- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
Çok şükür ilk gebeliğimde de bunda da herhangi bir risk yoktu ben yinede Ebru hanımın görmesini istedim konusunda uzman ve iyi bir doktor bir de 2. Bir doktorunda görmesi iyi olacağını düşünürüm hep, Ebru hanım iyi hoş ama oldukça pimpirikli ne testlerde ne ayrıntılıda sorun olmamasına rağmen %75 sesi sağlıklı Bebek diye çünkü Rıza bey Ense ölçümünü çok sallamadı, eşim mesela Rıza beye inanılmaz güveniyor açıkcası ben de öyle çok rahat ve kendine güveniyor hayırlısı bakalım rabbşm sağlıklı bebekler versin hepimize:) tansiyon konusunu Selçuk bey ile konuşunca haber ver , bu ayrıntılı ultrason da doktorlar pimpirikli oluyordur bence bir problem yokturMerhaba bu tip testlerin guvenilirligi konusunda bazi drlar %90 desede bazi dr lar %50 oldugunu itiraf ediyor ama bizler genede nolur nolmaz icimiz rahat etsin diye yaptiriyoruz hastaneler kazaniyor. Cevremde 2 kisiye down riski var demelerine ragmen gayet saglikli bebisler dogurdular lutfen caninizi sikmayin. Eminim sagliklidir bebisiniz
Çok şükür ilk gebeliğimde de bunda da herhangi bir risk yoktu ben yinede Ebru hanımın görmesini istedim konusunda uzman ve iyi bir doktor bir de 2. Bir doktorunda görmesi iyi olacağını düşünürüm hep, Ebru hanım iyi hoş ama oldukça pimpirikli ne testlerde ne ayrıntılıda sorun olmamasına rağmen %75 sesi sağlıklı Bebek diye çünkü Rıza bey Ense ölçümünü çok sallamadı, eşim mesela Rıza beye inanılmaz güveniyor açıkcası ben de öyle çok rahat ve kendine güveniyor hayırlısı bakalım rabbşm sağlıklı bebekler versin hepimize:) tansiyon konusunu Selçuk bey ile konuşunca haber ver , bu ayrıntılı ultrason da doktorlar pimpirikli oluyordur bence bir problem yoktur
Evet radyoloji uzmanı yapıyormuş isterseniz doktorunuz yönlendiriyormedlina da ayrıntılı ultrasonu radyolji uzmanlarımı yapıyor acaba.
geçmiş olsun canım, bence bir sorun olmaz rahim duvarı zaten hamilelikte sertleşmiyor mu? bence tansiyon çok daha büyük sorun olmaması çok iyiMerhaba bugun dr kontrolune gittim. Ayrintili ultrasonda bahsedilen durum. Rahim duvarinda sertlesme olduguymus. Bu genellikle yuksek tansiyon hastalarinda gorulurmus diger dr in bize bu sekilde bilgi vermesinin sebebi buymus. Selcuk bey bunun suan icin problem olmadigini soyledi. Cocugun gelisimine bakilir ve herhangi bir sorun gorulmedigi muddetce sorun olmaz dedi. Tansiyonla ilgili herhangi bir problem olmadigini soyledi.
Yani bebek gelisimini duzenli kontrol ederek rahim duvarindaki sertlesmenin problem cikarip ckarmayacagina bakacak.
Daha evvel boyle bir durumla karsilasan oldu mu?
benim daha yeni 11 haftalık. başkente gidiyorum. doktorum telefon no vermedi. acile gelirsin bişey olursa dedi. ben de öyle deyince doğum zamanı nasıl oluyor diye sordum. mesai saati dışında ani bir doğumsa normal ya da sezeryan farketmiyor nöbetçi doktor girer doğuma dedi. bu kafama takıldı.
Merhaba Can'ım hayırlımdoğumlar diliyorum , Medlına da oda mı ayarlayamadılar?Merhaba arkadaşlar
Doğum yapan arkadşımıza hayırlıolsun sağlık büyütsün bebişleriniMyprincesses
Benimde bir medline geçmişim var
Nursel hanıma gidiyordum
Ama aynı dra giden bir arkadaşım benden daha öncr doğum yaptı ona yaşatıkkları olımsuz olaylardan sonra zihnimde paranla rezil olduğun yer olarak kaldı ciddi olarak oda sıkıntısı yaşayan ve yaşatılan bir kurum madem talep varsa büyümeye gitmeliler diye düşünüyorum
Şuan da metro hastanesi gökmen sukgene gidiyorum mükemmel bir doktor
Tabikii sıkıntılarım var öncelikli olarak hastanenin ulaşımı biraz ters ve orası oldu bitti sapa bir yer geliyor bana
Sonrası doktorum ordaki doktorlara göre daha kalabalık olması ve metrodan da oldu bitti çok hoşlanmam
Ama sırf doktorum için gitmeye devam ediyorum bakalım
İlerleyen zamanlar ne gösterecek
Hepimize hayırlı doğumlar olsun...
oda ayarlayamamaktan ziyade hastane yönetimi ve doktor anlaşmazlığının hastaya maal edilmesi durumu yaşandıMerhaba Can'ım hayırlımdoğumlar diliyorum , Medlına da oda mı ayarlayamadılar?
Rıza bey biraz o konuda sert hastaya sahip çıkıyor, benim ilk hamileliğimde laboratuarı arayıp azarlamıştı beni şeker testinde bekletmediler diye bir de ben illa suit oda istemiştim onun içinde görüşün sorun olursa ben ayarlarım demişti açıkcası oda sayısı bana da az geliyor Zaten suıt oda 2 tane var sanırım koca hastanedeoda ayarlayamamaktan ziyade hastane yönetimi ve doktor anlaşmazlığının hastaya maal edilmesi durumu yaşandı
belki extra bir durum onunkisi ama genelde oda sıkıntısı var
inşallah yaşamazsınız
tabii başıma gelmeyecek de değil başka bir yere gidiyorum diye
Arkadaşım 2 ay önce Ortadoğu'da normal doğum yaptı ve memnun kaldı ebeler ilgili ve doktor doğuma nezaret ediyor çoğu doktor normal doğuma gelmiyor bir de Ortadoğu'da normal sezeryandan pahalı onu biliyorumHerkese merhaba. 33 haftalik hamileyim ankara da yasiyorum. Ama dogum icin adana ya gelecem. 24. Haftamda adanadaydim ortadogu hastanesinde ali şakrak a gittim. Ankara da ki doktorum ali bey kadar ilgili olmayinca adana da dogurmaya karar verdim. Ali bey hakkinda okudugum yorumlar iyi. Normal dogum yanlisi bi doktor en onemlisi bu. Ortadogu da dogum yapanlara sorum. Memnun kaldiniz mi. Ebelerin tavri odalarin temizligi vs. Bilgi verirseniz cok sevinirim.
Suitte biraz daha vip davranıyorlarRıza bey biraz o konuda sert hastaya sahip çıkıyor, benim ilk hamileliğimde laboratuarı arayıp azarlamıştı beni şeker testinde bekletmediler diye bir de ben illa suit oda istemiştim onun içinde görüşün sorun olursa ben ayarlarım demişti açıkcası oda sayısı bana da az geliyor Zaten suıt oda 2 tane var sanırım koca hastanede
Günaydın canım, Rıza bey de biraz sahipleniyor ya inşallah üzmez beni :)Suitte biraz daha vip davranıyorlar
onu da gördük :)
Günaydın bu arada
Tabikii inşallah :) kimse yaşamasınGünaydın canım, Rıza bey de biraz sahipleniyor ya inşallah üzmez beni :)
Sezeryan 1060 normal1170 lira fiyati sormustm. Ankara da ki ucretlerden baya bi iyi insallah bende arkadasiniz gibi memnun kalirim.Arkadaşım 2 ay önce Ortadoğu'da normal doğum yaptı ve memnun kaldı ebeler ilgili ve doktor doğuma nezaret ediyor çoğu doktor normal doğuma gelmiyor bir de Ortadoğu'da normal sezeryandan pahalı onu biliyorum
Çok tşk ederim canm darısı hepinize olsun inşallah.ben memnun kaldım medlineden ve doktorumdan.sağolsun gece yarısı doğum yaptım aradım hemen geldiMerhaba arkadaşlar
Doğum yapan arkadşımıza hayırlıolsun sağlık büyütsün bebişleriniMyprincesses
Benimde bir medline geçmişim var
Nursel hanıma gidiyordum
Ama aynı dra giden bir arkadaşım benden daha öncr doğum yaptı ona yaşatıkkları olımsuz olaylardan sonra zihnimde paranla rezil olduğun yer olarak kaldı ciddi olarak oda sıkıntısı yaşayan ve yaşatılan bir kurum madem talep varsa büyümeye gitmeliler diye düşünüyorum
Şuan da metro hastanesi gökmen sukgene gidiyorum mükemmel bir doktor
Tabikii sıkıntılarım var öncelikli olarak hastanenin ulaşımı biraz ters ve orası oldu bitti sapa bir yer geliyor bana
Sonrası doktorum ordaki doktorlara göre daha kalabalık olması ve metrodan da oldu bitti çok hoşlanmam
Ama sırf doktorum için gitmeye devam ediyorum bakalım
İlerleyen zamanlar ne gösterecek
Hepimize hayırlı doğumlar olsun...
Ben ilk doğumumu orda yaptım ve hiç ama hiç memnun kalmadım bebeğimi kuvözde enfeksiyondan öldürdüler bi daha da önünden bile geçmek istemiyorum o hastanenin. Allah muhtaç etmesin inşallahHerkese merhaba. 33 haftalik hamileyim ankara da yasiyorum. Ama dogum icin adana ya gelecem. 24. Haftamda adanadaydim ortadogu hastanesinde ali şakrak a gittim. Ankara da ki doktorum ali bey kadar ilgili olmayinca adana da dogurmaya karar verdim. Ali bey hakkinda okudugum yorumlar iyi. Normal dogum yanlisi bi doktor en onemlisi bu. Ortadogu da dogum yapanlara sorum. Memnun kaldiniz mi. Ebelerin tavri odalarin temizligi vs. Bilgi verirseniz cok sevinirim.
ben de hastane seçme aşamasındayım. şimdilik başkente gidiyorum eşim yenidoğan ünitesi olduğu için metroyu istiyor ama herkesten metronun pis olduğunu duyuyorum. göz göre göre nasıl olabiliyor anlamıyorum bu pis olma durumunu. ben medline istiyordum ama orda da normal doğum yapmak zormuş anladığım kadarıyla. normal doğum için geriye ortadoğu kalıyor ve orası da pek masum değil enfksiyon hijyen konusunda. ayrıca çok da kalabalık olduğunu duyuorum. artık normal doğum kararımdan şüpheye düşer oldum zaten henüz kesin olup olmayacağı belli de olmaz. ne zormuşBen ilk doğumumu orda yaptım ve hiç ama hiç memnun kalmadım bebeğimi kuvözde enfeksiyondan öldürdüler bi daha da önünden bile geçmek istemiyorum o hastanenin. Allah muhtaç etmesin inşallah
Bende normal doğum hevesiyle gitmiştim ama sezaryen oldumben de hastane seçme aşamasındayım. şimdilik başkente gidiyorum eşim yenidoğan ünitesi olduğu için metroyu istiyor ama herkesten metronun pis olduğunu duyuyorum. göz göre göre nasıl olabiliyor anlamıyorum bu pis olma durumunu. ben medline istiyordum ama orda da normal doğum yapmak zormuş anladığım kadarıyla. normal doğum için geriye ortadoğu kalıyor ve orası da pek masum değil enfksiyon hijyen konusunda. ayrıca çok da kalabalık olduğunu duyuorum. artık normal doğum kararımdan şüpheye düşer oldum zaten henüz kesin olup olmayacağı belli de olmaz. ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?