Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Bak mide bulantin varmis bu daha cok yumurta buyuyo demekmis kac gun oldu ki igne baslayali bidej

Sinirliymis oyle soyluyolar ilk aradigimda ondan randevu verelim demislerdi ben istemedim doktora isinmak lazim sen ne guzel doktorundan memnunsun :)
7 ağustos ta başladım tekli günlerde 2 çiftli günlerde tek iğne canım 15 ağustostan düne kadar 4 iğne ile devam ettim bugün 3 iğnem var yarın çatlama iğnemi vurulcam cuma gübü opu yumurta çok yok canım ya ama benim için döllenebilmesi önemli geçen tedavide döllenme problemim vardı eğer döllenme olur ise pgt bu ay olcak önümüzdeki ay transfer olabilir duruma göre

Canim onemli olan pgt den sorunsuz gelmesi insallah gelecek ay burada soylersin hamileyim diye bizde bu hafta sonuclara gore karar verilecek canim eger istenilen düzeyde ise hemen baslayacagiz hersey bu hafta belli olacak

kızlar günaydın nasılsınız
Canim onemli olan pgt den sorunsuz gelmesi insallah gelecek ay burada soylersin hamileyim diye bizde bu hafta sonuclara gore karar verilecek canim eger istenilen düzeyde ise hemen baslayacagiz hersey bu hafta belli olacak
hadi hayırlısı canım bir hafta beklemek biraz daha zor günler geçmek bilmez

kızlar benim ilaçlarım 2.tedavimde 1590,00 tl tuttu birincisinde 2000 tl nin üstünde opu işlemi 1250.00 tl garanti bonus varsa 4 taksit yapılabiliyor 91,50 muayne ücreti tedavi boyunca 1 kere ödeme yapılıyor freezing yapılacaksa 300 tl de ona gidiyor transfer ücreti ödemediğim için bilemiyorum onu ilaçları ucuza alırsanız süper karınız oluyor

Canim gecmis olsun neden fenalastin ki yarin mi operasyon olacaksin canim
bilemedim ki dün tarsusa gittim dedem vefat etmişti 7. günüydü acaba arada klimanın soğumu vurdu beni diyorum şöyle birşeyde var 1 haftadır midem çok bulanıyordu sabahları böğüryordum ... ovitrelle vurulum dün 2 tane ondan mı oldu bilemiyorum hemşirelerin telefonunu aradım artık öyle acile gittim hiçbir şey yapmadılar bir alerji hapı verdi iyi olmazsan uzman kadın doğumcuya görün dedi sadece ... evet opu olcam yarın dua et bana döllenme sorunu yaşamayalım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Cok gecmis olsun canim usutmus olabilirsin canim insallah yasamayacaksin canim insallah dollenecek

Gecmis olsun canim insallah hersey guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…