Adana'da yaşayan hamileler:)

edit : metro hastanesı 900 yazacaktım medlıne yazmısım yanlıs olmuş bu arada medlıne da ayrıntılı ultrason ıcın benı baskent ya da balcalıya yonlendrmişti nursel hanım ayrıntılı için balcalıyı terch etmiştim ben de . diğer basit testler (kan idrar tahlili hormonların ölçümü fln) 90 tl muayne ucretının içinde oluyor ekstra ucret talep edilmiyor. tahlil sonuclarının degerlendirilmesini nursel hanım telden yapıyor:)
metroda kadın doğum yenı açılan binada hizmet veriyordu ben gittiimde

arkadaşlar dün sordum medlına 1750 tl sadece ayşe parlakgümüş 3000tl olmuş son fiyatlar :)

arkadaşlar dün sordum medlına 1750 tl sadece ayşe parlakgümüş 3000tl olmuş son fiyatlar :)

şimdi ben anlamadım biz daha 2 ay kadar öncesinde tekrar sorup ona göre karar vermiştik 1500 denilmişti normal doğum . peki doğum ücreti bizler için de değişecekmi sonuçta benm kontrolum bu zamana kadar bu fıyat uzerınden olacagı söylendıgı ıcın orda olmuştu nasıl olcak ?

aynen ben de senin gibi düşündüm ve aldığım cevap 'belli olmaz fiyatlar artabilir' dendi, ayşe hanımın fiyatı 2000tl idi geçengün bir arkadaşım 3 aylık hamile ve ona gidiyor, gittiğinde doğum ücretine 1000tl zam gelip 3000tl olduğunu, muayene ücretinin de 150tl den 250 tlye çıktığını öğrenmiş, ben de dün rapor almak için gitmiştim rıza beyin doğum ücreti değişti mi dedim hayır ama değişebilir dediler...

kızlaaarrr cokk heycanlıyım dun kontrole gıtmıstım ve dr bna acilen gun verdı cuma gunu en gec 7 de ytışım yaplmş olacak ve ben her nkdar 15 temmuzdan sonra dgumu beklıyor olsam da baya degısık ruh hallerındeyım bugun oglumla aynı bedende 2 can oldugumuz son gunumuz ama ona kavuşmayı dört gözle beklıodum tabı aklımda doktorla konusacagım ne varsa uctu gıttı :) eger nst kötü olsaydı dun yatısım verılecektı nysekı öyle olmadı en azından kendıme ve bebegıme bıraz zaman ayırırımyarını heyecanla bklıyorum bu kadar cabuk mu olacaktı zaman çok hızlı gectii...

Hayırlı sabahlar yanlış anlamayın ben nisanliyim ama ne bileyim böyle şeyleri merak ediyorum yolda giderken bir hamile görsem koşup karnını sevesim geliyor çok mutlu oluyorum sizin burada yazdiginiz bu cevabı görünce yine çok mutlu oldum canım benim RABBİM hayırlı uzun ömürler versin inşallah analı babalı büyütsün ayyyyy çok güzel bir şey ya ☺☺☺☺ tebrik ederim kuzum benim ya adını ne koyacaksınız kiz annesi

Biizm belki henüz o kadar büyümediğinden... Hiçbir zMan devamlı bir yönü olmadı. Genelde tam ortadan saldırı yapıor. 12. Haftada tayfun beye sağda mı solda mı duruyor ordn cinsiyet tahmini yapmak için ve ultrason görüntüsü gerçek görüntü mü mirrror mı anlamadığımdan kafası sağda mı solda mı demiştim o da bismillah daha o kadar büyük değil demişti ahahha ama beş dk sonra cinsiyetini söylemişti bugün ebru tarımda randevumuz var bakalım sorcam özellikle karnımdaki gerginliği sorcam çamaşır makinesi olmaya alıştım çünkü :d

Ben de hep duyuorm ama sen bi dene bakalım gerçi senin sezaryen olacaktı çok fazla talep edecek bir şey kalmıor öyle olunca.. Spinal mi isteyeceksin? Belki bebeğin seninle birlikte odaya çıkmasını isteyebilirsin ama yeğenim çok titriordu onu ısınma odası tarzı bir yere götürdüler kardeşim 20 dk sonra falan çıkmıştı.

Yaa canım hayırlı olsun ne güzel :) sağ salim kavuşursunuz yarına. Bitirmiştin o zaman hazırlıkları?

Yaz vurunca bir yere gidemiorm pek eylüle kadar hazırlıklarım durdu sanırm.

Kusura bakmasınlar ama acıbademe giderim o halde.. Orda da ekstra süsleme organizasyon kuaför şu bu almazsan doğum 3300... Medline da talep fazla olduğu için fiyat artırıyor hoş değil gerçekten... Ne olursa olsun konu sağlık da olsa esnaflar işte... Ve bu tür tutan şeye zam üstüne zam esnaflığı en nefret ettiğim şeydir...

Hayırlı doğumlar gözün aydın olsun inşallah

Aynen ben de gıcık olurum bir de kadın 9 ay gidiyor ve doğuma 10 gün kala zam yapılıyor felan hoş değil gerçekten ben 2013 de doğum yaptığımda yıl fiyatları vardı ve 1 sene değişmezdi, mesela 2013 fiyat listesi oluyor sezeryan normal vs diye ama Ayşe hanım çok hastaya bakmak istememiş sanırım ve az aldığını düşünmüş , artık kendisi bilir ama tepki alacağı kesin

Aaa ayşe hanm zammı yapmış çok üzüldüm iyi ki erken doğurmuşum

Kızlar naber sıcaklarla aranız nasıl ben enseme klima taktırmayı düşünüyorum :)) Y yasiminko doğumdan sonra bizi unutma doğumunu anlatmanı dört gözle bekliyorum Allah bebeğinle sana huzurlu sağlıklı ömür versin inşallah benim de kaldı 1,5 ay geçen perşembe hem kendi hem bebeğimin alışverişini bitirdim şimdi yıkayıp dolaba yerleştirmek kaldı Allah'ın izniyle :)

ALLAH AZZE VE CELLE hepinize sağlık versin inşallah çok güzel bir duygu RABBİM zamanı gelince hayırlısıyla bizlere de nasip etsin inşallah

Allah sabır versin kızlar yazın hamilelik çok zor benim de bi önceki hamileliğim yaza denk gelmişti ama bu defa nisanda doğum yaptım çok rahat oldu.tavsiyem bi daha kışa denk getirin :)

Ya ben be alayım desem daha erken gibi geliyor darısı benim başıma ben de liste çıkarayım diyorum artkk eksikler için. Ağustosta boya badana yapılacak evde... Mobilyaları o iş bitince alacağım. E haliyle eşyalar yıkanamıor bizim de :) kendime hiçbir şey almadım henüz... Doğum esnasında kilom nasıl olacak kestiremediğim için son aya bırakmak mantıklı gibi geliyor... Hamile kalmadan önce pentide indirim vardı kırmızı penye bir sabahlık almıştım lohusa şeysi olsun niyetine. Kendi bedenimden de iki beden büyük almıştım. Akılda korkunç bir kilo alacağım düşüncesi vardı hep. Nitekim 6. Ayda hala kilom artmadı .son aylarda arayı kapatır mıyım yoksa yine az mı alırım kestiremiyorum sonuçta. Sıcaktan pek bir yere gidemiyorum 24 saat klimalı ortamdsyım. O yüzden elim kolum bağlı.

Perşembe kontrolümüz vardı. İki tane de videosunu aldık birinde esniyor birinde de gülümsüyor. Her gece rüyamda görüyorum o hallerini o günden beri nasıl oluyorsa sabah daha kendime gelmeden o halleri geliyor aklıma gülümsüyorum.

Hareketleri artkk çok net karnımı açtığımda dışarıdan anlaşılıyor. Bazen karnım sağa sola sallanıylr çok eğleniyorum.

Biraz daha uzun vadeli hazırlıklara giriştim. Lavanta kesesi dikecek kayınvaldem. Benimki daha özel olsun herkesinkiyle aynı olmasın istedim. Çünkü o kese modelini ilk olarak kızkardeşim oğlunun diş partisinde yaptırmıştı. Onu örnek alıp kayınvaldem görümcemin kızı için doğumda dikti. E çevre hep aynı 3. Varyasyon olmasın dedim kanaviçeden harf işleyeceğim. Onu deniyorum. Kesenin üzerine o harf dikilecdk. Henüz model deniyorum beğendiğim model bir bütün günü aldığından ondan yapamicam. Gdiip kumaşlarını falan almam gerekiyor ama sıcakta çarşı hayal gibi. Son çarşı çıkarmamda da park cezası yemişim /: bu da denediğim iki model 3. De bitmek üzere... Beğendiğim ve herkesin de beğendiği soldaki de işte... Kendimize yaparım artık ondan :) fikir olsun sizlere de... Sıcakta zaten bir yere gidilmiyor çok güzel vakit öldürülüyor oyalıor.

Allah sabır versin kızlar yazın hamilelik çok zor benim de bi önceki hamileliğim yaza denk gelmişti ama bu defa nisanda doğum yaptım çok rahat oldu.tavsiyem bi daha kışa denk getirin :)
Keşke öyle denk getirmeyle hamile kalabilseydim şansıma kasım çıktı benim. En azındsn bebeğim sıcak çekmeyecek klima-isilik sıkıntısı olmayacak ama yazın son dönemini ben ev dışında geçirmekte zorlanacağım. Tatil planı yapıorduk kurban bayramı için ama sanırım çok yorucu olur. Çok istediğim halfe biraz realist düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…