Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen canim
Cok bi faydasi yok aslinda raporun. Zaten farkli uygulamalarda sunuyolar 1 milyarda oyle tutuyor (tabii tercihine bagli)
Bakalim göbişler şişecek mi

Aynen canim
Cok bi faydasi yok aslinda raporun. Zaten farkli uygulamalarda sunuyolar 1 milyarda oyle tutuyor (tabii tercihine bagli)
Bakalim göbişler şişecek mi
İnsallah bakalim canim
Birde eylul ekim gibi yaptirin diyorlar sicakta kalitesiz oluyormus

eşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canım
Canim benim esimin hormonlari dusuk simdi igne tedavisi oluyo insallah degerl
ama canım doktora girmeden önce dışarıdakilere ödüyorsun, bende hastanenin ücreti öle diye biliyorum
ben ucreti girerken odedim canim ssk liyim dedim okadar aldilar canim

eşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canım
Canim biz once urologa gittik orda kan tahlili yaptirdik orada belli oldu sonra baskentte gittik birsuru tahlil yaprirdik esimin horminlari dusuk cikti oyle olinca hemen tedaviye başladı 7 aydir tedavi oluyo degerleri duzelmeye basladi eylul ekimde tekrar gidecek eger degerler istenen duzeyr gelirse hemen baslariz tedaviye bizde asilama falan olmaz Canim direk tup bebek dediler

Canim insallah hepsi dollenir insallah hersey yolunda gider canim

Ya ben sigortaliyim ozamanda farkediyomu igne fiyatlarindan dusme oluyomu biz gitigimizde sormadikta offf dusunmekten kafayi yiyecegim

biz de üroloğa gittik başkent yönlendirdi ...birşey çıkmamıştı bizdede döllenme problemi olunca tayfun hoca arayıp tahlil istedi keşke öncesinde yaptırsaymışım zaman kaybetmezdik

Ya ben sigortaliyim ozamanda farkediyomu igne fiyatlarindan dusme oluyomu biz gitigimizde sormadikta offf dusunmekten kafayi yiyecegim
rapor çıkartırsan daha az ödiceksin canım ama rapor çıkmaz ise o zaman pamuk eller cebe ki siz sanırsam rapor çıkartabileceksiniz zaten direk tüp bebek demişler

Canim benim hastaneyi ara sehir disindayim de bilgi verirler kesin inan daha baskenti tam bilmiyorum, neye karar vercez oda karisik, bide bu ay bir suru dugun dernek var, sehirdisinda gitsen bi dert gitmesen bi dert, sigortami agustos 1 de basliyo bizim, once tahliller cikmasi lazim ordan mersin hastanesinden rapor isini halletmemiz lazimki baskente gideyim devama, haa bide esra hoca cokk iyi bir doktor ama pahali offfff (

rapor çıkartırsan daha az ödiceksin canım ama rapor çıkmaz ise o zaman pamuk eller cebe ki siz sanırsam rapor çıkartabileceksiniz zaten direk tüp bebek demişler
Insallah rapor cikar canim yoksa cok zorlanacagiz bu ay ev tasima var kirayida kredi cektik cok sıkıştık bu yil bizi cok zorlayacak canim

Bugun arayacağım soracagim canim bizdede hem bizde hemde esim tarafinda olacak esimin yigeninin suneti olacak benim dayı m evlenecek iki defa memlekete gidecegiz

Hastaneden aradilar sabah, 16 yumurtadan 10 tane dollenmis. Acaba iyimi? Pazartesi toplanmisti
Alip basimi gidesim var. Sanki hazir degilim gbi yine negatifi gormekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…