- Konu Sahibi gulsahhh01
-
24 saat sonra ayakta ılık duş alabilirsin diyolar aslında benim ki biraz pinpiriklikten dert etme , günlük işler bende yaptim yemek evi toplamak gibi ama mesela süpürge yi kullanmadim zorluyor beni girgirla şarjlı supurgeyle supurdum, ağır kaldirmadim yukseklere uzanmadim, bu arada esra hnm senin icin şans olmuş tecrübeli bir dr, tam olarak yasadiklarini bilmiyorum ama stressiz bir 10 gun gecirmeye bak insallah karninda bir canli tasiyorsun sıkıca tutunsunTesekkur ederim. Bilemedim ben dun dus aldim aksamNormal gunluk ev islerinide yapiorum aslinda. Ama dikkat etmek lazim dediginiz gbi. Streslide bi tup bebek seruveni gecirdim. Ouff ouff Heralde tutarsa benim icin mucizee olacak. Insallah bu sefer yuzum guler. Sizinkide hayirli ugurlu olsun. Saglikla sihatle kucaginiza alirsiniz insallah.
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH TUTUNURLAR SANA KAÇ TANE TRANSFER EDİLDİGunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?
AMİN İNŞALLAH .. SAKINCASI YOKSA HANGİ DOKTOR MERSİNDE BEN BULAMADIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR DOKTOR MERSİNDE İSE BELKİ BENİMDE BİLGİLENMEM İYİ OLUR ŞİMDİDENGünaydin darısı başınıza olsun inşallah, dr olarsk bulundugum ildeki en iyi kadın dogumcuya aldim randevuyu, oncekindekinde de ona gitmistim, Bülent beyde onu tavsiye etti , önce allah sonra onlara emanetiz hayirlusi
Mersinde degilim ben canım, dr una sorarsin illada taniyorlar birbirleriniAMİN İNŞALLAH .. SAKINCASI YOKSA HANGİ DOKTOR MERSİNDE BEN BULAMADIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR DOKTOR MERSİNDE İSE BELKİ BENİMDE BİLGİLENMEM İYİ OLUR ŞİMDİDEN
Saol tatlim insallah.. 28 yasindayim ben o yuzden tek embriyo transfer ettiler. Mersinde doktor ariyosan eger bulent bey, ortadogu hastanesinden baris beyi onermisti. Aklinda olsunHAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH TUTUNURLAR SANA KAÇ TANE TRANSFER EDİLDİ
Hayirli olsun canim :) sonucu guzel olur insallah, esra hoca ugurlu gelir imsallah :)Gunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?
Ben anestezi altında çekildim ama 5 dakikada bir çekildiğini yeni duydum. tek seferlik bişey deilmi :SKizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim
MUHİTTİN BARIŞ PLANCI AKLIMDA OLSUN CANIM SEN MERSİNDE Mİ YAŞIYORSUNSaol tatlim insallah.. 28 yasindayim ben o yuzden tek embriyo transfer ettiler. Mersinde doktor ariyosan eger bulent bey, ortadogu hastanesinden baris beyi onermisti. Aklinda olsun
BEN ÇEKTİRDİM YENİŞEHİR HASTANESİNDE ORHAN TUĞRUL ERSÖZ ÇEKMİŞTİ ANESTEZİ ALTINDA ÇEKİL DERİM ÇÜNKÜ PROBLEM VARSA AĞRI DAYANILMAZ OLUYORKizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim
Ben 2009 da baskentte cektirmistim anestezi yapilmadi oncesinde 2 agri kesici attim , gercekten en dogrusu diye birseh olsa her hastane öyle çeker sankiKizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim
peki canım ücreti ne kadar sigortalıya yapıyolar mı, ağustos 15 den sonra yaptırmam lazımBEN ÇEKTİRDİM YENİŞEHİR HASTANESİNDE ORHAN TUĞRUL ERSÖZ ÇEKMİŞTİ ANESTEZİ ALTINDA ÇEKİL DERİM ÇÜNKÜ PROBLEM VARSA AĞRI DAYANILMAZ OLUYOR
Evet mersinde yaşıyorum.MUHİTTİN BARIŞ PLANCI AKLIMDA OLSUN CANIM SEN MERSİNDE Mİ YAŞIYORSUN
ben anlamıyorum ki canım iyi kötü wallaBen 2009 da baskentte cektirmistim anestezi yapilmadi oncesinde 2 agri kesici attim , gercekten en dogrusu diye birseh olsa her hastane öyle çeker sanki
Aşılama bir kez de ben yaptırdım ama tutma ihtimali çok düşük normal hamilelik gibi bir şey, 5 defa çok olmuş 2 den 3 den sonra tüp bebeğe gecirjyorlar aslinda, maddi manevi illada yipranmissindir ama Adana baskent bu bölge için bir şans ben çok guveniyorum onlara, forumlarda ankara istanbulda tedavi gorenlerin tedavilerine bakiyorum teshis tedavi takipte baskentin fazlasi var eksikleri yok, mesela transferin 3.gunu bir igne vurduruyorlar baskentte tutunmayi kolaylastiriyor, burda pek cok kisinin bundan haberi bile yokben anlamıyorum ki canım iyi kötü wallaen doğrusu ne doktorlar bile bilmiyor, bana 5 kere ilaçlı aşılama yaparak ankaradaki doktor ümitlerimle oynadı yıllarımı aldı beni psikolojik deli yaptı ...
TAM HATIRLAMIYORUM CANIM 250 350 GİBİ BİRŞEYDİ SİGORTALIYA DA YAPIYORLAR CANIMpeki canım ücreti ne kadar sigortalıya yapıyolar mı, ağustos 15 den sonra yaptırmam lazım
canım benim başkent gerçekten güzel bir hastane çok memnun kaldım esra hocadan hastaneden, ankarada olmuştum ben aşılamalarımı tedavilerimi bana sor o sinir zamanları, yıllarımı çaldılar resmen 5 kere aşılamaki istersen 6. yı yapalım sonra tüp bebekliksin dedikten sonra benim psikoloji bozuldu ve ben ara verdim, adanaya başlayınca ümitlerim yeniden yeşerdi ama şu anki maddi sıkışıklıktan neyi nereye koyacaz Allah büyük, başlayacaz ağustosdan sonra ama hangi ay bakalım, ne iğne ne bir bilgi canım bana bilgi verilmeden hep aşılama yapıldıAşılama bir kez de ben yaptırdım ama tutma ihtimali çok düşük normal hamilelik gibi bir şey, 5 defa çok olmuş 2 den 3 den sonra tüp bebeğe gecirjyorlar aslinda, maddi manevi illada yipranmissindir ama Adana baskent bu bölge için bir şans ben çok guveniyorum onlara, forumlarda ankara istanbulda tedavi gorenlerin tedavilerine bakiyorum teshis tedavi takipte baskentin fazlasi var eksikleri yok, mesela transferin 3.gunu bir igne vurduruyorlar baskentte tutunmayi kolaylastiriyor, burda pek cok kisinin bundan haberi bile yok
canım bu yenişehir hastanesi forumun ordak, değil mi, gider sorarım walla bir ara o zamanTAM HATIRLAMIYORUM CANIM 250 350 GİBİ BİRŞEYDİ SİGORTALIYA DA YAPIYORLAR CANIM
NASIL BİR İĞNE VURDURUYORLAR CANIM BUNU DUYDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM :)Aşılama bir kez de ben yaptırdım ama tutma ihtimali çok düşük normal hamilelik gibi bir şey, 5 defa çok olmuş 2 den 3 den sonra tüp bebeğe gecirjyorlar aslinda, maddi manevi illada yipranmissindir ama Adana baskent bu bölge için bir şans ben çok guveniyorum onlara, forumlarda ankara istanbulda tedavi gorenlerin tedavilerine bakiyorum teshis tedavi takipte baskentin fazlasi var eksikleri yok, mesela transferin 3.gunu bir igne vurduruyorlar baskentte tutunmayi kolaylastiriyor, burda pek cok kisinin bundan haberi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?