Adana'da yaşayan hamileler:)

Selçuk bey normale gelirim diyor mu? Sezeryan 1750 tl

herkese merhaba, tetanoz aşısı oldu cuma günü ve hala kolum ağrıyor dayanamıyorum, neuse bu da geçti:), Myprincesses sana hayırlı doğumlar diliyorum allah hayırlısıyla kuzularına kavuşmayı nasib etsin :)

Canım benim tşk ederim. Kuzularıma biraz erken kavuştum geçen hafta ptesi günü gece doğum yaptım.acil sezaryene alındım yoğun kanamam oldu. Kabus gibiydi ama şükürler olsun iyiyiz şimdi

Merhaba henuz dogumun nasil olacagiyla ilgili konusmadik ama selcuk bey icin sezeryanci diye duydum tabi bilmiyorum :)
Ama aksi bi durum olmazsa insallah normal istiyorum.
Bu arada bugun detayli ultrasonum vardi benim tansiyonum her zaman dusuktur 8-4 10-6 arasindadir bana bugun yuksek tansiyon riskimin oldugu soylendi boyle bir sey yasadiniz veya duydunuz mu acaba?

Merhaba bende nisanin 11inde olmustum kolum resmen 1 hafta curumus gibi agridi oysa asi yapilirken hicbir sey hissetmemistim bu ayin 11inde gene olucam. Ayrica kan degerlerim dusmeye baslamis 12.8den 11.2 ye dusmus

Myprincesses bu konuda tecrübesi var tehlikeli olduğunu söylemişti , fakat bir seferlik tansiyon ölçümünden Nasıl bu riskten bahsettiler?

13:30 da Ebru tarım da 2. Ve son ayrıntılı incelemem var bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirim

Ebru hanıma gittim bir sorun yok dedi hem karından hem alttan baktı , gebeliğinin ilerleyen Zaman'larında bir sorun ile karşılaşırsan gelirsin yoksa bir sorun yok dedi , inşallah yoktur ikili testte Rıza bey ensesini ölçerken Bebek pek müsait durmadı biraz uğraştı sonra ensede ölçecek birşey yok dedi 1mm yazmıştı benim pek içime sinmemişti Ebru hanıma anlattım yani hiç hoşuna gitmedi, şuan test Zaman'ı geçmiş benim bulgularıma göre %75 sağlıklı bir Bebek ikili testte güvenilirse bu oran %90 a çıkar dedi benim de canım sıkıldı

Canını hiç sıkma canım Allah'ın izniyle bişeyi yoktur kuzucuğun.o oranlara çok takılma

Ay Allah korumuş, dayanamamış kuzu demekki yeter sıkıldım burda dedi heralde, küvezde kaldılar mı? Müsait olduğumda doğum hikayeni anlat Can'ım, fotoyu naptın?
3 gün kaldılar küvözde o yüzden ve de acil geceyarısı doğum yapınca foto işide yattı haliyle maalesef ama biraz kendimizi toparlayınca evde foto düşünüyorum inşallah.

Teşekkürler canım cevapladigin için. Başkente devam ediyorum şu anda öyle bir problemle karsilasmadim inşallah sıkıntı yaşamam

S Suri Suri tansiyonun düşükmüş nasıl risk olduğunu söylemiş anlayamadım.büyük tansiyon en az 13 olursa riskten söz edilebilir.
Merhaba bayagidir giremedim buraya
Aslinda tansiyinumu olcerek bu kaniya varmadi ultrasonla bakarken karnimda bir damarin kan akis direncinin fazla oldugunu soyledi biz tabiki anlamadik yaniii?? Deyince hamileligin ilerleyen donemlerinde yuksek tansiyon riski olabilecegini soyledi bunu soyleyen detayli ultrsn. Dr siydi selcuk beyle pazartesi gunu randevum var ona danismadim henuz. Gittigimde beni aydinlaticaktir diye dusunuyorum. Kafamiza yatmazsa da detayli ultrason icin bi cansun bey e gitmeyi dusunuyorum.

Merhaba bu tip testlerin guvenilirligi konusunda bazi drlar %90 desede bazi dr lar %50 oldugunu itiraf ediyor ama bizler genede nolur nolmaz icimiz rahat etsin diye yaptiriyoruz hastaneler kazaniyor. Cevremde 2 kisiye down riski var demelerine ragmen gayet saglikli bebisler dogurdular lutfen caninizi sikmayin. Eminim sagliklidir bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…