- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
canım 10 yumurtanın kalitesi nasıl maşallah sayı çok güzel stres yapma üzülme bol bol dua et senin için dua da edeceğim şuan duadan başka birşey gelmiyor elimizden korkundan kendini hazır hissetmiyorsun sadece ümidini umudunu kaybetmek yokHastaneden aradilar sabah, 16 yumurtadan 10 tane dollenmis. Acaba iyimi? Pazartesi toplanmisti
Alip basimi gidesim var. Sanki hazir degilim gbi yine negatifi gormekten korkuyorum
valla ben para konusu için hep erteledim şimdi diyorum keşke ertelemeseydim öyle yada böyle ödemekten başka seçenek yokkızlar biz ne zaman başlayacağız bilmiyoruz wallakafamız allak bullak, maddiyat sarsılınca kalakalıyosun öle, hakkımızda hayırlısı
Canim Cumaetesi kadin gelecek ev temizlenecek pazartesi tasinacagiz insallah annem gelecek yardima canim baskada kimse yok caniminşallah canım biz 20 000 tllik kredi çektik inşallah yeter .. ne zaman taşınıyorsun
çok şükür diyeyim senin adına canımCanim Cumaetesi kadin gelecek ev temizlenecek pazartesi tasinacagiz insallah annem gelecek yardima canim baskada kimse yok canim
öylede canım şu an borç fena çıkamadık içinden ve başlasak para diyeceklervalla ben para konusu için hep erteledim şimdi diyorum keşke ertelemeseydim öyle yada böyle ödemekten başka seçenek yok
Allah yardımcınız olsun canımöylede canım şu an borç fena çıkamadık içinden ve başlasak para diyecekler
Merhaba nuffiuncum, az once yine qradilar. Hersey yolunda dediler yarin tada obursu gun transfere gelin diceklermis. Peki pazartesi opum olduysa bugun embriyonun kacinci gunu ki ? Ilk gun sayilmiyo sanirim yoksa sayiliyomu? Bi onceki tup bebek denemem de 5.gun embriyosu dediler ama ilk gunu saydikmi hatirlamiyorum.canım 10 yumurtanın kalitesi nasıl maşallah sayı çok güzel stres yapma üzülme bol bol dua et senin için dua da edeceğim şuan duadan başka birşey gelmiyor elimizden korkundan kendini hazır hissetmiyorsun sadece ümidini umudunu kaybetmek yok
salı 1.gün sayılıyor çarşamba 2 perşembe 5.gün embriyosu transfer edilecektir muhtemelen hadi hayırlısı güzel haberleri alırız inşallahMerhaba nuffiuncum, az once yine qradilar. Hersey yolunda dediler yarin tada obursu gun transfere gelin diceklermis. Peki pazartesi opum olduysa bugun embriyonun kacinci gunu ki ? Ilk gun sayilmiyo sanirim yoksa sayiliyomu? Bi onceki tup bebek denemem de 5.gun embriyosu dediler ama ilk gunu saydikmi hatirlamiyorum.
Yaa cuma ya cumartesi dediler. Ee simdi cumartesi transfer ederlerse 6.gun embriyosumu oluyo. Ice kafam hosaf oldum kusura bakma canim senide mesgul ediyorum ama. Sali 1nci gunse, carsamba 2.gun, persembe 3.gun, cuma 4.gun, cumartesi 5. Gun embriyosumu oluyo. Yaa ilk tup bebegimide unutdum o yuzden hesapliyamiyorum. Cok saol iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim. Umarim sende bende hepimiz bian once hamis oluruzsalı 1.gün sayılıyor çarşamba 2 perşembe 5.gün embriyosu transfer edilecektir muhtemelen hadi hayırlısı güzel haberleri alırız inşallah
Sagol canim cok mutluyum insallah bu ev bize iyi gelecekçok şükür diyeyim senin adına canım
5.gün embriyosu olcak canım amin inşallahYaa cuma ya cumartesi dediler. Ee simdi cumartesi transfer ederlerse 6.gun embriyosumu oluyo. Ice kafam hosaf oldum kusura bakma canim senide mesgul ediyorum ama. Sali 1nci gunse, carsamba 2.gun, persembe 3.gun, cuma 4.gun, cumartesi 5. Gun embriyosumu oluyo. Yaa ilk tup bebegimide unutdum o yuzden hesapliyamiyorum. Cok saol iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim. Umarim sende bende hepimiz bian once hamis oluruz
yeni ev hayırlı gelcek inşallah size canım senin adına çok sevindim :)Sagol canim cok mutluyum insallah bu ev bize iyi gelecek
günaydın canım transferin ne olduYaa cuma ya cumartesi dediler. Ee simdi cumartesi transfer ederlerse 6.gun embriyosumu oluyo. Ice kafam hosaf oldum kusura bakma canim senide mesgul ediyorum ama. Sali 1nci gunse, carsamba 2.gun, persembe 3.gun, cuma 4.gun, cumartesi 5. Gun embriyosumu oluyo. Yaa ilk tup bebegimide unutdum o yuzden hesapliyamiyorum. Cok saol iyi dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim. Umarim sende bende hepimiz bian once hamis oluruz
günaydın canım maşaallah canım darısı kucağına almana olsun riskli, gebelik uzmanına mı gideceksin doktor şeçimi çok zor geliyor banaKızlar sayfa ilerlemiş ben ugrayamadim ,ama msjlari okudum dün bugünde bir slm vereyim dedim, benim insallah adana işim bitti en son 2 hafta once kalp atislari için ordaydim, bundan sonrasi bulundugum ildeki kadin dogumcuyla devam, simdilerde bulantı halsizlikle uğraşıyorum tabi ki bulantim oldukca sukrediyorum, tedaviye baslayanlar olmus hayirli olur inşallah güzel sonuclar alırsınız
Gunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?günaydın canım transferin ne oldu
Günaydin darısı başınıza olsun inşallah, dr olarsk bulundugum ildeki en iyi kadın dogumcuya aldim randevuyu, oncekindekinde de ona gitmistim, Bülent beyde onu tavsiye etti , önce allah sonra onlara emanetiz hayirlusigünaydın canım maşaallah canım darısı kucağına almana olsun riskli, gebelik uzmanına mı gideceksin doktor şeçimi çok zor geliyor bana
Sizede hayirli olsun haftaya güzel haberlerinizi alırız insallah, bol bol su içmeyi ihmal etmeyin kabızlık yasamamaya bakin sağlıklı beslenin ağır iş de yapmayin birde banyoyu erteleyin bir sure, ben oncekinde de bunda da bir hafta sonra yapmistim sacinizi falan yikarsiniz , kendinizi fazla dinlemeyin kafayi dagitmaya bakın , embriyonuzda kaliteliymis allahin izniyle hamilelik haberinizi alırızGunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?
Tesekkur ederim. Bilemedim ben dun dus aldim aksamSizede hayirli olsun haftaya güzel haberlerinizi alırız insallah, bol bol su içmeyi ihmal etmeyin kabızlık yasamamaya bakin sağlıklı beslenin ağır iş de yapmayin birde banyoyu erteleyin bir sure, ben oncekinde de bunda da bir hafta sonra yapmistim sacinizi falan yikarsiniz , kendinizi fazla dinlemeyin kafayi dagitmaya bakın , embriyonuzda kaliteliymis allahin izniyle hamilelik haberinizi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?