- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Selçuk bey normale gelirim diyor mu? Sezeryan 1750 tlSelamlar kizlar
Bende adana da yasiyorum bende medline a gidiyorum dr um selcuk dogan. Selcuk bey cok kibar bir bey sakin ve guler yuzlu kesinlikle her konuda icinizi rahatlatip sizi sakinlestirebilen bir dr. Benim 7.haftadan 16. Haftaya kadar cok siddetli bulanti kusmam oldu selcuk bey nosunu vermisti en ufak seyde ya aradim yada whatsapdan yazdim hemen cevap verdi. Muayene ucreti 90 tl.
Suan 22 haftalik hamileyim gunde 1er tane decevit ve gyno kullaniyorum. 2li test 60 tl idi. 3lu test de 60 tl idi bu hafta ayrintili ultrasona girecegim sanirim oda 40 tl civari birseydi. Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyordum selcuk bey gerekli oldugunu ama genede bana biraktigini soyledi onu da yaptiracagim. Dogum ucretini henuz bilmiyorum bir dahaki kontrolumde gorusecegim. Normal dogum istiyorum bakalim :)
Canım benim tşk ederim. Kuzularıma biraz erken kavuştum geçen hafta ptesi günü gece doğum yaptım.acil sezaryene alındım yoğun kanamam oldu. Kabus gibiydi ama şükürler olsun iyiyiz şimdiherkese merhaba, tetanoz aşısı oldu cuma günü ve hala kolum ağrıyor dayanamıyorum, neuse bu da geçti:),Myprincesses sana hayırlı doğumlar diliyorum allah hayırlısıyla kuzularına kavuşmayı nasib etsin :)
Ayyyy inanmıyorum gözün aydın, basıl kuzular iyiler mi sen nasılsın? Kanama neden olmuş?Canım benim tşk ederim. Kuzularıma biraz erken kavuştum geçen hafta ptesi günü gece doğum yaptım.acil sezaryene alındım yoğun kanamam oldu. Kabus gibiydi ama şükürler olsun iyiyiz şimdi
Merhaba henuz dogumun nasil olacagiyla ilgili konusmadik ama selcuk bey icin sezeryanci diye duydum tabi bilmiyorum :)herkese merhaba, tetanoz aşısı oldu cuma günü ve hala kolum ağrıyor dayanamıyorum, neuse bu da geçti:),Myprincesses sana hayırlı doğumlar diliyorum allah hayırlısıyla kuzularına kavuşmayı nasib etsin :)
Merhaba bende nisanin 11inde olmustum kolum resmen 1 hafta curumus gibi agridi oysa asi yapilirken hicbir sey hissetmemistim bu ayin 11inde gene olucam. Ayrica kan degerlerim dusmeye baslamis 12.8den 11.2 ye dusmusherkese merhaba, tetanoz aşısı oldu cuma günü ve hala kolum ağrıyor dayanamıyorum, neuse bu da geçti:),Myprincesses sana hayırlı doğumlar diliyorum allah hayırlısıyla kuzularına kavuşmayı nasib etsin :)
Tşk ederim canım biri eşinden ayrılmış hayati durum sözkonusuydu hepimiz için.şükürler olsun atlattık.Ayyyy inanmıyorum gözün aydın, basıl kuzular iyiler mi sen nasılsın? Kanama neden olmuş?
kan ilacı alıyor musun canımMerhaba bende nisanin 11inde olmustum kolum resmen 1 hafta curumus gibi agridi oysa asi yapilirken hicbir sey hissetmemistim bu ayin 11inde gene olucam. Ayrica kan degerlerim dusmeye baslamis 12.8den 11.2 ye dusmus
Merhaba henuz dogumun nasil olacagiyla ilgili konusmadik ama selcuk bey icin sezeryanci diye duydum tabi bilmiyorum :)
Ama aksi bi durum olmazsa insallah normal istiyorum.
Bu arada bugun detayli ultrasonum vardi benim tansiyonum her zaman dusuktur 8-4 10-6 arasindadir bana bugun yuksek tansiyon riskimin oldugu soylendi boyle bir sey yasadiniz veya duydunuz mu acaba?
Ay Allah korumuş, dayanamamış kuzu demekki yeter sıkıldım burda dedi heralde, küvezde kaldılar mı? Müsait olduğumda doğum hikayeni anlat Can'ım, fotoyu naptın?Tşk ederim canım biri eşinden ayrılmış hayati durum sözkonusuydu hepimiz için.şükürler olsun atlattık.
S Suri Suri tansiyonun düşükmüş nasıl risk olduğunu söylemiş anlayamadım.büyük tansiyon en az 13 olursa riskten söz edilebilir.Myprincesses bu konuda tecrübesi var tehlikeli olduğunu söylemişti , fakat bir seferlik tansiyon ölçümünden Nasıl bu riskten bahsettiler?
Canını hiç sıkma canım Allah'ın izniyle bişeyi yoktur kuzucuğun.o oranlara çok takılmaEbru hanıma gittim bir sorun yok dedi hem karından hem alttan baktı , gebeliğinin ilerleyen Zaman'larında bir sorun ile karşılaşırsan gelirsin yoksa bir sorun yok dedi , inşallah yoktur ikili testte Rıza bey ensesini ölçerken Bebek pek müsait durmadı biraz uğraştı sonra ensede ölçecek birşey yok dedi 1mm yazmıştı benim pek içime sinmemişti Ebru hanıma anlattım yani hiç hoşuna gitmedi, şuan test Zaman'ı geçmiş benim bulgularıma göre %75 sağlıklı bir Bebek ikili testte güvenilirse bu oran %90 a çıkar dedi benim de canım sıkıldı
3 gün kaldılar küvözde o yüzden ve de acil geceyarısı doğum yapınca foto işide yattı haliyle maalesef ama biraz kendimizi toparlayınca evde foto düşünüyorum inşallah.Ay Allah korumuş, dayanamamış kuzu demekki yeter sıkıldım burda dedi heralde, küvezde kaldılar mı? Müsait olduğumda doğum hikayeni anlat Can'ım, fotoyu naptın?
İnşallah canımCanını hiç sıkma canım Allah'ın izniyle bişeyi yoktur kuzucuğun.o oranlara çok takılma
Teşekkürler canım cevapladigin için. Başkente devam ediyorum şu anda öyle bir problemle karsilasmadim inşallah sıkıntı yaşamamCanim başkent de devlet hastanesi kalabalıkti. Üstelik zaman randevu bulamiykrdum ben içerde giyinirken yeni bir hasta alıyorlardi. Her gittiğimde baştan süreci anlatıyordum falan. Bu de tedavi sürecinin stresi derken sevmedim. Ama gorumcem de gitti o memnundu mesela.
Merhaba bayagidir giremedim buraya
Merhaba bu tip testlerin guvenilirligi konusunda bazi drlar %90 desede bazi dr lar %50 oldugunu itiraf ediyor ama bizler genede nolur nolmaz icimiz rahat etsin diye yaptiriyoruz hastaneler kazaniyor. Cevremde 2 kisiye down riski var demelerine ragmen gayet saglikli bebisler dogurdular lutfen caninizi sikmayin. Eminim sagliklidir bebisinizEbru hanıma gittim bir sorun yok dedi hem karından hem alttan baktı , gebeliğinin ilerleyen Zaman'larında bir sorun ile karşılaşırsan gelirsin yoksa bir sorun yok dedi , inşallah yoktur ikili testte Rıza bey ensesini ölçerken Bebek pek müsait durmadı biraz uğraştı sonra ensede ölçecek birşey yok dedi 1mm yazmıştı benim pek içime sinmemişti Ebru hanıma anlattım yani hiç hoşuna gitmedi, şuan test Zaman'ı geçmiş benim bulgularıma göre %75 sağlıklı bir Bebek ikili testte güvenilirse bu oran %90 a çıkar dedi benim de canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?