- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Bende bir yildir doktora gidiyorum hicbiri yaptirmadi sadece hormona bakiyolar gonderiyolar bu doktor herseye bakti sulu usg bile yapti canim bana diger doktor larin soylemedigi seyleri soyledi insallah bu doktorla tup bebek olur canimşu yaşıma kadar hiç amh ye bakmadılar ve ankaradaki doktora çok üstünkörü tedavi yaptığı için sinirliyim, yıllarımı çaldııı
onları konuştuk esra hocayla, raporla 1000 - 2000 tl oynar sadece dedi ama bide aşılama iğneli olacak sende o yok dedi ve bende hiç bir aşılamamın belgesi yok ankarada doktor hiç vermedi öle şeylerAaa onu bilmiyodum hepsini yaptirmissin canim bi sigorta kalmis insallah oda baslarsa hemen rapor cikartir canim başkent hastanesi de cikartiyo canim madem orada baslayacaksin raporu ordan cikart canim
başkentte gidiyon dimi canım ve hangi doktor seninkiBende bir yildir doktora gidiyorum hicbiri yaptirmadi sadece hormona bakiyolar gonderiyolar bu doktor herseye bakti sulu usg bile yapti canim bana diger doktor larin soylemedigi seyleri soyledi insallah bu doktorla tup bebek olur canim
Evet canim baskent tayfun bey doktorum ve cok memnun kaldim bende miyom varmis bana ilk o soyledi canim amh biraz dusuk cikti kotu degil ama cok iyide degil dedi bana asamalari tek tek anlatti canimbaşkentte gidiyon dimi canım ve hangi doktor seninki
2000 az para degilki sen asilamayi ignesizmi yaptirdin canim bizde esim azosperm oldugu icin hicbirine bakmiyolar hemen cikabilir raporonları konuştuk esra hocayla, raporla 1000 - 2000 tl oynar sadece dedi ama bide aşılama iğneli olacak sende o yok dedi ve bende hiç bir aşılamamın belgesi yok ankarada doktor hiç vermedi öle şeyler
canım 2000 az değil tabiki ama normalde devletin tüp bebek hakkı var 3 kere ve daha minimum bir fiyat, ayrıca bende gerek görmemişti ankaradaki doktor o yüzden aşılamamı hep ilaçlı yaptı adiii2000 az para degilki sen asilamayi ignesizmi yaptirdin canim bizde esim azosperm oldugu icin hicbirine bakmiyolar hemen cikabilir rapor
birde bir embriyolog dediki neden sana o kadar aşılama yaptılar psikolojinle oynamışlar, çok düşük ihtimal birşey o ve 2 kere yapılsa olmuyosa tüpe geçilmeliydi dedi ve benim gerçekten psikolojim bozulmuştu2000 az para degilki sen asilamayi ignesizmi yaptirdin canim bizde esim azosperm oldugu icin hicbirine bakmiyolar hemen cikabilir rapor
canım ya bu tayfun beyi çok metediyolar, ben esra hocaya gidiyorum çok süper bir kadın ama ücreti çok fazla, doktor değiştirsem olur mu acaba kiEvet canim baskent tayfun bey doktorum ve cok memnun kaldim bende miyom varmis bana ilk o soyledi canim amh biraz dusuk cikti kotu degil ama cok iyide degil dedi bana asamalari tek tek anlatti canim
0322 3444444 canim kisla hast. Nosu bu olmasi lazimkızlar başkent ünv hemşirelerin telefonu var mı sizde bulamıyorum ben numarayı
canım hemşirelerin numarası gerekliydi bana hastane numarası vardı bende yine de teşekkürler0322 3444444 canim kisla hast. Nosu bu olmasi lazim
bendeki kartın üzerinde bir kaç dahili var canım, hemşirelerin numarasını bilemedim, 1444 - 1445 - 1446, ama kesin bu da değildircanım hemşirelerin numarası gerekliydi bana hastane numarası vardı bende yine de teşekkürler
Canim esra cok daha iyi diyolar benim bi arkadasim onda tedavi oldu tutma ihtimali%1 bile degil demisler ilk tup bebekte tutmus canim tabi bu isler kismet ama bana anlattiginda bende ona gitmek istiyodum sen hic baska doktora gitme canimcanım ya bu tayfun beyi çok metediyolar, ben esra hocaya gidiyorum çok süper bir kadın ama ücreti çok fazla, doktor değiştirsem olur mu acaba ki
Evet insanda psikoloji falan kalmiyo cok sacmalamislar bizim ne halde oldugumuzu dusunmuyolar herseferinde yikim oldugunu hesaba katmıyor lar hastalari para tuzagi olarak goruyolar canim insallah bu tup bebek tedavinde olumlu sonuclar alirsinbirde bir embriyolog dediki neden sana o kadar aşılama yaptılar psikolojinle oynamışlar, çok düşük ihtimal birşey o ve 2 kere yapılsa olmuyosa tüpe geçilmeliydi dedi ve benim gerçekten psikolojim bozulmuştu
yok direk cep numaraları var hemşirelik bölümüne özel hallettim canım görüştüm de :)bendeki kartın üzerinde bir kaç dahili var canım, hemşirelerin numarasını bilemedim, 1444 - 1445 - 1446, ama kesin bu da değildir
Insallah hersey yolunda gider canim allah hepimizin yardimcisi olsun canimkızlar regli oldum cumartesi günü belli etmeye başladı kendini dünde oldum yarın kontrolüm dua edin bana güzel haberler alayım
hayırlısı canım, aslında esra hocamı değiştirmek istemiyorum gerçekten ya bakalım kismet ne yaptırcak bize, teşekkür ederim :)Canim esra cok daha iyi diyolar benim bi arkadasim onda tedavi oldu tutma ihtimali%1 bile degil demisler ilk tup bebekte tutmus canim tabi bu isler kismet ama bana anlattiginda bende ona gitmek istiyodum sen hic baska doktora gitme canim
hiç haberim yok walla canım, yeniyim ya hastanenin ne olanakları var nedir hiç bilmiyrumyok direk cep numaraları var hemşirelik bölümüne özel hallettim canım görüştüm de :)
hadi inşallah hayırlısı canım benim, güzel haberlerle inşallahkızlar regli oldum cumartesi günü belli etmeye başladı kendini dünde oldum yarın kontrolüm dua edin bana güzel haberler alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?