunum ama ucretleri arttirmislar
bende mersinden gidiyorum gidip gelmek zor oluyor ama merkez çok iyi adetin 2 veya3. günü gidiyorsun benim muayne ücretim 91,50 tl kontrollere tahlillere ödeme yapmıyorsun zaten biz kredi çektik umarım yeter sizin probllem neydi

Ben muayene 90 gibi bisey odedim benim esimin yasindan dolayi biz rapor cikartabilirmiyiz bilmiyorum onu soramadim sigorta ikimizdede var sigorta igneleri karsiliyomu acaba
canım günaydın nasılsın .... senin yaşın önemli rapor için 39 yaşına kadar karşılıyor 3 yıllık evlilik şartı var birde sanırım

Ben muayene 90 gibi bisey odedim benim esimin yasindan dolayi biz rapor cikartabilirmiyiz bilmiyorum onu soramadim sigorta ikimizdede var sigorta igneleri karsiliyomu acaba
Baskentte mi 90 tl, sigortaya agustostan sonra basliyoruz ve onun muayene ucretide 120 tl, sigorta igneleri karsilar mi bilmemki

canım günaydın nasılsın .... senin yaşın önemli rapor için 39 yaşına kadar karşılıyor 3 yıllık evlilik şartı var birde sanırım
Benim esimde problem oldugu icin evlilik sarti aramiyolar canim hatta asilama falanda olmaz direk tup deneyecegiz sadece kirktugum yas ben 31 yasindayim ozaman insallah sorun olmaz canim

Baskentte mi 90 tl, sigortaya agustostan sonra basliyoruz ve onun muayene ucretide 120 tl, sigorta igneleri karsilar mi bilmemki
Yok canim ben baskentte gittim tayfun beyle gorustum 90 gibi bisey odedik doktordan doktora degisiyo olabilir canim ilk defa gittik esimin sonyclari iyi cikar cikmaz hemen baslayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…