- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi siderolites
-
Sakin tatlım sakin ol Bizim de bugün göz muayenemiz vardı erken doğdular diye rop muayenesi istediler çok şükür bişey çıkmadı bugün biraz halsizler muayene ve ilaçlardan dolayı ama genel olarak iyiler maşallah büyüdüler 4 aylık oldularSaol canım Allah razı olsun, ilk doğumumdan öncede böyleydim ben eşimde geriliyor heyecanlanıyor o da etkiliyor beni :) senin Prensesler Nasıl ??
Maşallah inşallah bizim bebelerde sağlıkla doğar ve büyürlerSakin tatlım sakin ol Bizim de bugün göz muayenemiz vardı erken doğdular diye rop muayenesi istediler çok şükür bişey çıkmadı bugün biraz halsizler muayene ve ilaçlardan dolayı ama genel olarak iyiler maşallah büyüdüler 4 aylık oldular
İnşallah canım doğum ne zamanMaşallah inşallah bizim bebelerde sağlıkla doğar ve büyürler
Haftaya en geç cuma :) ama 1-2 gün erken de olabilirİnşallah canım doğum ne zaman
Hadi hayırlısı olsun inşallahHaftaya en geç cuma :) ama 1-2 gün erken de olabilir
Ay çok sevindim seni gördüğüme unutma bizi yaz arada :) çok saol tatlım inşallah hayırlısı ile doğuracağımsiderolites canım korkma sonda hiç acıtmıo uyusukken takılıo zaten bn farkında bıle degıldım bu arada saglıkla dogur bebegını gecmiş olsun bi sıkıntı cıkmıcak merak etme:)
sondayı sen uyusukken takacaklar ve ertesi gun çıkacak.bence rahatlık ve hiçbirsey hiissetmiyorsun emin olGenel anestezi zaten başlı başına bir risk hiçbir doktor önermiyor, ben sonda istemiyorum genelde takılmamıştı ama bunda takılacak sanırım off
Canım 38 e giriosun artık tarih yarın mı belli olacakAy çok sevindim seni gördüğüme unutma bizi yaz arada :) çok saol tatlım inşallah hayırlısı ile doğuracağım
Dün gece rüyamda spinal ile uyuşmadığımı ve doğumun iptal olup ertelendiğini gördüm sanırım deliriyorum :) sen de 3 kere de uyuşmuştun ya aklıma o geliyor kaç gündürsondayı sen uyusukken takacaklar ve ertesi gun çıkacak.bence rahatlık ve hiçbirsey hiissetmiyorsun emin ol
Evet canım 39 a giriyorum ilk kızım 38+3 de doğmuştu sanırım bu da haftaya çarşamba perşembe gibi olur Allah izin verirse çok heyecanlıyım çok stresliyim :) yarın 3 de randevum var Rıza bey de bakalım ne diyecekCanım 38 e giriosun artık tarih yarın mı belli olacak
Canım yapmışsındır şimdi doğumu. Gözün aydın :) benim de 29unda kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonuna girmiş baş aşağı duruyordu ve 1,5 cm açılmam vardı. O geceyi hastanede geçirdim. Akşam yeniden muayene ettiklerinde açılma bir parmak kadardı. Dün sabah 3. Kez muayene ettiler açılma gerilemişti. 9una kadar yatak istirahatindeyim. O gün muayeneden sonra celestone yaptırıp yaptırmayacağımıza karar vereceğiz. Benim tüm hazırlıklarım kaldı. Daha çarşı pazar hiçbir yere gidemem ben ne yazık ki. Doktkr şimdilik bi hafta dinlen dedi ama eşim en azından 45 gün yataktan çıkma diyor. Yapacak bir şey yok inşallah haddinden erken bir doğum yaşamamHerkese selamlar, yarın sabah 7 de doğumum olacak dualarınızı bekliyorum :)
Canım çok geçmiş olsun , neden açılma olmuş acaba ? 36. Haftaya kadar bekler umarım , şuan durumun Nasıl? Ben şükür doğum yaptım ama 3 gündür acılar içindeyim, Çarşamba sabah doğuma girdim , çok korkuyordum özellikle spinalden , korktuğumda başıma geldi zaten, ameliyathaneye girdim anestezi doktoru belimden iğneyi yapmaya başladı hiç ağrımayacak dedikleri iğne beni bayıltacaktı neyse sonra uyuşmaya başladım Rıza bey geldi , nabzım çok yükselmişti anestezi doktoru takib ediyordu bu arada en güzel şey ekibin iyi olmasıydı herkes çok güleryüzlü ve beni rahatlatmaya çalışıyordu, ameliyat başladı hiçbirşey hissetmedim bir süre sonra karnımı sağa sola sallamaya başladılar ve bir baktım bir ağlama :) kızımı gördüm çocuk doktoru geldi ölçümlerini yaptı çok şükür hepsi gayet iyiydi 3700 g 50 cm doğmuştu kızım, kızımı görünce tansiyonum ve nabzım düşmeye başlamıştı, ameliyat bitti herşey çok iyiydi Rıza bey çok iyiydi, ameliyattan çıktım saat 9 du ve saat 11:30 da ben ayaklarımı hissetmeye hareket etmeye başladı ve ben acılar içindeydim hemşireyi çağırdım anlattım spinal oldunuz Ağrı'nız az olur dedi gitti yarım saat sonra artık acıdan nefesim kesildi tekrar çağırdık bir doz ağrı kesici yaptı ve bunun ben 6 saat idare edeceğini söyledi ama etkisi bile olmadı , gece acılar içinde kıvrandım yine ağrı kesici yaptılar yine etkisi yok acıdan öleceğimi düşündüm ne baş ağrısı ne bel Ağrı'sı sadece ameliyat yerim ağrıyordu, sabah Rıza bey diğer hastayı 9 da taburcu etti benim halimi görünce ağır bir ağrı kesici yaptırdı ve 12 de taburcu etti, hala acılarım devam ediyor şiddeti azalıyor ama hala korkunç, benim durumum spinal anesteziyi çok kısa sürede vücuttan atmış olmam, bu kadar acımın sebebi oymuş ve hemşireler spinal olduğum için hafif ağrı kesiciler yaptılar şu Ağrı'larım geçsin başka birşey istemiyorum , sütüm geldi hemen ilk doğumumda 3 gün sürmüştü en çok sevindiğim şey bu oldu:)Canım yapmışsındır şimdi doğumu. Gözün aydın :) benim de 29unda kontrolüm vardı bebek doğum pozisyonuna girmiş baş aşağı duruyordu ve 1,5 cm açılmam vardı. O geceyi hastanede geçirdim. Akşam yeniden muayene ettiklerinde açılma bir parmak kadardı. Dün sabah 3. Kez muayene ettiler açılma gerilemişti. 9una kadar yatak istirahatindeyim. O gün muayeneden sonra celestone yaptırıp yaptırmayacağımıza karar vereceğiz. Benim tüm hazırlıklarım kaldı. Daha çarşı pazar hiçbir yere gidemem ben ne yazık ki. Doktkr şimdilik bi hafta dinlen dedi ama eşim en azından 45 gün yataktan çıkma diyor. Yapacak bir şey yok inşallah haddinden erken bir doğum yaşamamen azından bi 32yi doldurmak lazım...
2. Oğlumun takip ve doğumunun Ferat bey yaptı. Kendisinden ve hastanenin doğum sonrası bakımından çok memnun kaldım bir hemşire olarak. 3. Oğlumu da orada doğum yaptım. İlk oğlumu Ortadoğu'da yapmıştım. Asla gitmeyin. Dr iyi ama hemşirelik hizmetleri koca bir 0.Mrb arkadaşlar.ben de adana da yaşıyorum ama eşimin tayini dolayısıyla temmuz ayinda adanadan ayrılacağız.6 haftalık hamileyim, metro hastanesinde ferhat erol diye bir doktor varmış ona gideceğim ben, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz hepimiz
Canım allah yardım etsin evde de iğneye devam etme şansın yok mu? Reçete yazdırsaydın keşke... Benim hep aklımda sezaryen olursam ağrı keaici iğne için reçete isticem doktordan. Maşallah kilosu da güzelmiş kızınınn. Süt meselesi beni de korkutuyor ne güzel olmuş inşallah benim de çok sürmeden gelir. Açılma konusunun da bi sebebi yok. Sanırım erken dönmüş ve aşağı inmiş oğlum. Tek bildiğim neden o ama, başkent acile ilk gittiğimde muayene eden nöbetçi kadın doğumcu başı aşağıda ve parmağım kafasına değiyor ama ittiğimde başı ileri gidiyor yani keseye baskı yapmıyor bu iyi. Kendiliğinden yeniden makat pozisyona dönebilir çünkü yeteri kadar yeri var hala ama dönmeyedebilir dedi. Normalde hissettiğim hiçbir şey yoktu ama dünden beri aşırı sık tuvalete gitmeye başladım. Nerdeyse çıkıp uzanıp hemen geri kalkıp yeniden gidiyorum. Acaip baskı hissediyorum idrar kesesinde. Bu durum iyice korkuttu. Kendi doktorum hong kongta. Salı gününe kadar da yok. Bir de sol kasığımda ağrı hissetmeye başladım. Birkaç haftadır ara ara oluyordu zaten, iki gecedir sıklaştı hatta dün sağ tarafımda da olduğu oldu. Başkentten beni açılmanın gerilediği bi risk olmadığı konusunds ikna ederek taburcu ettiler. Öyle bakınca kötü bir şey olmayacak diyorum ama böyle değişik belirtiler korkutuyor. Bunlar son ayda yaşanan şikayetlermiş bebek baş aşağı olduğundan kafası baskı yapıyor ondan oluyor dedi çevremde yeni doğum yapanlar ama yine de korkmuyor değilim. Çok erken daha en azından bi 34 hafta dolsaydı... Ciğer geliştirme iğnesi de yapılmadı. Tavsiye dtmediler açılma gerileyince. Daha büyük bi açılma yaşarsan o zaman yapmak daha mantıklı dozların fazla tekrarlanmasının yan etkileri varmış bebeğe. 9unda doç. Dr tayfun çok tan randevu aldım yine. Başkentten kontrole çağırdılar çünkü taburcu ederken. O gün rahatlicaz artık. Duruma göre iğneye de o zaman karar vereceğiz. 21 eylülde de nursel hanımda randevum var. Durumun gidişine göre şimdilik o randevuya gider miyim bilmiyorum. Erken doğum riski devam ederse küvez açısından falan başkente devam ederiz mecburen. Her zamanki gibi her şeyi fazla düşünüp planladım ve elimde patladı planlarımCanım çok geçmiş olsun , neden açılma olmuş acaba ? 36. Haftaya kadar bekler umarım , şuan durumun Nasıl? Ben şükür doğum yaptım ama 3 gündür acılar içindeyim, Çarşamba sabah doğuma girdim , çok korkuyordum özellikle spinalden , korktuğumda başıma geldi zaten, ameliyathaneye girdim anestezi doktoru belimden iğneyi yapmaya başladı hiç ağrımayacak dedikleri iğne beni bayıltacaktı neyse sonra uyuşmaya başladım Rıza bey geldi , nabzım çok yükselmişti anestezi doktoru takib ediyordu bu arada en güzel şey ekibin iyi olmasıydı herkes çok güleryüzlü ve beni rahatlatmaya çalışıyordu, ameliyat başladı hiçbirşey hissetmedim bir süre sonra karnımı sağa sola sallamaya başladılar ve bir baktım bir ağlama :) kızımı gördüm çocuk doktoru geldi ölçümlerini yaptı çok şükür hepsi gayet iyiydi 3700 g 50 cm doğmuştu kızım, kızımı görünce tansiyonum ve nabzım düşmeye başlamıştı, ameliyat bitti herşey çok iyiydi Rıza bey çok iyiydi, ameliyattan çıktım saat 9 du ve saat 11:30 da ben ayaklarımı hissetmeye hareket etmeye başladı ve ben acılar içindeydim hemşireyi çağırdım anlattım spinal oldunuz Ağrı'nız az olur dedi gitti yarım saat sonra artık acıdan nefesim kesildi tekrar çağırdık bir doz ağrı kesici yaptı ve bunun ben 6 saat idare edeceğini söyledi ama etkisi bile olmadı , gece acılar içinde kıvrandım yine ağrı kesici yaptılar yine etkisi yok acıdan öleceğimi düşündüm ne baş ağrısı ne bel Ağrı'sı sadece ameliyat yerim ağrıyordu, sabah Rıza bey diğer hastayı 9 da taburcu etti benim halimi görünce ağır bir ağrı kesici yaptırdı ve 12 de taburcu etti, hala acılarım devam ediyor şiddeti azalıyor ama hala korkunç, benim durumum spinal anesteziyi çok kısa sürede vücuttan atmış olmam, bu kadar acımın sebebi oymuş ve hemşireler spinal olduğum için hafif ağrı kesiciler yaptılar şu Ağrı'larım geçsin başka birşey istemiyorum , sütüm geldi hemen ilk doğumumda 3 gün sürmüştü en çok sevindiğim şey bu oldu:)
Nasıl oldun canım son durumun nedir?Canım allah yardım etsin evde de iğneye devam etme şansın yok mu? Reçete yazdırsaydın keşke... Benim hep aklımda sezaryen olursam ağrı keaici iğne için reçete isticem doktordan. Maşallah kilosu da güzelmiş kızınınn. Süt meselesi beni de korkutuyor ne güzel olmuş inşallah benim de çok sürmeden gelir. Açılma konusunun da bi sebebi yok. Sanırım erken dönmüş ve aşağı inmiş oğlum. Tek bildiğim neden o ama, başkent acile ilk gittiğimde muayene eden nöbetçi kadın doğumcu başı aşağıda ve parmağım kafasına değiyor ama ittiğimde başı ileri gidiyor yani keseye baskı yapmıyor bu iyi. Kendiliğinden yeniden makat pozisyona dönebilir çünkü yeteri kadar yeri var hala ama dönmeyedebilir dedi. Normalde hissettiğim hiçbir şey yoktu ama dünden beri aşırı sık tuvalete gitmeye başladım. Nerdeyse çıkıp uzanıp hemen geri kalkıp yeniden gidiyorum. Acaip baskı hissediyorum idrar kesesinde. Bu durum iyice korkuttu. Kendi doktorum hong kongta. Salı gününe kadar da yok. Bir de sol kasığımda ağrı hissetmeye başladım. Birkaç haftadır ara ara oluyordu zaten, iki gecedir sıklaştı hatta dün sağ tarafımda da olduğu oldu. Başkentten beni açılmanın gerilediği bi risk olmadığı konusunds ikna ederek taburcu ettiler. Öyle bakınca kötü bir şey olmayacak diyorum ama böyle değişik belirtiler korkutuyor. Bunlar son ayda yaşanan şikayetlermiş bebek baş aşağı olduğundan kafası baskı yapıyor ondan oluyor dedi çevremde yeni doğum yapanlar ama yine de korkmuyor değilim. Çok erken daha en azından bi 34 hafta dolsaydı... Ciğer geliştirme iğnesi de yapılmadı. Tavsiye dtmediler açılma gerileyince. Daha büyük bi açılma yaşarsan o zaman yapmak daha mantıklı dozların fazla tekrarlanmasının yan etkileri varmış bebeğe. 9unda doç. Dr tayfun çok tan randevu aldım yine. Başkentten kontrole çağırdılar çünkü taburcu ederken. O gün rahatlicaz artık. Duruma göre iğneye de o zaman karar vereceğiz. 21 eylülde de nursel hanımda randevum var. Durumun gidişine göre şimdilik o randevuya gider miyim bilmiyorum. Erken doğum riski devam ederse küvez açısından falan başkente devam ederiz mecburen. Her zamanki gibi her şeyi fazla düşünüp planladım ve elimde patladı planlarım
Cumayı bekliorum kontrol için. İdrar kesesindeki o sürekli baskı gdçti sadece ara ara oluor. Biraz ona güvenip içimi rahatlattım şimdilik. Bakalım ne sonuç çıkacak kontrolde. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor zaman :)Nasıl oldun canım son durumun nedir?
İyi çok sevindim 1 ay daha sıksan dişini sonrası süper, benim gecem gündüzüm yok ama Bebek uslu şimdilik :)Cumayı bekliorum kontrol için. İdrar kesesindeki o sürekli baskı gdçti sadece ara ara oluor. Biraz ona güvenip içimi rahatlattım şimdilik. Bakalım ne sonuç çıkacak kontrolde. Sen nasılsın canım nasıl geçiyor zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?