Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

24 saat sonra ayakta ılık duş alabilirsin diyolar aslında benim ki biraz pinpiriklikten dert etme , günlük işler bende yaptim yemek evi toplamak gibi ama mesela süpürge yi kullanmadim zorluyor beni girgirla şarjlı supurgeyle supurdum, ağır kaldirmadim yukseklere uzanmadim, bu arada esra hnm senin icin şans olmuş tecrübeli bir dr, tam olarak yasadiklarini bilmiyorum ama stressiz bir 10 gun gecirmeye bak insallah karninda bir canli tasiyorsun sıkıca tutunsun

Gunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?
HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH TUTUNURLAR SANA KAÇ TANE TRANSFER EDİLDİ

Günaydin darısı başınıza olsun inşallah, dr olarsk bulundugum ildeki en iyi kadın dogumcuya aldim randevuyu, oncekindekinde de ona gitmistim, Bülent beyde onu tavsiye etti , önce allah sonra onlara emanetiz hayirlusi
AMİN İNŞALLAH .. SAKINCASI YOKSA HANGİ DOKTOR MERSİNDE BEN BULAMADIM İSTEDİĞİM GİBİ BİR DOKTOR MERSİNDE İSE BELKİ BENİMDE BİLGİLENMEM İYİ OLUR ŞİMDİDEN

HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH TUTUNURLAR SANA KAÇ TANE TRANSFER EDİLDİ
Saol tatlim insallah.. 28 yasindayim ben o yuzden tek embriyo transfer ettiler. Mersinde doktor ariyosan eger bulent bey, ortadogu hastanesinden baris beyi onermisti. Aklinda olsun

Gunaydin nuffiuncum :) Transferim cumartesi sabahi yapildi. 5.gun embriyosuydu. Kendi doktorum yoktu gerci esra hanim yapti. Insallah ugurluda gelir. Bu arada ben gecmisi pek okuyamadim sen tedaviye baslamismiydin ?
Hayirli olsun canim :) sonucu guzel olur insallah, esra hoca ugurlu gelir imsallah :)

Selam kizlar gununuz guzel olsun insallah
Azicik geriden takiptekim sizleri, azicik beklemek zorundayim cunku, agustos 15 den sonra tahlillere baslayabiliriz insallah

Kizlar rahim filmi cektiren var mi aranizda, 2012 de cekilmisti benim alttan sivi verdiler tupler acik dediler, bu yil yenisi cekilecek de bir tanidik dediki rahim filmi dogrusu anestezi altinda bes dakikada bir cekilendir, kafam karisti, dogrusu nasil ve saglikli anladim

Ben anestezi altında çekildim ama 5 dakikada bir çekildiğini yeni duydum. tek seferlik bişey deilmi :S

Saol tatlim insallah.. 28 yasindayim ben o yuzden tek embriyo transfer ettiler. Mersinde doktor ariyosan eger bulent bey, ortadogu hastanesinden baris beyi onermisti. Aklinda olsun
MUHİTTİN BARIŞ PLANCI AKLIMDA OLSUN CANIM SEN MERSİNDE Mİ YAŞIYORSUN

BEN ÇEKTİRDİM YENİŞEHİR HASTANESİNDE ORHAN TUĞRUL ERSÖZ ÇEKMİŞTİ ANESTEZİ ALTINDA ÇEKİL DERİM ÇÜNKÜ PROBLEM VARSA AĞRI DAYANILMAZ OLUYOR

Ben 2009 da baskentte cektirmistim anestezi yapilmadi oncesinde 2 agri kesici attim , gercekten en dogrusu diye birseh olsa her hastane öyle çeker sanki

BEN ÇEKTİRDİM YENİŞEHİR HASTANESİNDE ORHAN TUĞRUL ERSÖZ ÇEKMİŞTİ ANESTEZİ ALTINDA ÇEKİL DERİM ÇÜNKÜ PROBLEM VARSA AĞRI DAYANILMAZ OLUYOR
peki canım ücreti ne kadar sigortalıya yapıyolar mı, ağustos 15 den sonra yaptırmam lazım

Ben 2009 da baskentte cektirmistim anestezi yapilmadi oncesinde 2 agri kesici attim , gercekten en dogrusu diye birseh olsa her hastane öyle çeker sanki
ben anlamıyorum ki canım iyi kötü walla en doğrusu ne doktorlar bile bilmiyor, bana 5 kere ilaçlı aşılama yaparak ankaradaki doktor ümitlerimle oynadı yıllarımı aldı beni psikolojik deli yaptı ...

ben anlamıyorum ki canım iyi kötü walla en doğrusu ne doktorlar bile bilmiyor, bana 5 kere ilaçlı aşılama yaparak ankaradaki doktor ümitlerimle oynadı yıllarımı aldı beni psikolojik deli yaptı ...
Aşılama bir kez de ben yaptırdım ama tutma ihtimali çok düşük normal hamilelik gibi bir şey, 5 defa çok olmuş 2 den 3 den sonra tüp bebeğe gecirjyorlar aslinda, maddi manevi illada yipranmissindir ama Adana baskent bu bölge için bir şans ben çok guveniyorum onlara, forumlarda ankara istanbulda tedavi gorenlerin tedavilerine bakiyorum teshis tedavi takipte baskentin fazlasi var eksikleri yok, mesela transferin 3.gunu bir igne vurduruyorlar baskentte tutunmayi kolaylastiriyor, burda pek cok kisinin bundan haberi bile yok

canım benim başkent gerçekten güzel bir hastane çok memnun kaldım esra hocadan hastaneden, ankarada olmuştum ben aşılamalarımı tedavilerimi bana sor o sinir zamanları, yıllarımı çaldılar resmen 5 kere aşılamaki istersen 6. yı yapalım sonra tüp bebekliksin dedikten sonra benim psikoloji bozuldu ve ben ara verdim, adanaya başlayınca ümitlerim yeniden yeşerdi ama şu anki maddi sıkışıklıktan neyi nereye koyacaz Allah büyük, başlayacaz ağustosdan sonra ama hangi ay bakalım, ne iğne ne bir bilgi canım bana bilgi verilmeden hep aşılama yapıldı

NASIL BİR İĞNE VURDURUYORLAR CANIM BUNU DUYDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…