Adana'da yaşayan hamileler:)

Arkadaslar merhaba bende 7 haftalik hamileyim bugün gittim doktora kalp atışı duyulmadi doktorum 10 gün sonra tekrar gelmemi söyledi sizlerin kalp atisi ne zaman duyuldu. Hakkari'de görev yapıyoruz aslen adanaliyim ve doğumum kısmet olursa adanada olacak burda yorumlara dayanarak az önce Medline Hastanesi Nursel hanimdan randevu aldım cuma günü Adanaya tatile geleceğim tahlil ücretleri hakkında bilginiz var mı

8+0 da lesin duyulur endişelenme

Benden önce kaç kişi randevu aldı nursel hanıma ben 10 gün önce detaylı ultrasona özel kliniğe gitmiştim o doktor 3 hafta sonra bana yeniden gel bi muayene bi kontrol yapmış oluruz dedi. 10 gün sonra yeniden oraya gitcsm. Bir sonraki kontrolde başlicam nursel hanıma. Yani ben henüz hiç gitmedim umarım memnun kalırsınız. Gittikten sonra izlenimlerinizi bekliyorum :)

Hayırlı olsun. Benim 6+1 de görüldü. Henüz erken olduğu için doktor doppleri açmamıştı o yüzden ses olarak duymadık ama monitörde kalbi atıordu görünüordu. Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor yani aslında farazi bir hesaplama bu. Geç döllenme falan olmuşsa sandığınızdan daha küçük olabilir bebişin haftası. Bir de şu var doktor muhtemelen karından bakmıştır. Bhcg değeri 3000 olmadan karından görünmüormuş. Benim vajinal usg ile bakılmıştı. Karın için 8-9 haftaya kadar beklemek gerekiyor telaş yapmayın.

Bir de tahlille ilgili bilgim yok henüz başlamadım medlinea. Ama şu var bana ikili teste, yani 12. Haftaya kadar hastanede hiç tahlil yapılmadı. Sağlık ocağı da yapıor gebelikle ilgili tahlilleri. Doktor tahlil sorduğunda yapıldığını söyledim bir sonraki kontrolde çıktısını getir demişti. Bu şekilde iki sefer sağlık ocağında her şeye bakıldı şimdiye kadar. Her şey yolunda olunca da ekstra tahlil istenmedi. Başkente gidiordum 17. Haftaya kadar

Zengin ettin Nurseli valla kadının popülaritesi pik yaptı 10 günde :))))

Zengin ettin Nurseli valla kadının popülaritesi pik yaptı 10 günde :))))
Valla öyle oldu gidince söyleim ya memnun kalalım da hakkıdır popularite. Bilen bu kadar överken pek fazla tanınmayan ismi bilinmeyen bi doktor... Daha da övmem ama kendim doğurana kadar.. Şimdi yoğunluktan benim doğumuma bişe çıkmasın

kızlar naber?? ben dün rızaya kızdım ama ben gerçekten mantar olmuşum sanırım, sabah annemle ve kardeşimle konuştum onlarda eskiden olmuş mantar ben daha önce yaşamamıştım ama mantar olunca kaşıntı olur sanıyordum, ilk belirtisi yoğun bir beyaz tam beyaz renkte akıntıymış ben gebelikten sanıyordum ama bende acayip beyaz akıntı var ilk gebeliğimde yoktu böyle birşey bir de yanma var ben ağdanın neden olduğu tahriş sanıyordum ama daha içeride bir yanma gibi çok canım sıkıldı ya inşallah geçer travacort vermişti rıza ona başlayayım bugün inşallah eşime de bulammamıştır allah beterinden saklasın

Mantar için de travacort ve travazol veriorlar zaten. Daha yeni gittin zaten 10 gün dolmadan bi kontrol randevusu iste için rahat etsin bana göre. Geçmiş olsun canım.

Yakın bir arkadaşım da doğum sancısıyla ve hafif suyuyla gitmiş doktoruna. 38. Haftanın başıymış doktoru selçuk gürbüz. O zaman ortadoğudaymış. Sen çok pimpiriklisin daha zaman vae abartma demiş nstye bile bağlamadan yollamamış. Ben biliyorum herzamanki sancılardan değildi değişik bu sefee demiş dinlememiş. E haliyle gece açılması artmış hem de sezaryen olacağı belliyken bonus doğum sancısı çekip de girmiş sezaryene. Hatta az kalmış doğurursun normal almiim demiş de arkadaş korktuğundan istememiş. Yani doktorların hasta talebine ve düşüncesne değer vermemesi hoşuma gitmior.

selçuk ve rıza eski doktor pimpirikli hasta sevmiyorlar bizi pimpirikli buluyorlar evham yapıyoruz diye düşünüyorlar, rıza dün beni aradı iyi misin diye içine battı heralde:) ben de kızdım dün ama adam haklı çıktı yine kesin mantarım , şimdi netten okuyordum mantar geçirenleri aynı ben nasıl anlamamışım bugüne kadar hayret hiç de yanma yoktu ama akıntı vardı, pazartesi 32. hafta raporumu almaya gidiyorum zaten rıza pazartesi idrar tehlilide yaparız kafana takma dedi, bu travacort sadece acıyı azaltıyor gibi düşündüm, sirke ve baticon ile silip fayda gören var baya yazmışlar sence denesem mi??

Bilemedim valla. Sirke falan floraya zararlı olabilir sen su harici bişi sürme bence. Ben bi sefer yaşamıştım travazol ve zalain diye krem kullanmıştım antifungal oluor bu kremler acıya faydası yok yani. Bizim kedi var onun tüy dökülmesine bile mantar olabilir diip travazol verdi veteriner hekim. Sen pazartesiyi bekle bence. Çok da önemli bişe olmadığını bil ama. Yakın arkadaşım hamilelik boyu kurtulamamıştı. Çamaşırlarını kaynatıp mutlaka ütülüordu ona da dikkat et sonraki dönemde. Doktor bi görsün de...

Ay dün akşam sirke sabahta baticon yaptım iyi gibi şuan kaşıntı yok yanma da geçti gibi pazartesiye kadar devam edeceğim, ama çok terliyorum hava kötü yaza hamileliğin sonu gelince mantar da oluşması kolay oluyor sanırım , bugün sağlık ocağında ebe aradı ona da sordum normal olır mantar ben de oldum korkma dedi:)

Kızlar selam nasılsınız ? Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah, rüyamda hergün doğurduğumu görüyorum erken doğumdan çok korkuyorum yaaa

Kızlar selam nasılsınız ? Yarın çalışabilir raporu alacağım inşallah, rüyamda hergün doğurduğumu görüyorum erken doğumdan çok korkuyorum yaaa
Canım maşallah iyisin çalışabiliyosun ne güzel inşallah haftanı rahatlıkla tamamlarsın bak bişey kalmamış sona yaklaşmışsın

Bende 4 gündür korkunç mide yanması başkadı. Daha önce reflüm yoktu sadece midem değil yemek borumdan boğazıma kadar alev yükselior. Dün olmadı bir tek. Sırt üstü yatamıorm olduğunda daha sık gelior yanma. 27. Haftadan sonra daha kötü oluormuş daha kötüsünü canlandıramadım

Çalışıyorsun ama kendini yorma... Zaten kendi işindi yanlış hatırlamıorsam... Ben bile korkmaya başladım erken doğumdan... Son günlerdeki stres yıprattı resmen

Ay reflü ben yaşadım yeni evliydim çok fena birşey çikolatayı felan kestim kahveyi azalttım geçmişti, benim kendi işim o açıdan rahatım yoksa bitmiştim heralde sabah 8 akşam 5 olsa kötü olurdu benim için buara sabahları işe gitmem nerdeyse saat 10u buluyor saolsun kızımda şımarıklığın zirvesinde ya hayırlısı :)

yanma olacağı güm öğledem başlıyor hafiften, gece şiddetleniyor. gündüz yanınca buzluğa süt atıyorum akşam eşim muzlu süt yapıyor çok iyi geliyor şimdilik. :)

bir de dünden beri bir garip hissetmeye başladım. kendimi çamaşır makinası gibi hissediyorum. bebek bi anda büyüdü mü yoksa birden çok mu hareketlendi anlayamadım. ben hiç kasılma yaşamadım şimdiye kadar. şimdi hissettiğim şeyin ne olduğunu da anlayamıorum. dün akşamdan sabaha kadar karnım patlayacak kadar şiş ve gergindi uyumakta zorlandım. sabah gerginlik geçmişti ama çamaşır makinaşlığı baki.. şimdiden böyleyse karnım daha büyüdüğünde nasıl zor olacak demek ki...

aslında son aylarda çocuk sıkışıyor çok yeri kalmıyor yine kareket ediyor ama şuan ki gibi hissetmiyorsun, benim de karnım paldır küldür sallanıyor bu daha değişik , ilk kızım elini çıkarırdı resmen elele tutuşurduk ayağını çıkarırdı, bu resmen takla atıyor sert tekmeler atıyor ve bu kızım hep sağ tarafımda diğer kızım ise hep solda dururdu çok güzel şeyler paha biçilmez:)

medline doğum ucrti 900 tl idi canım ..ben de özel hastaneden '' özel ilgi alaka'' beklıorum illa herseyi benim mi sormam gerekiyor anlamadım. artık birçok insan dr dan ve hastaneden bazı taleplerde bulunuyor szn istek lstenzde neler olurdu doğum şeklimizi konusacagız bn de dgumdaki isteklerımı belırlemye calışıyorum..hatta bir liste hazırlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…