- 7 Ekim 2014
- 363
- 350
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Aynen canimamin canımsigortasız 6000 civarına patlar demişti doktorum, sigortalı olunursa 1000-1550 eksik olur demişti ama raporlada 4500-5000 civarı dedi sanırımda eee bu devletin 3 kere tüp bebek olayı ne oluyor o zaman, güya hakveriyor ama ben nasıl yararlanmış olcam anlamadım gitti
İnsallah bakalim canimAynen canim
Cok bi faydasi yok aslinda raporun. Zaten farkli uygulamalarda sunuyolar 1 milyarda oyle tutuyor (tabii tercihine bagli)
Bakalim göbişler şişecek mi
Merhaba canimmerhaba kızlar nasılsınız
merhaba kızlar nasılsınız
Canim benim esimin hormonlari dusuk simdi igne tedavisi oluyo insallah degerleşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canım
ben ucreti girerken odedim canim ssk liyim dedim okadar aldilar canimama canım doktora girmeden önce dışarıdakilere ödüyorsun, bende hastanenin ücreti öle diye biliyorum
Canim biz once urologa gittik orda kan tahlili yaptirdik orada belli oldu sonra baskentte gittik birsuru tahlil yaprirdik esimin horminlari dusuk cikti oyle olinca hemen tedaviye başladı 7 aydir tedavi oluyo degerleri duzelmeye basladi eylul ekimde tekrar gidecek eger degerler istenen duzeyr gelirse hemen baslariz tedaviye bizde asilama falan olmaz Canim direk tup bebek dedilereşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canım
Canim insallah hepsi dollenir insallah hersey yolunda gider canimKizlar merhaba, yumurta toplama isleminden yeni ciktim 16 tane toplandi. Umarim dollenmede gerceklesir. Yukarda rapor sartlarini konusmussunuz ben ne 2 kere igneli asilama yaptirdim nede kac yillik evlilik sorguladilar. Sperm sayimiz 5 milyonun altinda die hemen rapor cikartdilar. Boyle bi sorununuz varsa bilginiz olsun.
Ya ben sigortaliyim ozamanda farkediyomu igne fiyatlarindan dusme oluyomu biz gitigimizde sormadikta offf dusunmekten kafayi yiyecegimbaşkent hastanesini arayıp bilgi alabiliyorsun bilgilendiriyorlar, iyi bir hastane ben sevdim ama rapor almak için mesin üniversite hastanesine gidicem, yaş 36 benim 7 yıllık evliyim eğer 2 iğneli şart derslerse yaptırcam rapor alcam o zaman başkentte fiyat farkediyo
çalışıyorum bende işe konsantre olmaya çalışıyorum :) hava ayrı bir sıcak :)Merhaba canim
Sicakla bogusma devam :) sen nasilsin
biz de üroloğa gittik başkent yönlendirdi ...birşey çıkmamıştı bizdede döllenme problemi olunca tayfun hoca arayıp tahlil istedi keşke öncesinde yaptırsaymışım zaman kaybetmezdikCanim biz once urologa gittik orda kan tahlili yaptirdik orada belli oldu sonra baskentte gittik birsuru tahlil yaprirdik esimin horminlari dusuk cikti oyle olinca hemen tedaviye başladı 7 aydir tedavi oluyo degerleri duzelmeye basladi eylul ekimde tekrar gidecek eger degerler istenen duzeyr gelirse hemen baslariz tedaviye bizde asilama falan olmaz Canim direk tup bebek dediler
rapor çıkartırsan daha az ödiceksin canım ama rapor çıkmaz ise o zaman pamuk eller cebe ki siz sanırsam rapor çıkartabileceksiniz zaten direk tüp bebek demişlerYa ben sigortaliyim ozamanda farkediyomu igne fiyatlarindan dusme oluyomu biz gitigimizde sormadikta offf dusunmekten kafayi yiyecegim
Canim benim hastaneyi ara sehir disindayim de bilgi verirler kesin inan daha baskenti tam bilmiyorum, neye karar vercez oda karisik, bide bu ay bir suru dugun dernek var, sehirdisinda gitsen bi dert gitmesen bi dert, sigortami agustos 1 de basliyo bizim, once tahliller cikmasi lazim ordan mersin hastanesinden rapor isini halletmemiz lazimki baskente gideyim devama, haa bide esra hoca cokk iyi bir doktor ama pahali offfffYa ben sigortaliyim ozamanda farkediyomu igne fiyatlarindan dusme oluyomu biz gitigimizde sormadikta offf dusunmekten kafayi yiyecegim
Kolay gelsin canim :) ben simdilik evdeyim sıkılıyorum walla, 6 ay oncesine kadar calisiyordum kucuk bir egitim firsati yakaladim zaten ondan sonra tedavide yarim kaldi isde gittiçalışıyorum bende işe konsantre olmaya çalışıyorum :) hava ayrı bir sıcak :)
HAYIRLISI OLSUN CANIM HAKKINDA VARDIR HERŞEYİN BİR HAYIRIKolay gelsin canim :) ben simdilik evdeyim sıkılıyorum walla, 6 ay oncesine kadar calisiyordum kucuk bir egitim firsati yakaladim zaten ondan sonra tedavide yarim kaldi isde gitti
Evet hava cok sicak allahtan klima var canim yoksa neyapardik bilmiyorumçalışıyorum bende işe konsantre olmaya çalışıyorum :) hava ayrı bir sıcak :)
Insallah rapor cikar canim yoksa cok zorlanacagiz bu ay ev tasima var kirayida kredi cektik cok sıkıştık bu yil bizi cok zorlayacak canimrapor çıkartırsan daha az ödiceksin canım ama rapor çıkmaz ise o zaman pamuk eller cebe ki siz sanırsam rapor çıkartabileceksiniz zaten direk tüp bebek demişler
Bugun arayacağım soracagim canim bizdede hem bizde hemde esim tarafinda olacak esimin yigeninin suneti olacak benim dayı m evlenecek iki defa memlekete gidecegizCanim benim hastaneyi ara sehir disindayim de bilgi verirler kesin inan daha baskenti tam bilmiyorum, neye karar vercez oda karisik, bide bu ay bir suru dugun dernek var, sehirdisinda gitsen bi dert gitmesen bi dert, sigortami agustos 1 de basliyo bizim, once tahliller cikmasi lazim ordan mersin hastanesinden rapor isini halletmemiz lazimki baskente gideyim devama, haa bide esra hoca cokk iyi bir doktor ama pahali offfff(
inşallah canım biz 20 000 tllik kredi çektik inşallah yeter .. ne zaman taşınıyorsunInsallah rapor cikar canim yoksa cok zorlanacagiz bu ay ev tasima var kirayida kredi cektik cok sıkıştık bu yil bizi cok zorlayacak canim
kızlar biz ne zaman başlayacağız bilmiyoruz wallainşallah canım biz 20 000 tllik kredi çektik inşallah yeter .. ne zaman taşınıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?