Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

İyiyim canım bende şimdilik iyi gidiyor dün kontrolüm vardı adetimin 3.günüydü artı iğneler geldi çok ağır geldi iğneler haftaya salı günü kontrolüm var :)
Cok sukur tekrar baslamis insallah bu son olur ve bu ay transferin olur canim dualarim seninle canim umudunu kaybetme

Cok sukur tekrar baslamis insallah bu son olur ve bu ay transferin olur canim dualarim seninle canim umudunu kaybetme
7 ağustosta başladım tedaviye 3 gündür de 4 iğne vuruluyorum o beni mahfetti bulantı ve baş dönemesi çok oluyor transfer embriyo sayısına bağlı canım 3. tedavi muhtemelen olcak kaçınılmaz gibi bir şey

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün kendimi kötü hissettim, bu kadar acının şehidin acısı bir yana canımı çok yakarken dünyaya bir evlat getirememenin acısıda çok canımı yakıyor, ne kadar karışık durumum, kendime soruyorum neden sebep ne niye böle, o kadar soru soruyorum ki şaşırıyorum, cevapları ise yok hep yok, neden bu kadar zayıf durumdayım onuda çözemedim, geçen hergün dahada acizleşiyorum gibi garipleştim ya hayırlısı demekten başka çaremde yok ya eee hadi hayırlısı...

Insallah canim farkli ignemi kullaniyosun da oyle oluyo ve neden4 igne vuruluyosun

Canim herseyin bir zamanı varmis ben 9 aydir bunu ogrendim demek zamani gelmemis allah belkide oyle siniyo bizi bu ara okadar cok hamilelik haberi aldim hepsinde agladim bu kiskanclk degil neden bizim olmuyo biz bunu hakkedecek ne yaptik diyorum sonrada zamani gelmemis diyorum guclu olmaya calisiyorum bazen cok zorlaniyorum hemde cok ama ne yapalim bekleyecegiz insallah bizimdr bebeklerimiz olacak insallah bizde anne olacagiz ama sabir biraz daha sabir...

Kizlar ben size bisey soracagim ben dun hastaneyi aradim tup bebek icin rapor nasil cikartabiliriz dedim doktor karar veriyo dedi ben ne yapabilirim dedim doktor uygun görürse hemen rapor veriliyo dedi peki simdi ben ne yapacagim esim raporlu tedavi oluyo biz nasil cikartabiliriz raporu

canım benim teşekkür ederim güzel cevabın için öncelikle, arada tutuyo bunalımım ama 7 yıldırda bekliyorum ya bakalım artık, birde sanki benim çocuk sahibi olmamam için herkes elbirliği ile çalışıyor gibi yıllardır, ankaradaki doktorun psikolojimi düşünmeden 5 kere aşılama yapması ve hep ümit vermesi mersinde tam hastaneye tüpe başlayacaz ha olacak derken hep üstüste engeller çıkıyor ya hayırlısı var birgünüde bakalım...

başkent hastanesine temmuzda esra hocayla konuşmaya gittiğimde raporu sordum istediğimi söyledim ve böylelikle ücrette ona göre azalacağından biraz nefes alırız diye düşündüm ama esra hoca öle hemen çıkmadığını söylemişti, çıkacak bütün tahlillerden sonra duruma bakılıp karar veriliyormuş, bende rapor istiyorum ama eylülü bekliyorum, sigorta aktif olcak o zaman istenen tahlilleri yaptırıp bir rapor için mersin üniv. hastanesine sorcam

Canim allah hepimizin yardimcisi olsun sen cok sey yasamissin canim umudunu kaybetme canim hersey yolunda gidecek ve sende bir kac aya hamileyim diyeceksin doktorun azizligine ugramissin canim

benim esim azosperm tum tahlilleri baskentte yaptirdik orada tedavi oluyo zaten canim acaba cikarmi rapor offf bizimde paramiz yok ve esimin yasindan dolayi cok bekleyemeyiz doktor bize bisey soylemedi raporla ilgili

MUAYNEYE GİTTİĞİNDE KEŞKE KONUŞSAYDIN RAPORU CANIM BİR PROBLEM VARSA ZATEN VERECEKLERDİR BELKİDE İNŞALLAH HİÇ GEREK KALMAZ

olması gereken zamanda oluyor herşey sıkma canını yanlış bir yoldaymışsın şimdi farklı bir yol buldun kısmetse olur canım

Canim Allah hepimize yardimci olsun insallah.. Canim doktoruna durumu anlatip rapor istedigini soyle durumunuza gore yardimci olur eminim ama raporu soylemez isen pek soyleyeceklerini sanmam

Merhaba kizlar
Dun aksam grubu fark ettim ve gece 4 e kadar tum paylasimlari usenmeden okudum ve simdi de araniza katilmak icin uye oldum :)
2 yillik evliyim, bu surece 1 renkli usg, 1 miyom ameliyati, 2 klomenle takip, 2 gonal f le takip ve 1 asilama sigdirdim.
Bir ay ara verip sanirim haftaya Bülent hocaya basliyorum artik o ne derse. Yas 36 oldugundan muhtemelen tup diyecek. Mersinde once himmet beye gittim uzun sure 2 ay evvel de baris beye basladim. Bulent beye de o yonlendirdi.
Biraz fazla ince dusunuyorum malesef, okuduklarim nispeten rahatlatti beni ve bu surecte aranizda olmak istedim.
Haftaya benim heyecan da basliyor insallah, desteklerinizi bekliyorum

A

Ankarada yasadiklarin gercekten agir olmus ama isin icine para girince olan bu malesef
Arkadasimin kuzeni ankarada tup yaptiriyo tabi mutlaka uzuuun bi oncesi var. Negatif ten sonra bulent beye geliyor, yapmam diyor bulent bey. Meger rahim tersmis once ameliyatla onu duzeltiyor. Sonra tup bebek diyor. Yani dr gercekten onemli ve insallah sen de istedigin sonu alacaksin, kalbini ferah tut

Hoş geldin canım himmet beyden memnun kalmadın sanırım benim eski doktorum düzensizlik için gidiyordum kendisine ...ben de mersinde oturuyorum :) bülent beye ilk defa mı gideceksin

Hoş geldin canım himmet beyden memnun kalmadın sanırım benim eski doktorum düzensizlik için gidiyordum kendisine ...ben de mersinde oturuyorum :) bülent beye ilk defa mı gideceksin

Evlenmeden once kontrol amacli bile baris beye gitmek istemiştim o izmire tasinmisti, Himmet beyle basladik ameliyatımi falan da o yapti ama cok fazla hastadan dolayi hatirlamiyor. Devlet hastanesine döndü, değiştireyim derken baris bey Mersin e geri döndü asilamami da onunla yaptik.
Bulent beye de ilk kez gidecegim ins. Reglimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…