- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
hoşgeldin canım aramıza :) inşallah hepimizin acıları son bulacak :)Merhaba kizlar
Dun aksam grubu fark ettim ve gece 4 e kadar tum paylasimlari usenmeden okudum ve simdi de araniza katilmak icin uye oldum :)
2 yillik evliyim, bu surece 1 renkli usg, 1 miyom ameliyati, 2 klomenle takip, 2 gonal f le takip ve 1 asilama sigdirdim.
Bir ay ara verip sanirim haftaya Bülent hocaya basliyorum artik o ne derse. Yas 36 oldugundan muhtemelen tup diyecek. Mersinde once himmet beye gittim uzun sure 2 ay evvel de baris beye basladim. Bulent beye de o yonlendirdi.
Biraz fazla ince dusunuyorum malesef, okuduklarim nispeten rahatlatti beni ve bu surecte aranizda olmak istedim.
Haftaya benim heyecan da basliyor insallah, desteklerinizi bekliyorum
canım bende mersinde yaşamaya başladım, okumuşsundur adanadaki başkentte gidiyorum ama şu anki şartlarda azıcık beklemeye girdik ama eylülde bir takım tahliller ve rapor için mersinde bakıncam biyerlere de bu himmet bey bülent bey dedikleriniz hangi hastanelerde nedir ne değildir canımEvlenmeden once kontrol amacli bile baris beye gitmek istemiştim o izmire tasinmisti, Himmet beyle basladik ameliyatımi falan da o yapti ama cok fazla hastadan dolayi hatirlamiyor. Devlet hastanesine döndü, değiştireyim derken baris bey Mersin e geri döndü asilamami da onunla yaptik.
Bulent beye de ilk kez gidecegim ins. Reglimi bekliyorum
Kışla başkent Doç. Dr. Bülent Haydardedeoğlu tavsiyemdir. Çok bilgili ve doğru kararlar veren bi dr. Dobradır eğer çok nazlı bir hasta iseniz biraz sert bulabilirsiniz. Onun herşeyi detaylarıyla anlatması ve gözlerindeki zeka insanı etkiliyor. Benim hocayla konuşmam bile psikolojimi düzeltiyor. Fakat hastası çok olduğu için randevu almak zor.
Inanın çok doğru bi karar vermişsiniz. Sert demeyelim de işine aşık dobra bi doktor. Sizi de çok etkileyecek eminim. Hakkınızda hayırlısıBen de haftaya regl olursam gidicem ins. Cok sert deniyor hep merakla bekliyorum :)
Inanın çok doğru bi karar vermişsiniz. Sert demeyelim de işine aşık dobra bi doktor. Sizi de çok etkileyecek eminim. Hakkınızda hayırlısı
Saol canimHimmet bey forum yasamda kadin dogumcu
Baris bey ortadoguda kadin dogumcu
Bulent bey baskent tupte Doç
Saol canim
Muayene ucretleri fazladir dimi
Canim benim hicmi dollenmemis benimde amh dusuk az yumurta olusyo demisti bizi neler bekliyo allah bilir sizde insallah bu tedaviyle sonuca ulasirsinuz kontrolun ne zaman canimYUMURTA KALİTEM DÜŞÜKTÜ DÖLLENME SORUNU YAŞADIK ONDAN DOLAYI CANIM
Hosgeldin aramiza canim insallah hep beraber hamileyiz diye haykiririz burada sizde neden olmuyo bizde iki yillik evliyiz daha olmadiMerhaba kizlar
Dun aksam grubu fark ettim ve gece 4 e kadar tum paylasimlari usenmeden okudum ve simdi de araniza katilmak icin uye oldum :)
2 yillik evliyim, bu surece 1 renkli usg, 1 miyom ameliyati, 2 klomenle takip, 2 gonal f le takip ve 1 asilama sigdirdim.
Bir ay ara verip sanirim haftaya Bülent hocaya basliyorum artik o ne derse. Yas 36 oldugundan muhtemelen tup diyecek. Mersinde once himmet beye gittim uzun sure 2 ay evvel de baris beye basladim. Bulent beye de o yonlendirdi.
Biraz fazla ince dusunuyorum malesef, okuduklarim nispeten rahatlatti beni ve bu surecte aranizda olmak istedim.
Haftaya benim heyecan da basliyor insallah, desteklerinizi bekliyorum
Canim randevu aldinmi hemen vermiyolar biz bir ay sonra aldikEvlenmeden once kontrol amacli bile baris beye gitmek istemiştim o izmire tasinmisti, Himmet beyle basladik ameliyatımi falan da o yapti ama cok fazla hastadan dolayi hatirlamiyor. Devlet hastanesine döndü, değiştireyim derken baris bey Mersin e geri döndü asilamami da onunla yaptik.
Bulent beye de ilk kez gidecegim ins. Reglimi bekliyorum
Hosgeldin aramiza canim insallah hep beraber hamileyiz diye haykiririz burada sizde neden olmuyo bizde iki yillik evliyiz daha olmadi
Biz doktora gittigimizde esim baskentte tedavi oluyo dedim hemen bilgisayardan bakti zaten esimin tum tedavisi orada basladi tum herseyi sisteme kayitli hatta esimin raporu var insallah bizde cikartiriz raporCanim Allah hepimize yardimci olsun insallah.. Canim doktoruna durumu anlatip rapor istedigini soyle durumunuza gore yardimci olur eminim ama raporu soylemez isen pek soyleyeceklerini sanmam
Regl olunca gelsin demisti, onu bekliyoruz simdi. Pers cuma ordayiz insCanim randevu aldinmi hemen vermiyolar biz bir ay sonra aldik
Hadi ya iki yildir hicbisey yokkenmi olmuyo bizde esimde var onu bekliyoruz sebepsiz olmasi en kötüsü allah yardimcimiz olsunBizimki nedensiz. Ikimizde de sorun yok ama olmuyor malesef
Daha once gorustunuz yani ozaman daha iyi canim ben buleny bey cok sert diye duydum gerilirim diye hic onu dusunmedim ya esra yada tayfun bey istiyordum allahtan tayfun bey oldu ben cok memnun kaldimRegl olunca gelsin demisti, onu bekliyoruz simdi. Pers cuma ordayiz ins
Daha once gorustunuz yani ozaman daha iyi canim ben buleny bey cok sert diye duydum gerilirim diye hic onu dusunmedim ya esra yada tayfun bey istiyordum allahtan tayfun bey oldu ben cok memnun kaldim
Tabi canim onemli olan doktorun basarisi ama ben cok gerilirim soru sormam lazim normalde herseyi kafaya takan biriyim bide konusmazsam doktorla kafayi yerimBizimki biraz dolayli randevu oldu, kendiyle gorusmedik dr um gorustu. Sert olmasinda bi sıkıntı yok benim icin. Diger turlu de ciddiye almiyor gibi hissedebilirim.
Muhim olan kendi basarisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?