- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ne demek tatlim. Allah hakkimizda hayirlisini versin. Dilerim sende bebisine kavusursun bianonce :)
Canim benimKoca bi negatif bugun benden. Olmadi kizlar. Sonucum 2.42
Canım sözün bittiği yer üzücü ama biraz toparlanıp yeniden denersin inşallah , bu yol dikenli zor ama sonunda inşallah kavusursun melegineKoca bi negatif bugun benden. Olmadi kizlar. Sonucum 2.42
Canim benimuzuldum, devam dimi?
Dondurulmus 3 embriyom vardi. Braz dinlenip toparlandiktan sonra yine devam edip denerim. Saolun kizlar insallah...Canım sözün bittiği yer üzücü ama biraz toparlanıp yeniden denersin inşallah , bu yol dikenli zor ama sonunda inşallah kavusursun melegine
Slm canim gecen hafta tasindim cok sukur bir hafta izinliydim evi yerlestirdim sagolsun annem yanimdaydi bana yardim etti siz nasilsiniz tedavi nasil gidiyo canimcanım nasılsın taşındın mı yeni evine
Canim moral bozmak yok toparlaninca tekrar baslarsin canimDondurulmus 3 embriyom vardi. Braz dinlenip toparlandiktan sonra yine devam edip denerim. Saolun kizlar insallah...
canım hayırlısı olsun hakkında üzülme demek olmuyor ama güçlü durmaya bakKoca bi negatif bugun benden. Olmadi kizlar. Sonucum 2.42
Cok zor bir süreç yasamissin ama sinunda cok sukur hamilr kalmissin insallah saglikla kucagina alirsin canim darisida bize olsunArkadaşlar merhaba. Bu zor süreçte ben de 4 yılın sonunda olumlu sonucu alanlardan biriyim. Tüm olumlu sonucu alanlara hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Olumsuz sonucu alan arkadaşlarım biliyorum üzülmemek elde değil Allah hayırlısını versin, umudunuzu sakın yitirmeyin, meleğiniz er geç birgün size gelecek beklemekten ve istemekten sakın vazgeçmeyin. Ben 4 yıl bekledim onlarca olumsuz sonuç aldım, 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım sonunda aldım mutlu haberi. Bu siteyi her gün takip ediyordum, eminim benim gibi üye olmadan da takip eden ve sorularına cevap arayan pek çok arkadaşım vardır. Ben hergün buradan takip ederken eğer benim de birgün bebeğim olursa buradan sürecimi yazacağım derdim, çünkü hemen herkesin yazdıklarını okadar çok okudum ve kendimce okadar çok yorumladım ki, eğer bende birilerine ufak da olsa ümit olabilrsem ne mutlu bana. Ben 2.ci tüp bebek denememde hamile kaldım. Mersinde oturuyorum, tüp bebeği Adana Acıbadem'de yaptırdım, Volkan Noyan'da. İlgi ve alakalarından çok memnun kaldım ve soran herkese de tavsiye ediyorum. Hikayemizi dinleyip araştırmadan sonuçları detaylı incelemeden ve özellikle boş vaatler vermeden bizimle konuştu ve tedaviye başladık. Her olumsuz sonuçları olanlar gibi "bunda da tutmayacak boşa uğraşıyoruz" gibi negatif düşüncelerle başladım ama Volkan beyin ve hemşirelerin yaklaşımları ve işlerini istekle yapmaları beni ikna etti. Ben de başka bir arkadaşımın yönlendirmesiyle biraz da istemeyerek gitmiştim. Arkadaşımın her iki tüpü de tıkalı, prolaktini yüksek, birkaç ay arka arkaya enfeksiyon tedavisi görmüş ve kistleri vardı. Ve ilk denemede hamile kaldı, şimdi 6 aylık hamile ve kızı olacak, hiç bir problemi de yok. Bende ise daha önce polikistik over teşhisi kondu bir süre bu şekilde tedavi gördüm. Aşılamalar ve hatta bir tüp bebek denemesi yaptık, rahim filmi bile çekmemişlerdi. Tutmadı, işimden bile ayrılmıştım sonra bir kaç aylığına tedaviyi bıraktım başka bir doktor polikistik over olmadığını yumurtlama olduğunu fakat biraz zayıflık olduğunu söyledi. Rahim filmini daha sonra çektirdim solda biraz tıkanıklık vardı fakat açıldı onda da sorun yoktu. Diğer sonuçlarımda da bir sıkıntı yoktu. Eşimin bu süreçte sperm sayısında ve morfolojisinde hiçbir problem yoktu. Arada tekrar tedaviye başlıyor aşılamaya yönlendirdikleri için aşılama yaptırıyor tekrar bırakıyordum. En son bu haziran ayında Adana Acıbademe karar verdik. Yapılan tahlillerde eşimin sperm sayısının ve kalitesinin düştüğünü morfolojinin %1 olduğunu öğrendik. Bizim işlemimizde mikro yönetmiydi sanırım onu önerdi başarı şansımızı arttırır dedi. Sonuç olarak 17 yumurta toplandı 12 si döllenebilecek durumdaydı 7si 4.güne kadar geldi kaç transfer yapıldığını söylemedi ama %15 ikiz olma şansı var dedi. Ben hastanede 2 saatten fazla yattım kafam ve içim rahattı. Hatta 2 saatlik adana mersin yolunu ön koltukta oturarak yolda arada tuvalet molası vererek çok rahat geldim. Evde de çok yatmadım, arada uzandım arada dolaştım. 22 haziranda trafnsferim yapılmıştı, transfrin 8.gününde leke gelince aslında beklememe rağmen panik olduk ve eşim erken idrar testi almış geldi, hemen yaptım ve silik çizgiyi gördüm, inanamadım. Birkaç test daha yaptık ağlaya ağlaya ve onlarda da çift çizgi. 9. Günümde kan testimde değerim 48.55ti. 10.günde de çamaşırıma hafif kanlı leke geçti tekrar leke gelince panikledik ve tekrar test aldık çift çizgiyi gördük ama sonraki günü bekleyip kan testİ yaptırdım 66.33e yükselmişti biraz daha rahatladık. Doktorumuz erken olduğunu ama yine de pozitif olduğunu birkaç gün sonra tekrar yaptırmamızı istedi. 14.günde 243e yükseldi ikiz bile olabilir dedi. Sonuçta keseyi gördük tek bebek var, çok şükür bugünleri gördük darısı olmayanların ve tüm isteyenlerin başına. Allahım bu süreçte herkesin hepimizin yardımcısı olsun
Gunaydin canim bizim burdada gidiyo nasilsin canim tedaviye tekrar basladinizmi canin teşekkür ederim canim bu ev insallah bize ugur getirirgünaydın kızlar nasılsınız burda elektrik sürekli gidiyor cevap yazamadım hepinize gulsahhh evin hayırlı uğurlu olsun canım
hadi ya tüm öğlen sonraları elektriksiz oturyoruz.iyi sayılırım bütün gece uyuyamadım avuç içlerim ve ayak tabanlarım yanıyor sağlık ocağına gittim ilaç losyon verdi geçmezse kan tahlili vercem .... eşimin sonucu bugün çıkmış yarın kendi alcak cuma günü muhtemelen kontrole gidicez sonuç temizse adettin 21.günü uzun protokol ile tedaviye başlıcaz ... inşallah canım uğurlu gelir size yeni ev birazda olsa fark etti mi kaynana etkisi rahat bırakıyor mu siziGunaydin canim bizim burdada gidiyo nasilsin canim tedaviye tekrar basladinizmi canin teşekkür ederim canim bu ev insallah bize ugur getirir
Insallah hersey yolunda gider canim benim annem bir haftadir buradaydi onu bugun gonderdik annem burda diye devamli geliyodu bizde kaliyodu pazardan beri gormuyorum onu cok gelnez insallah canimhadi ya tüm öğlen sonraları elektriksiz oturyoruz.iyi sayılırım bütün gece uyuyamadım avuç içlerim ve ayak tabanlarım yanıyor sağlık ocağına gittim ilaç losyon verdi geçmezse kan tahlili vercem .... eşimin sonucu bugün çıkmış yarın kendi alcak cuma günü muhtemelen kontrole gidicez sonuç temizse adettin 21.günü uzun protokol ile tedaviye başlıcaz ... inşallah canım uğurlu gelir size yeni ev birazda olsa fark etti mi kaynana etkisi rahat bırakıyor mu sizi
inşallah canım sürekli gelmez ne kadar mesafe var aranızdaInsallah hersey yolunda gider canim benim annem bir haftadir buradaydi onu bugun gonderdik annem burda diye devamli geliyodu bizde kaliyodu pazardan beri gormuyorum onu cok gelnez insallah canim
15 dakika dolmusla canim insallah gelmez yatmak icin esya bile birakti dusun yaniinşallah canım sürekli gelmez ne kadar mesafe var aranızda
Gunaydin canim nasilsinGunaydin kizlar :)
günaydın nasılsınGunaydin kizlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?