Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

15 dakika dolmusla canim insallah gelmez yatmak icin esya bile birakti dusun yani
hadi ya bir gittiğinde anne bizde bunları unutmuşsun de geri götür mesafe varmış iyi olmuş uzak olmak en güzeli ben hem anneme hem kayınvalideme uzağım gerçi çok müdahale eden insanlar da değiller ama kafam rahat

Ben öyle bir şey soylesem beni evinde istemiyomusun der ogluna hemen soyler canim biraz uzaklik iyi oldu canim kafam rahat simdi annem zaten hatayda yazik benim mutluluğu mdan baska bisey istemez

Ben öyle bir şey soylesem beni evinde istemiyomusun der ogluna hemen soyler canim biraz uzaklik iyi oldu canim kafam rahat simdi annem zaten hatayda yazik benim mutluluğu mdan baska bisey istemez
eşinin haberi olcak canım neyse en azından sürekli rahatsız edip durmaz

Kizlaaaarrr sabah yazdim sonra elektrik gitti :) geldi geri ben girmedim sonra evden ciktim cok sicak durulmuyooooo

Slm canim adetin ilk gunu saymaya basliyoaun ama tup bebekte 1 gunsonrasi 1.gunmus internette oyle yaziyo du bizim hesap ettigimizden 1 gun sonrasiymis
yarın doktora gidiyorum canım tahlil sonucumuz temiz çıktı çok şükür benim anladığım kadarı ile süreci konuşup ona göre tedaviye başlıcaz bakalım bu sefer kaç embriyo oluşacak :)

Mrb arkadaslar adana acibademde tedavi goren varmi aranzda?
başkentte gidiyorum bende nedense bana sıcak gelmedi acı badem telefonda görüşmüştüm birkaç kere bilgi vermede yoksunlar birde topikten tanıdğım 2 kişi orda negatifi görmüştü ondan soğumuştum sizdeki problem neydi

Cikolata kisti ve morfoloji..benm cok yakn ark.5 ay onve orda yaptrdi..pozitif gordu yasida var..cok ilgili ve bilgili bi dr volkan bey ondan hosmuza gtti bizim..

Cikolata kisti ve morfoloji..benm cok yakn ark.5 ay onve orda yaptrdi..pozitif gordu yasida var..cok ilgili ve bilgili bi dr volkan bey ondan hosmuza gtti bizim..
FİYAT OLARAK BAŞKENTE ORANLA ÇOK YÜKSEK BENDE ISINAMADIM BİR TÜRLÜ O MERKEZE

Baskent ne kadar?dr adi ne acaba?
dcu canım ben başkentte esra hocaya başladım, prof olduğundan sigortasız gidersen muayene ücreti 200 milyon, sigortalıya 120 milyon muayenesi ve doktorumla en son konuştuğumuzda sigortasız raporsuz tüp bebek 6 milyar fiyat çıkarttı bize, raporlu sigortalı olursa fiyat 1-2 milyar aşağı düşermiş işte

Anladm.cnm ozaman acibadem.daha ucuzmus 4.500tl

yarın doktora gidiyorum canım tahlil sonucumuz temiz çıktı çok şükür benim anladığım kadarı ile süreci konuşup ona göre tedaviye başlıcaz bakalım bu sefer kaç embriyo oluşacak :)
Gunaydin canim cok sevindim temiz cikmasina insallah hersey yolunda gider canim dualarim seninle senden en kisa zamanda hamilelik haberini duyacagiz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…