Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

hoşgeldin canım aramıza :) inşallah hepimizin acıları son bulacak :)

canım bende mersinde yaşamaya başladım, okumuşsundur adanadaki başkentte gidiyorum ama şu anki şartlarda azıcık beklemeye girdik ama eylülde bir takım tahliller ve rapor için mersinde bakıncam biyerlere de bu himmet bey bülent bey dedikleriniz hangi hastanelerde nedir ne değildir canım

Himmet bey forum yasamda kadin dogumcu
Baris bey ortadoguda kadin dogumcu
Bulent bey baskent tupte Doç

Kışla başkent Doç. Dr. Bülent Haydardedeoğlu tavsiyemdir. Çok bilgili ve doğru kararlar veren bi dr. Dobradır eğer çok nazlı bir hasta iseniz biraz sert bulabilirsiniz. Onun herşeyi detaylarıyla anlatması ve gözlerindeki zeka insanı etkiliyor. Benim hocayla konuşmam bile psikolojimi düzeltiyor. Fakat hastası çok olduğu için randevu almak zor.

Ben de haftaya regl olursam gidicem ins. Cok sert deniyor hep merakla bekliyorum :)

Inanın çok doğru bi karar vermişsiniz. Sert demeyelim de işine aşık dobra bi doktor. Sizi de çok etkileyecek eminim. Hakkınızda hayırlısı

Saglam yerlerden guzel duyumlar uzerine gidiyorum zaten. Eminim memnun kalacagim. Sertlik bazen kendine guvenden gelir

Kizlar kisla baskentte bende esra hocaya gidiyorum ve cok memnunum simdilik onla ilgili duyumlar iyi sadece ucreti fazla, sskliya 120 tl aliyolar ama esra hocaya ozelden giris yaparsan 200 tl

Hosgeldin aramiza canim insallah hep beraber hamileyiz diye haykiririz burada sizde neden olmuyo bizde iki yillik evliyiz daha olmadi

Canim randevu aldinmi hemen vermiyolar biz bir ay sonra aldik

Canim Allah hepimize yardimci olsun insallah.. Canim doktoruna durumu anlatip rapor istedigini soyle durumunuza gore yardimci olur eminim ama raporu soylemez isen pek soyleyeceklerini sanmam
Biz doktora gittigimizde esim baskentte tedavi oluyo dedim hemen bilgisayardan bakti zaten esimin tum tedavisi orada basladi tum herseyi sisteme kayitli hatta esimin raporu var insallah bizde cikartiriz rapor

Daha once gorustunuz yani ozaman daha iyi canim ben buleny bey cok sert diye duydum gerilirim diye hic onu dusunmedim ya esra yada tayfun bey istiyordum allahtan tayfun bey oldu ben cok memnun kaldim

Bizimki biraz dolayli randevu oldu, kendiyle gorusmedik dr um gorustu. Sert olmasinda bi sıkıntı yok benim icin. Diger turlu de ciddiye almiyor gibi hissedebilirim.
Muhim olan kendi basarisi

Bizimki biraz dolayli randevu oldu, kendiyle gorusmedik dr um gorustu. Sert olmasinda bi sıkıntı yok benim icin. Diger turlu de ciddiye almiyor gibi hissedebilirim.
Muhim olan kendi basarisi
Tabi canim onemli olan doktorun basarisi ama ben cok gerilirim soru sormam lazim normalde herseyi kafaya takan biriyim bide konusmazsam doktorla kafayi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…