- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
darısı bizlere de olsundoktorum Bülent Haydardedeoğluydu tedaviyi o ayarladı...transferi esra hnm yaptı...
hamile kaldıktan sonra acıbadem erdal candan takip etti ve dogumu o yaptırdı
Gunaydin canim ugrasiyoruz iste sen nasilsin nasil gidiyo canim yeni tedaviye basladinmigünaydın kızlar nasılsınız
çalışmaya çalışıyorum bende evet başladım 7 ağustosta uzun protokol ile regli olmayı bekliyorum sanırım regli olamayacağım gibi çok sinirliyim olmadım diye regliGunaydin canim ugrasiyoruz iste sen nasilsin nasil gidiyo canim yeni tedaviye basladinmi
Canim sakin ol rahatla bak hemen olursun psikoloji cok etkiliyo oyuzden dusunme canim bendede oyle oluyo eger cok dusunursem olmuyorumçalışmaya çalışıyorum bende evet başladım 7 ağustosta uzun protokol ile regli olmayı bekliyorum sanırım regli olamayacağım gibi çok sinirliyim olmadım diye regli
sterim çok eşimle bu bir haftadır hep tartışıyoruz sabahta kavga ederek çıktım evden moral sıfır stres üzüntü tavandaCanim sakin ol rahatla bak hemen olursun psikoloji cok etkiliyo oyuzden dusunme canim bendede oyle oluyo eger cok dusunursem olmuyorum
günaydın canımgünaydın kızlar nasılsınız
canım benim bu kadar mücadele ve acının üzüntünün sonu hayırlı olmuş, çok duygulandım :) maşallah :) hepimize hayırlısı Allah tanuzun zaman oldu kkya girmeyeli..bugun girip biraz dolanayım dedim ve sizi gördüm daha önce buraya yazdım mi bilmiyorum ama yazdıysamda zaten coook geridedir..
bizim problemimiz bnm tek tüpümün olusu eşiminde sprem hareket azlıgı ve ciddi morfoloji sıkıntısı olusu,yani bizde yok yokkkk:)
ilk denemeyı ankada yaptım ve sonuc neg. oursa bir daha gelmem diye karar verdim ..21 yumurta tolayıp canıımı cıkardılar resmen bir ay süründum agrıdan.. 5.güne gitcez cok embriyo var dediler.. 5. gün gittik 6. gune gidelim hala 9 blast var dediler.. 6.gün gittik tek embriyon var deyıp transfer ettiler. esim dediki hiç yatma bile tutmayacak bunla bi halt etti...bana 3. gün bile transf yapsalardı cillop gibi emb.lar vardı neyse tabiki negatıf oldu...
baskente gectik ben ilkinde baskenti kalabalık,sabit dr. yok vs. diye düşünmemiştim çok buyuk hataymıs...ekip süper, degişmediyse bülent bey,esra hnm,tayfun bey var baslarında...evet cok bekliyorsun evet kalabalık evet dr.seni tanımıyor ama dosyan çok kapsamlı herseyin yazıyor ve sistemleri harika... ordaki ilk denememde hamile kaldım kalmasaydım yıne oraya gidecektim hatta esşim keske emb.dondurmaya bosa para vermesydık dedi gülüştük falan...derken 14. haftada bebekte anomali görüldü yasama sansı olmayacaktı kistik higroması vardı..böbrek 1 taneydı..yumurtalık olusmamıstı...vs.vsss sonlanrdırmak zorunda kaldık patoloji turner send.geldi....tabi ne kadar tüp olsada kaliteli emb. secilsede pgt yaptırmamıstık adanada yapmıyorlar zaten....
ıkı ay sonra donurulmus yavrucakları transfer ettiler 2 tane....o da pozitif... ama 1 kese.. diğeri tutmadı sanırım dedik... kanamayla hastaneye gittik dr. düşük baslmıs bkanala girmiş kurtarmak mümkün degil dedi ben kendimden geçpi avaza
avaz bagırırken... ve dediki ama burda 2. bir kese var,ikincide tutmuş ama ilk amanlar gözükmemiş...üzüntü sevinç sacma sapan duygularda 5 gün yattım hastanede ayak parmaklarımı bile kıpırdatmadım... ve ardından 3 ay evde hiç kalkmadan yattım ...amniyosentez yapıldı bebek saglıklı dendi ohh derken dogum sansıları gözüktü ultrasaunda ben birsey hissetmediği halde erken mi dogacak yasar mı derken cadı 38.haftada sezeryanla dogdu sapasaglam...
bu arada tedavim i basket yapıyordu ama hamileliklerimi acıbademde erdal candan takip ediyordu,canım doktorum ona cok sey borcluyum....
acıbadem tüp bebek için görüşüm olumlu degil,arkadasım için gittik ordaki dr.ilgili degil..asıl iş labarauar kısmında bence ve yeni oldugu için bana pek güvven verdei..arkadasımda baskette baslıyor...
ara ara girecgm,merak ettiginiz seylere yardımcı olmaya calısırım,elimden geldiğince...
allah hepnize saglıklı bebekler nasip etsin.... bu arada unutmusum yasadıkalrımı yazınca geirye döndüm ve içim bir tuhaf oldu...evet zor bir sürek ama sonu güzel olacak inşallah hepiniz için
Gunaydin canim regl olmadigin icin gerginsin bunuda esine yansitiyosun bendede oyle oluyo son hafta hetgun kavga ediyorum bide ona soyluyorum bu dönemde lutfen cevap verme ustume gelme diyorum o inadina yine ustume geliyo ve yine kavga ediyoruz allah su kocalarimizi islah etsin canimsterim çok eşimle bu bir haftadır hep tartışıyoruz sabahta kavga ederek çıktım evden moral sıfır stres üzüntü tavanda
Ayni durumdayiz canim bizde beklemedeyiz ve esimin yasindan dolayi dahafazla bekleyemiyoruz yas geciyo eylul ekimde insallah tup bebege baslayacagiz bizdede hic para yok nasil yapacagiz onuda bilmiyorum canim kafam allak bullakgünaydın canım
azıcık bunalıma girdim ben galiba, beklemek bunalıma soktu beni ama ne yapacağımızı bilmeden beklemek. eylülde sigorta başlıyor eşimin ve şu an el kol bağlı hiç birşey yapamıyorum, her kapıyı para açtığından yanlış yaparsak saçacak 1 lira kalmadı, ne zaman başlarız kafa kalmadı, hiçbişiy düşünemez oldum ya hayırlısı artık, inşallah eylülde herşey başlar yoksa şans iyice azalıyor, yaş yerinde durmuyor, bekle bekle bekle....
Allah hepimize yardım etsin inşallahAyni durumdayiz canim bizde beklemedeyiz ve esimin yasindan dolayi dahafazla bekleyemiyoruz yas geciyo eylul ekimde insallah tup bebege baslayacagiz bizdede hic para yok nasil yapacagiz onuda bilmiyorum canim kafam allak bullak
Benden tahlil istemediler canim ilk gittiğimde bir tahlil yaptilar baskada yok dedi ne tahlili istedi senden biz fiyati hic konusmadik canim igneyle berabermi 6000 bide siz rapor cikartabiliyomusunuz canimAllah hepimize yardım etsin inşallah
doktorumun muayene ücreti 200 tl, istediği tahliller kabaca 500 tl, tüp bebek için hastane ücreti 6000 tl, gelde nerden başla başlayabilirsen ya hayırlısııııı
canım şöle anlatayım sana ben 7 yıllık evliyim 36 yaşındayım ve daha önce ankarada oturuyordum, tedavi orda oluyordu ve daha tüp bebek aşamasında değildim, tüp bebek aşamasına geçtim artık ve mersine taşındık, burda başkent hastanesine başladım, çok çok memnunum ama fiyatlar tüp bebekte tedavide çok masraflı, sigortamız yoktu doktorumla konuşmaya gittiğimde, benim doktorum esra hoca, prof olunca özelden muayene olursan ona 200 tl ücreti, rahim filminden sperm testine kadar tekrar istedi herşeyi, onlar özelden kabaca 500 tl tutuyor, tüpbebek ise özelden gene girersen hastaneye kabaca 6000 tl dedi bize sanırım ilaçlar var emin değilim, raporum yok malesef, raporu nerde nasıl çıkartacağımı bilemediğimden, birde sigorta ne zaman başlayacak yani karışık durumlarBenden tahlil istemediler canim ilk gittiğimde bir tahlil yaptilar baskada yok dedi ne tahlili istedi senden biz fiyati hic konusmadik canim igneyle berabermi 6000 bide siz rapor cikartabiliyomusunuz canim
senden ne tahlili yaptılar ve neden istmediler ki, benden rahim filmi, rutin kan testi, sperm testi felan istediler ve bide bir arkadaşımın embriyolog tanıdığı önerdi genetik haritanızla ahm yaptır diye, onlarıda yaptırcaz, senin yaş kaç ve ne süreçtesin bahseder misin sorun olmaz iseBenden tahlil istemediler canim ilk gittiğimde bir tahlil yaptilar baskada yok dedi ne tahlili istedi senden biz fiyati hic konusmadik canim igneyle berabermi 6000 bide siz rapor cikartabiliyomusunuz canim
Canim ben rahim filmini 6 ay once cektirmistim ona bakti sonra kan tahlili istedi onda herseye bakti canim amh ta yaptirdik genetikle ilgili hicbir sey istemedi canim ben 32 yasindayim bizde esimden dolayi olmuyo esim tedavi oluyo eylul ekim gibi test verecek canim ona göre baslayacagiz peki sizin nedeniniz nesenden ne tahlili yaptılar ve neden istmediler ki, benden rahim filmi, rutin kan testi, sperm testi felan istediler ve bide bir arkadaşımın embriyolog tanıdığı önerdi genetik haritanızla ahm yaptır diye, onlarıda yaptırcaz, senin yaş kaç ve ne süreçtesin bahseder misin sorun olmaz ise
Raporu hastaneden cikartiyolar canim git sor canim fiyatlar biraz dusuyo bende onu arastiriyorum canim zor bir surec allah hepimize yardim etsin allah emeklerimizi bosa cikarmasin canimcanım şöle anlatayım sana ben 7 yıllık evliyim 36 yaşındayım ve daha önce ankarada oturuyordum, tedavi orda oluyordu ve daha tüp bebek aşamasında değildim, tüp bebek aşamasına geçtim artık ve mersine taşındık, burda başkent hastanesine başladım, çok çok memnunum ama fiyatlar tüp bebekte tedavide çok masraflı, sigortamız yoktu doktorumla konuşmaya gittiğimde, benim doktorum esra hoca, prof olunca özelden muayene olursan ona 200 tl ücreti, rahim filminden sperm testine kadar tekrar istedi herşeyi, onlar özelden kabaca 500 tl tutuyor, tüpbebek ise özelden gene girersen hastaneye kabaca 6000 tl dedi bize sanırım ilaçlar var emin değilim, raporum yok malesef, raporu nerde nasıl çıkartacağımı bilemediğimden, birde sigorta ne zaman başlayacak yani karışık durumlar
canım yıllar önce rahim filminden tut sperm testine kadar herşey yapıldı ve ne bende ne eşimde sorun var, ama hiç korunmama rağmen hamile kalmadım hiç, ondan dolayı doktor bir klomenle başladı tedaviye ve 6 kere kolomen kullandım olmadı sonra 5 kere ilaçlı aşılama yaptılar olmadı ve en son tüp dediler, raporu bende istedim ama şartları varmış, 2 kere iğneli aşılama olmalı evlilikte belli bir yıl olmalı ve yaş, mersin üniversite hastanesinde rapor çıkıyor dediler ama daha sigorta başlamdığından gidemedimCanim ben rahim filmini 6 ay once cektirmistim ona bakti sonra kan tahlili istedi onda herseye bakti canim amh ta yaptirdik genetikle ilgili hicbir sey istemedi canim ben 32 yasindayim bizde esimden dolayi olmuyo esim tedavi oluyo eylul ekim gibi test verecek canim ona göre baslayacagiz peki sizin nedeniniz ne
şu yaşıma kadar hiç amh ye bakmadılar ve ankaradaki doktora çok üstünkörü tedavi yaptığı için sinirliyim, yıllarımı çaldıııCanim ben rahim filmini 6 ay once cektirmistim ona bakti sonra kan tahlili istedi onda herseye bakti canim amh ta yaptirdik genetikle ilgili hicbir sey istemedi canim ben 32 yasindayim bizde esimden dolayi olmuyo esim tedavi oluyo eylul ekim gibi test verecek canim ona göre baslayacagiz peki sizin nedeniniz ne
YA BENİM EŞİME NE DEMELİ TEDAVİDEYİM BİRAZ SUSSA OLMUYOR BİRDE AKŞAM BANA KARİDES YEDİRMEYE ÇALIŞIYOR ÇOCUK İÇİN DİYOR BİRDEGunaydin canim regl olmadigin icin gerginsin bunuda esine yansitiyosun bendede oyle oluyo son hafta hetgun kavga ediyorum bide ona soyluyorum bu dönemde lutfen cevap verme ustume gelme diyorum o inadina yine ustume geliyo ve yine kavga ediyoruz allah su kocalarimizi islah etsin canim
Aaa onu bilmiyodum hepsini yaptirmissin canim bi sigorta kalmis insallah oda baslarsa hemen rapor cikartir canim başkent hastanesi de cikartiyo canim madem orada baslayacaksin raporu ordan cikart canimcanım yıllar önce rahim filminden tut sperm testine kadar herşey yapıldı ve ne bende ne eşimde sorun var, ama hiç korunmama rağmen hamile kalmadım hiç, ondan dolayı doktor bir klomenle başladı tedaviye ve 6 kere kolomen kullandım olmadı sonra 5 kere ilaçlı aşılama yaptılar olmadı ve en son tüp dediler, raporu bende istedim ama şartları varmış, 2 kere iğneli aşılama olmalı evlilikte belli bir yıl olmalı ve yaş, mersin üniversite hastanesinde rapor çıkıyor dediler ama daha sigorta başlamdığından gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?