- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canım lucrin biliyosundur , yumurtaliklari baskilamak icin 21. Gunde de vuruluyor transferden sonradaNASIL BİR İĞNE VURDURUYORLAR CANIM BUNU DUYDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM :)
Banada gonopeptyl (yanlis harf kullanmis olabilirim) verdiler. 3 gun bunu vurucakmisimCanım lucrin biliyosundur , yumurtaliklari baskilamak icin 21. Gunde de vuruluyor transferden sonrada
forumun orda canım foruma dönerken hemen orta doğuda çekiyor ama ama o 450 500 gibiydi anestezili çekiyorlar oracanım bu yenişehir hastanesi forumun ordak, değil mi, gider sorarım walla bir ara o zaman
ben lucrin vurulmadım hiç acıtıyor mu çokCanım lucrin biliyosundur , yumurtaliklari baskilamak icin 21. Gunde de vuruluyor transferden sonrada
saol canım, ağustos 15 den sonra yenişehire giderim o zaman, öncesinde bir ara gider konuşurum, çok teşekkür ederim :)forumun orda canım foruma dönerken hemen orta doğuda çekiyor ama ama o 450 500 gibiydi anestezili çekiyorlar ora
O ilacta ayni çatlama ignesi olarakda biliniyor, diğer tüp bebek igneleri gibi gobekten yapilyor acı yokBanada gonopeptyl (yanlis harf kullanmis olabilirim) verdiler. 3 gun bunu vurucakmisim
Evet. Tutunmasi icinmis. Hemsire 3.gun vurucagimizi soyledi.O ilacta ayni çatlama ignesi olarakda biliniyor, diğer tüp bebek igneleri gibi gobekten yapilyor acı yok
Merhaba canimKIZLAR NASILSINIZ
günaydın canım iyiyim sıcaklarda çalışmaya çalışıyorum :)Merhaba canim
Bugun yogun bir gundu :) sen nasilsin
Kolay gelsin canim :) zor ssicakta walla...günaydın canım iyiyim sıcaklarda çalışmaya çalışıyorum :)
malesef çok zorKolay gelsin canim :) zor ssicakta walla...
canım nasılsın taşındın mı yeni evineSagol canim cok mutluyum insallah bu ev bize iyi gelecek
Canim sana uygulanacak protokole bagli, uzun protokol ise adetin 21. Gunu basliyor, kisa protokolde galiba adetin 2.3.4 gunumerhabalar adetin kaçıncı gününde çağırıyorlar tüp bebek için
Canim sana uygulanacak protokole bagli, uzun protokol ise adetin 21. Gunu basliyor, kisa protokolde galiba adetin 2.3.4 gunu
Walla hastaya göre belirleniyor galiba ben pko luyum uzun protokol yapıldı hepcanım teşekkür ederim cevabın için ama evet görüşmeye gittiğimde adet olduğunuzda bizi arayın demişlerdi..ben şuan istanbuldayım cumartesi günü adanaya dönüyorum kısmetse adeti istanbulda olmamak için dua ediyorum resmen diğer aya kalmasın diye =) uzun ve kısa protokol arasında ne fark var acaba ?
Acıbadem çok güzel çok iyi bi hastane bizde eşimle her rahatsızlığımızda oraya güvenip giderdik ama bu defa tüp bebekte bizi yanıltdılar. Kafanı bulandırmak istemem ama bizler bu yola çok büyük umutlarla giriyoruz ve negatifi görüncede çok büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz. Acıbadem arastırmıyo senin anlatığın hikayeye göre ilerliyo.. ne test ne tahlil hiç bsey yapmıyolar. sıradan vitamin hepatit cart curt ... Eş faktörlü infertilite dedik oturduk biz meger sorun bendede varmış.. demem o ki çok arastır sor soruştur canım benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemiyorum o yüzdende herkesi uyarıyorum. eşin çok güzel bi süpriz yapmış sana, hemde en iyi hastanelerden birinde randevu ayarlamış.. lakin iş tüp bebege gelince Acıbadem bu işte çok yenii tecrübesi çok az ÇOK YAZDIM ÇOK KONUŞTUM AMA NOLUR NOLUR ARASTIRIN. BENDE DİĞER GEBE KALAMAYAN TÜM ARKADAŞLAR ARTIK HASTANE KORİDORLARINDA AGLAMAYALIM. Adet olunca git görüş bak içine sinmezse tedaviyi onaylama. Hakkında hayırlısı olsun umarım hepimiz biran önce evlat kokusunu içimize çekeriz..
Doyaa Doya pudra kokusu çekme dileğiyle..
Ne demek tatlim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Dilerim sende bebisine kavusursun bianonce :)canııım aslında ben istanbul maslak acıbadem de Bülent Tıraş hocaya gitmek istiyordum ailemde istanbul'da zaten benim ama eşim adana'da deneyelim değince birde adana acıbademi tavsiye edince jinekoloğum süleyman cansun demir bizi volkan noyan'a yönlendirdi ilk tanışmamızda bizi bilgilendirdi açıkcası içimede sindi ama sen böyle yazınca içime kurt düştü artık allah neyi yazdıysa onu yaşayıp göreceğiz rabbim herkese evlat duygusunu tattırsın canım çok saol bilgin için =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?