Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

şu yaşıma kadar hiç amh ye bakmadılar ve ankaradaki doktora çok üstünkörü tedavi yaptığı için sinirliyim, yıllarımı çaldııı
Bende bir yildir doktora gidiyorum hicbiri yaptirmadi sadece hormona bakiyolar gonderiyolar bu doktor herseye bakti sulu usg bile yapti canim bana diger doktor larin soylemedigi seyleri soyledi insallah bu doktorla tup bebek olur canim

Aaa onu bilmiyodum hepsini yaptirmissin canim bi sigorta kalmis insallah oda baslarsa hemen rapor cikartir canim başkent hastanesi de cikartiyo canim madem orada baslayacaksin raporu ordan cikart canim
onları konuştuk esra hocayla, raporla 1000 - 2000 tl oynar sadece dedi ama bide aşılama iğneli olacak sende o yok dedi ve bende hiç bir aşılamamın belgesi yok ankarada doktor hiç vermedi öle şeyler

onları konuştuk esra hocayla, raporla 1000 - 2000 tl oynar sadece dedi ama bide aşılama iğneli olacak sende o yok dedi ve bende hiç bir aşılamamın belgesi yok ankarada doktor hiç vermedi öle şeyler
2000 az para degilki sen asilamayi ignesizmi yaptirdin canim bizde esim azosperm oldugu icin hicbirine bakmiyolar hemen cikabilir rapor

2000 az para degilki sen asilamayi ignesizmi yaptirdin canim bizde esim azosperm oldugu icin hicbirine bakmiyolar hemen cikabilir rapor
canım 2000 az değil tabiki ama normalde devletin tüp bebek hakkı var 3 kere ve daha minimum bir fiyat, ayrıca bende gerek görmemişti ankaradaki doktor o yüzden aşılamamı hep ilaçlı yaptı adiii

birde bir embriyolog dediki neden sana o kadar aşılama yaptılar psikolojinle oynamışlar, çok düşük ihtimal birşey o ve 2 kere yapılsa olmuyosa tüpe geçilmeliydi dedi ve benim gerçekten psikolojim bozulmuştu

Evet canim baskent tayfun bey doktorum ve cok memnun kaldim bende miyom varmis bana ilk o soyledi canim amh biraz dusuk cikti kotu degil ama cok iyide degil dedi bana asamalari tek tek anlatti canim
canım ya bu tayfun beyi çok metediyolar, ben esra hocaya gidiyorum çok süper bir kadın ama ücreti çok fazla, doktor değiştirsem olur mu acaba ki

canım ya bu tayfun beyi çok metediyolar, ben esra hocaya gidiyorum çok süper bir kadın ama ücreti çok fazla, doktor değiştirsem olur mu acaba ki
Canim esra cok daha iyi diyolar benim bi arkadasim onda tedavi oldu tutma ihtimali%1 bile degil demisler ilk tup bebekte tutmus canim tabi bu isler kismet ama bana anlattiginda bende ona gitmek istiyodum sen hic baska doktora gitme canim

Evet insanda psikoloji falan kalmiyo cok sacmalamislar bizim ne halde oldugumuzu dusunmuyolar herseferinde yikim oldugunu hesaba katmıyor lar hastalari para tuzagi olarak goruyolar canim insallah bu tup bebek tedavinde olumlu sonuclar alirsin

kızlar regli oldum cumartesi günü belli etmeye başladı kendini dünde oldum yarın kontrolüm dua edin bana güzel haberler alayım

Canim esra cok daha iyi diyolar benim bi arkadasim onda tedavi oldu tutma ihtimali%1 bile degil demisler ilk tup bebekte tutmus canim tabi bu isler kismet ama bana anlattiginda bende ona gitmek istiyodum sen hic baska doktora gitme canim
hayırlısı canım, aslında esra hocamı değiştirmek istemiyorum gerçekten ya bakalım kismet ne yaptırcak bize, teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…