- Konu Sahibi siderolites
-
edit : metro hastanesı 900 yazacaktım medlıne yazmısım yanlıs olmuşmedline doğum ucrti 900 tl idi canım ..ben de özel hastaneden '' özel ilgi alaka'' beklıorum illa herseyi benim mi sormam gerekiyor anlamadım. artık birçok insan dr dan ve hastaneden bazı taleplerde bulunuyor szn istek lstenzde neler olurdu doğum şeklimizi konusacagız bn de dgumdaki isteklerımı belırlemye calışıyorum..hatta bir liste hazırlayacagım
arkadaşlar dün sordum medlına 1750 tl sadece ayşe parlakgümüş 3000tl olmuş son fiyatlar :)medline doğum ucrti 900 tl idi canım ..ben de özel hastaneden '' özel ilgi alaka'' beklıorum illa herseyi benim mi sormam gerekiyor anlamadım. artık birçok insan dr dan ve hastaneden bazı taleplerde bulunuyor szn istek lstenzde neler olurdu doğum şeklimizi konusacagız bn de dgumdaki isteklerımı belırlemye calışıyorum..hatta bir liste hazırlayacagım
arkadaşlar dün sordum medlına 1750 tl sadece ayşe parlakgümüş 3000tl olmuş son fiyatlar :)
aynen ben de senin gibi düşündüm ve aldığım cevap 'belli olmaz fiyatlar artabilir' dendi, ayşe hanımın fiyatı 2000tl idi geçengün bir arkadaşım 3 aylık hamile ve ona gidiyor, gittiğinde doğum ücretine 1000tl zam gelip 3000tl olduğunu, muayene ücretinin de 150tl den 250 tlye çıktığını öğrenmiş, ben de dün rapor almak için gitmiştim rıza beyin doğum ücreti değişti mi dedim hayır ama değişebilir dediler...şimdi ben anlamadım biz daha 2 ay kadar öncesinde tekrar sorup ona göre karar vermiştik 1500 denilmişti normal doğum . peki doğum ücreti bizler için de değişecekmi sonuçta benm kontrolum bu zamana kadar bu fıyat uzerınden olacagı söylendıgı ıcın orda olmuştu nasıl olcak ?
Hayırlı sabahlar yanlış anlamayın ben nisanliyim ama ne bileyim böyle şeyleri merak ediyorum yolda giderken bir hamile görsem koşup karnını sevesim geliyor çok mutlu oluyorum sizin burada yazdiginiz bu cevabı görünce yine çok mutlu oldum canım benim RABBİM hayırlı uzun ömürler versin inşallah analı babalı büyütsün ayyyyy çok güzel bir şey ya ☺☺☺☺ tebrik ederim kuzum benim ya adını ne koyacaksınız kiz annesikızlaaarrrcokk heycanlıyım dun kontrole gıtmıstım ve dr bna acilen gun verdı cuma gunu en gec 7 de ytışım yaplmş olacak ve ben her nkdar 15 temmuzdan sonra dgumu beklıyor olsam da baya degısık ruh hallerındeyım bugun oglumla aynı bedende 2 can oldugumuz son gunumuz ama ona kavuşmayı dört gözle beklıodum tabı aklımda doktorla konusacagım ne varsa uctu gıttı :) eger nst kötü olsaydı dun yatısım verılecektı nysekı öyle olmadı en azından kendıme ve bebegıme bıraz zaman ayırırım yarını heyecanla bklıyorum bu kadar cabuk mu olacaktı zaman çok hızlı gectii...
Biizm belki henüz o kadar büyümediğinden... Hiçbir zMan devamlı bir yönü olmadı. Genelde tam ortadan saldırı yapıor. 12. Haftada tayfun beye sağda mı solda mı duruyor ordn cinsiyet tahmini yapmak için ve ultrason görüntüsü gerçek görüntü mü mirrror mı anlamadığımdan kafası sağda mı solda mı demiştim o da bismillah daha o kadar büyük değil demişti ahahha ama beş dk sonra cinsiyetini söylemiştiaslında son aylarda çocuk sıkışıyor çok yeri kalmıyor yine kareket ediyor ama şuan ki gibi hissetmiyorsun, benim de karnım paldır küldür sallanıyor bu daha değişik , ilk kızım elini çıkarırdı resmen elele tutuşurduk ayağını çıkarırdı, bu resmen takla atıyor sert tekmeler atıyor ve bu kızım hep sağ tarafımda diğer kızım ise hep solda dururdu çok güzel şeyler paha biçilmez:)
Ben de hep duyuorm ama sen bi dene bakalım gerçi senin sezaryen olacaktı çok fazla talep edecek bir şey kalmıor öyle olunca.. Spinal mi isteyeceksin? Belki bebeğin seninle birlikte odaya çıkmasını isteyebilirsin ama yeğenim çok titriordu onu ısınma odası tarzı bir yere götürdüler kardeşim 20 dk sonra falan çıkmıştı.medline doğum ucrti 900 tl idi canım ..ben de özel hastaneden '' özel ilgi alaka'' beklıorum illa herseyi benim mi sormam gerekiyor anlamadım. artık birçok insan dr dan ve hastaneden bazı taleplerde bulunuyor szn istek lstenzde neler olurdu doğum şeklimizi konusacagız bn de dgumdaki isteklerımı belırlemye calışıyorum..hatta bir liste hazırlayacagım
Yaa canım hayırlı olsun ne güzel :) sağ salim kavuşursunuz yarına. Bitirmiştin o zaman hazırlıkları?kızlaaarrrcokk heycanlıyım dun kontrole gıtmıstım ve dr bna acilen gun verdı cuma gunu en gec 7 de ytışım yaplmş olacak ve ben her nkdar 15 temmuzdan sonra dgumu beklıyor olsam da baya degısık ruh hallerındeyım bugun oglumla aynı bedende 2 can oldugumuz son gunumuz ama ona kavuşmayı dört gözle beklıodum tabı aklımda doktorla konusacagım ne varsa uctu gıttı :) eger nst kötü olsaydı dun yatısım verılecektı nysekı öyle olmadı en azından kendıme ve bebegıme bıraz zaman ayırırım yarını heyecanla bklıyorum bu kadar cabuk mu olacaktı zaman çok hızlı gectii...
Kusura bakmasınlar ama acıbademe giderim o halde.. Orda da ekstra süsleme organizasyon kuaför şu bu almazsan doğum 3300... Medline da talep fazla olduğu için fiyat artırıyor hoş değil gerçekten... Ne olursa olsun konu sağlık da olsa esnaflar işte... Ve bu tür tutan şeye zam üstüne zam esnaflığı en nefret ettiğim şeydir...aynen ben de senin gibi düşündüm ve aldığım cevap 'belli olmaz fiyatlar artabilir' dendi, ayşe hanımın fiyatı 2000tl idi geçengün bir arkadaşım 3 aylık hamile ve ona gidiyor, gittiğinde doğum ücretine 1000tl zam gelip 3000tl olduğunu, muayene ücretinin de 150tl den 250 tlye çıktığını öğrenmiş, ben de dün rapor almak için gitmiştim rıza beyin doğum ücreti değişti mi dedim hayır ama değişebilir dediler...
Hayırlı doğumlar gözün aydın olsun inşallahkızlaaarrrcokk heycanlıyım dun kontrole gıtmıstım ve dr bna acilen gun verdı cuma gunu en gec 7 de ytışım yaplmş olacak ve ben her nkdar 15 temmuzdan sonra dgumu beklıyor olsam da baya degısık ruh hallerındeyım bugun oglumla aynı bedende 2 can oldugumuz son gunumuz ama ona kavuşmayı dört gözle beklıodum tabı aklımda doktorla konusacagım ne varsa uctu gıttı :) eger nst kötü olsaydı dun yatısım verılecektı nysekı öyle olmadı en azından kendıme ve bebegıme bıraz zaman ayırırım yarını heyecanla bklıyorum bu kadar cabuk mu olacaktı zaman çok hızlı gectii...
Aynen ben de gıcık olurum bir de kadın 9 ay gidiyor ve doğuma 10 gün kala zam yapılıyor felan hoş değil gerçekten ben 2013 de doğum yaptığımda yıl fiyatları vardı ve 1 sene değişmezdi, mesela 2013 fiyat listesi oluyor sezeryan normal vs diye ama Ayşe hanım çok hastaya bakmak istememiş sanırım ve az aldığını düşünmüş , artık kendisi bilir ama tepki alacağı kesinKusura bakmasınlar ama acıbademe giderim o halde.. Orda da ekstra süsleme organizasyon kuaför şu bu almazsan doğum 3300... Medline da talep fazla olduğu için fiyat artırıyor hoş değil gerçekten... Ne olursa olsun konu sağlık da olsa esnaflar işte... Ve bu tür tutan şeye zam üstüne zam esnaflığı en nefret ettiğim şeydir...
Aaa ayşe hanm zammı yapmış çok üzüldüm iyi ki erken doğurmuşumAynen ben de gıcık olurum bir de kadın 9 ay gidiyor ve doğuma 10 gün kala zam yapılıyor felan hoş değil gerçekten ben 2013 de doğum yaptığımda yıl fiyatları vardı ve 1 sene değişmezdi, mesela 2013 fiyat listesi oluyor sezeryan normal vs diye ama Ayşe hanım çok hastaya bakmak istememiş sanırım ve az aldığını düşünmüş , artık kendisi bilir ama tepki alacağı kesin
Aynen %50 zam yapmışAaa ayşe hanm zammı yapmış çok üzüldüm iyi ki erken doğurmuşum
ALLAH AZZE VE CELLE hepinize sağlık versin inşallah çok güzel bir duygu RABBİM zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşallahKızlar naber sıcaklarla aranız nasıl ben enseme klima taktırmayı düşünüyorum :)) Y yasiminko doğumdan sonra bizi unutma doğumunu anlatmanı dört gözle bekliyorum Allah bebeğinle sana huzurlu sağlıklı ömür versin inşallah benim de kaldı 1,5 ay geçen perşembe hem kendi hem bebeğimin alışverişini bitirdim şimdi yıkayıp dolaba yerleştirmek kaldı Allah'ın izniyle :)
Amin canımALLAH AZZE VE CELLE hepinize sağlık versin inşallah çok güzel bir duygu RABBİM zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşallah
Ya ben be alayım desem daha erken gibi geliyor darısı benim başımaKızlar naber sıcaklarla aranız nasıl ben enseme klima taktırmayı düşünüyorum :)) Y yasiminko doğumdan sonra bizi unutma doğumunu anlatmanı dört gözle bekliyorum Allah bebeğinle sana huzurlu sağlıklı ömür versin inşallah benim de kaldı 1,5 ay geçen perşembe hem kendi hem bebeğimin alışverişini bitirdim şimdi yıkayıp dolaba yerleştirmek kaldı Allah'ın izniyle :)
Keşke öyle denk getirmeyle hamile kalabilseydimAllah sabır versin kızlar yazın hamilelik çok zor benim de bi önceki hamileliğim yaza denk gelmişti ama bu defa nisanda doğum yaptım çok rahat oldu.tavsiyem bi daha kışa denk getirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?