Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin kizlar. Bugun test gunumdu sonucum 28 cikti. Sanirim yine kimyasal gebelik geciriyorum. Hemsireleri aradim onlar kimyasal demek icin erken dediler ama bakalim kismet artik. Bunada sukur en azindan tutuyo die sevinebiliyorum
Üzülme canim insallah kimyasal değildir moral bozma canim dur bekle

Yani yapacak bsey yok tabi sonuna kadar sabir... 2 tane embiriyo koymuslardi, hemsire birisi gelisimini durdurursa deger 2 ye katlamaz dedi ama bakalim. Sagolun kizlar desteginiz icin tesekkur ederim.

herkese merhaba bugün kontrolüm vardı . aslında iyimi kötümü bilemedim . bu ay yumurtalrım toplanacak transfer yapılmayacak .diğer adetimle tekrar tedavi göreceğim . transfer kısmet olursa önümüzdeki ay yapılacak . aslında salı günkü kontrolümde kesinleşecek gibi .hayırlısı diyoruz .ama doktorumuzla bütün yapılabilecekleri konuştuk .büyük bir ihtimal 3 yada 4 yumurta toplanacak benden

Iyi canim sağlam. Olsun canim insallah hemen tutunur canim benim bende bugün yumurtalar toplandı 7 tane varmış insallah dollenir canim yarin arayip haber verecekler canim yarından itibaren prengly vurulacak im neden anlamadım

Iyi canim sağlam. Olsun canim insallah hemen tutunur canim benim bende bugün yumurtalar toplandı 7 tane varmış insallah dollenir canim yarin arayip haber verecekler canim yarından itibaren prengly vurulacak im neden anlamadım
Tatlim meraba. Insallah yumurtalarin sagliklica dollenir. Prengly gebelik hormonu iceriyomus. Beta hcgnin artmasina katkida bulunuyomus. Ben de bugun bhcg mi yeniden olcturdum. 10 olmus yani dusmus. Herseferinde kimyasal geciriyorum. Oufff nie oluyo neden oluyo bende bunun pesindeyim. Tutan bebegim yasamiyo

Canim cok üzüldüm nedeni araştırılıyor mu canim insallah canim odada üç kişiydi sadece bana o igne verildi merak ettim bude progesteron ignesi verilmedi sadece jel verildi

Canim cok üzüldüm nedeni araştırılıyor mu canim insallah canim odada üç kişiydi sadece bana o igne verildi merak ettim bude progesteron ignesi verilmedi sadece jel verildi
Bundan bir onceki tup denemem de banada vermemislerdi ama bu defa verdiler. Progestan igne zor yha bosver iyiki vermemis jel daha iyi. Ceviz buyukluklerinde bezeler oluyo ignede. Sevin sen canim jele Valla bilmiyorum pazartesi doktorla gidip konusacaz bakalim neden oluyo. Az once kadin doguma gitdim ebelere bile sordum onlarda arastirilmasi lazim dediler. Hatta bhcg 6 ya bile dusmus. Ouff ouff zaten bidaha bayaa bi sure denemem. Aralik ayindan beri 3. Tup denemem oldu. Yoruldum artik. Isyan etmiyorum yine cok sukur diorum ama ice hissislestim.

Canim benim lütfen moral bozma canim cok zor bir surec allah hepimizin yardimcisi olsun canim bende çok korkuyorum ya tutunmazsa diyorum bilmiyorum herseyin hayirlisi diyeli
Ayyyy hadi hayirlisi cnim :)
Insallah uc use devam eder canim be nci güne giderler insallah

Insallah canim ya benim yarın transferim var 3. Gün embriyo şu bugun aradilar işte acaba 3.gun tutunuyomu
Canim ben sabah hastanedeydim. Oyle 3.gun 5.gun die bakmamak lazim. Bence tutacaksa tutuyor. Allahtan iste. Bol dua et. Doktor bey bazen embriyo kotu oluyo ama o bile tutabiliyo dedi. Banada genetik tani yapilacak. 3 ay tedaviye ara verilecek daha sonra dusuklerimin sebebi arastirilacak. Embriyolarim supermis ama bak olmayinca olmuyo gulsah. 5.gun du yine dustu. Rabbim hayirlisini versin bolca dua et. Senin doktorun kim bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…