- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
7 ağustos ta başladım tekli günlerde 2 çiftli günlerde tek iğne canım 15 ağustostan düne kadar 4 iğne ile devam ettim bugün 3 iğnem var yarın çatlama iğnemi vurulcam cuma gübü opuBak mide bulantin varmis bu daha cok yumurta buyuyo demekmis kac gun oldu ki igne baslayali bidej
Sinirliymis oyle soyluyolar ilk aradigimda ondan randevu verelim demislerdi ben istemedim doktora isinmak lazim sen ne guzel doktorundan memnunsun :)
ben ısınamadım dışardan sert bir yapısı var bana göre :) sizdeki problem neydi raporsuzuz demişsin ?bende bülent beyin hastasıyım. dün yanındaydım. pazartesi tekrar gidicem. yumurta çatlatmak için. çok şeker bi doktor. hiç sinirli değil
çok sempatikk :) pco ve amh ım düşükben ısınamadım dışardan sert bir yapısı var bana göre :) sizdeki problem neydi raporsuzuz demişsin ?
benimde sorunlu amh ve progesteron hormonum da yüksek malesefçok sempatikk :) pco ve amh ım düşük
Canim onemli olan pgt den sorunsuz gelmesi insallah gelecek ay burada soylersin hamileyim diye bizde bu hafta sonuclara gore karar verilecek canim eger istenilen düzeyde ise hemen baslayacagiz hersey bu hafta belli olacak7 ağustos ta başladım tekli günlerde 2 çiftli günlerde tek iğne canım 15 ağustostan düne kadar 4 iğne ile devam ettim bugün 3 iğnem var yarın çatlama iğnemi vurulcam cuma gübü opuyumurta çok yok canım ya ama benim için döllenebilmesi önemli geçen tedavide döllenme problemim vardı eğer döllenme olur ise pgt bu ay olcak önümüzdeki ay transfer olabilir duruma göre
Raporlu yapiyosun yani ee cok iyi peki raporlu kaca mal oldu canim bizde bu ay baslayabiliruz canimBen öğretmenim . 5 yıl şartı aranmıştı benim için de. Amh düşük olunca da rapor alabilmiştim.
Bende hitereskopi oldum canim cok fazla ya 10 bin bulur galiba cok masraf li insallah sonu guzel olur emeklerimiz bosa cikmaz canimben hiteroskopi falan da oldum şuana kadar 3500 lira civarında cebimizden para çıktı. 400o tl tüp bebek bunun içinde değil.
insallah canim tek temennimiz iyi sonuc zatenBende hitereskopi oldum canim cok fazla ya 10 bin bulur galiba cok masraf li insallah sonu guzel olur emeklerimiz bosa cikmaz canim
hadi hayırlısı canım bir hafta beklemek biraz daha zor günler geçmek bilmezCanim onemli olan pgt den sorunsuz gelmesi insallah gelecek ay burada soylersin hamileyim diye bizde bu hafta sonuclara gore karar verilecek canim eger istenilen düzeyde ise hemen baslayacagiz hersey bu hafta belli olacak
Gunaydin canim iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın nasil gidiyo canimgünaydın kızlar nasılsınız
iyiyim bende dün çatlama iğnemi oldum birazda fenalaştım acile gittim gece 12 gibi şimdide zaman geçmek bilmiyor yarnı düşünmektenGunaydin canim iyi olmaya calisiyorum sen nasılsın nasil gidiyo canim
Canim gecmis olsun neden fenalastin ki yarin mi operasyon olacaksin canimiyiyim bende dün çatlama iğnemi oldum birazda fenalaştım acile gittim gece 12 gibi şimdide zaman geçmek bilmiyor yarnı düşünmekten
bilemedim ki dün tarsusa gittim dedem vefat etmişti 7. günüydü acaba arada klimanın soğumu vurdu beni diyorum şöyle birşeyde var 1 haftadır midem çok bulanıyordu sabahları böğüryordum ... ovitrelle vurulum dün 2 tane ondan mı oldu bilemiyorum hemşirelerin telefonunu aradım artık öyle acile gittim hiçbir şey yapmadılar bir alerji hapı verdi iyi olmazsan uzman kadın doğumcuya görün dedi sadece ... evet opu olcam yarın dua et bana döllenme sorunu yaşamayalımCanim gecmis olsun neden fenalastin ki yarin mi operasyon olacaksin canim
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinebilemedim ki dün tarsusa gittim dedem vefat etmişti 7. günüydü acaba arada klimanın soğumu vurdu beni diyorum şöyle birşeyde var 1 haftadır midem çok bulanıyordu sabahları böğüryordum ... ovitrelle vurulum dün 2 tane ondan mı oldu bilemiyorum hemşirelerin telefonunu aradım artık öyle acile gittim hiçbir şey yapmadılar bir alerji hapı verdi iyi olmazsan uzman kadın doğumcuya görün dedi sadece ... evet opu olcam yarın dua et bana döllenme sorunu yaşamayalım
sağol canım teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Cok gecmis olsun canim usutmus olabilirsin canim insallah yasamayacaksin canim insallah dollenecekbilemedim ki dün tarsusa gittim dedem vefat etmişti 7. günüydü acaba arada klimanın soğumu vurdu beni diyorum şöyle birşeyde var 1 haftadır midem çok bulanıyordu sabahları böğüryordum ... ovitrelle vurulum dün 2 tane ondan mı oldu bilemiyorum hemşirelerin telefonunu aradım artık öyle acile gittim hiçbir şey yapmadılar bir alerji hapı verdi iyi olmazsan uzman kadın doğumcuya görün dedi sadece ... evet opu olcam yarın dua et bana döllenme sorunu yaşamayalım
AMİNCok gecmis olsun canim usutmus olabilirsin canim insallah yasamayacaksin canim insallah dollenecek
Gecmis olsun canim insallah hersey guzel olacakbilemedim ki dün tarsusa gittim dedem vefat etmişti 7. günüydü acaba arada klimanın soğumu vurdu beni diyorum şöyle birşeyde var 1 haftadır midem çok bulanıyordu sabahları böğüryordum ... ovitrelle vurulum dün 2 tane ondan mı oldu bilemiyorum hemşirelerin telefonunu aradım artık öyle acile gittim hiçbir şey yapmadılar bir alerji hapı verdi iyi olmazsan uzman kadın doğumcuya görün dedi sadece ... evet opu olcam yarın dua et bana döllenme sorunu yaşamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?