Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim sana uygulanacak protokole bagli, uzun protokol ise adetin 21. Gunu basliyor, kisa protokolde galiba adetin 2.3.4 gunu

canım teşekkür ederim cevabın için ama evet görüşmeye gittiğimde adet olduğunuzda bizi arayın demişlerdi..ben şuan istanbuldayım cumartesi günü adanaya dönüyorum kısmetse adeti istanbulda olmamak için dua ediyorum resmen diğer aya kalmasın diye =) uzun ve kısa protokol arasında ne fark var acaba ?

Walla hastaya göre belirleniyor galiba ben pko luyum uzun protokol yapıldı hep

canııım aslında ben istanbul maslak acıbadem de Bülent Tıraş hocaya gitmek istiyordum ailemde istanbul'da zaten benim ama eşim adana'da deneyelim değince birde adana acıbademi tavsiye edince jinekoloğum süleyman cansun demir bizi volkan noyan'a yönlendirdi ilk tanışmamızda bizi bilgilendirdi açıkcası içimede sindi ama sen böyle yazınca içime kurt düştü artık allah neyi yazdıysa onu yaşayıp göreceğiz rabbim herkese evlat duygusunu tattırsın canım çok saol bilgin için =)

Ne demek tatlim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Dilerim sende bebisine kavusursun bianonce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…