Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım bende nezaman adet olucağımı önceden kestiremiyorum her ay farklı zamanlarda adet oluyorum çoğu zaman 40 45 günü buluyo

bende sizdenim ne zaman adet olcam belli olmuyo takvim tuttum acaba bi çözüm üretebilirmiyim diye ama gene çare olmadı işin içinden çıkmadımüstelik ben adetin ilk günü çıkaranlardanım ((((((((( soğan kürünü denicem adet düzenliyomuş doktor öle demiş bide adte bittikten sonra başlayın dediler araştırdım azcık bence denemekte fayda var ilaçlar bi işe yaramadı bende bırakınca aynı düzensizlik olayı(((((

selam arkadaşlar benim de adetim bazen normal bazen de düzensiz oluyor. şu an 8 gün geçti. inş bu seferki bebiştendir..
bu arada ben de antalyalıyım yosunfluu hangi doktoru tavsiye ediyosun canım ismi ne, nerde muayenehanesi?

merhaba arkadaslar ben 3 ay once dusuk yaptim 8ci ayda 9 cu ayda lekeleke geldi aybasim ondan beli olmuyor bileniniz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim

ben dogum ktrol ıgnesı vurdurmustum sonra bana olan oldu ne adet gorebıldım ne bısı aynı menopoz gıbı ates basmaları terleme sıkıntı ayy delırcekmısım gıbı oldu sanırım hormonlarım bozuldu suan da herhafta kanamam oluyo 2 gun surup bıtıyoo ama bıktım ve her adet olacagım zaman ıcımı sıkıntı basıyo bı bakıyom ozaman adet olmusum ööö bııkmısım artık

adet düzensizliğine tarçın çayı çok iyi geliyor. uzun süre olmayanları hemen söktüürüyor diyebilirim. 3-5 çubuk tarçını cezvede kaynatın birazcık ister soguk ister ılık ister soğuk için çok bekletmeyin acıyor tadı

ya kızlar teker teker bakmadım. zamanın kısıtlı. birşey diyecem. benim arkadaşım adet olmuyor. 3 aydır. test yaptık negatif çıktı. onda kist varmış. ondan dolayı hormonlardan. doktorada gitti hiç birşey olmadı. ilaçta kullandı. bir buçuk aylıkta evli. acilen yardımlarınızı bekliyorum. yazık çokta stres yapıyor. lütfeeen yardımlarınız bekliyorum. bitkisel falan ne biliyosanız.söyleyin lütfen bebekte istiyor. oda olmuyor. bu geçikmeden dolayı.

ayyy hiç sorma bende böle ağlarım bi tuhaf olurm gergin olurum bayılma olabilir arada bir bas ağrısı mide bulantısı karın ve kasık ağrıları oluyor yataktan dısarı cıkamıyorum doktorum ilaç verdi ama bu seferde kesiliyorum regledan ölüm gibi geliyor bana acabaa rahmimi aldırsam diyorum hiç sormayın arkadaslar berbat bir durum. valla ileride evlenim bi cocuk yapıp aldırcam rahmimi hem rahim kanserini önlerim hemde bu sıkıntıyı cekmem

bende her ay bu sorunları yaşıyorum hatta daha fazlası baş ağrısı mide bulantısı canımın habire bir şeyler çekmesi yorgunluk uykusuzluk yaşıyorum hatta ilk evlendiğim zamanlar her ay hamile kaldım zannederdim ama hep hüsran olurdu benim için şuanda bile hala yinede regl olacağım zaman hamilemiyim diye düşünüyorum

eğer tıbbi bir nedeni yoksa adet geçikmesinin bunu denenebilir..teşekürrler paylaşım için

merhaba arkadaşlar.. yeni üyeyim ben.. ve birşey paylaşmak istiyorum..3 ay önce kürtaj oldum ve hala adet görmediö cyclo prognava kullandım 3 gün önce bitti normalde ilaç bittikten sonra olursun demişti dr ama hala olmadım..korkuyorum ilerde bi sorun yaratır mı?

selam arkadaşlar ben uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. 27 yaşındayım. 1.5 senedir evliyim. polikistik over hastasıydım. yumurtalığımdaki kisti ilaçla kaybettik. adet düzensizliğimide farlutal kullanarak aşmıştık. ancak gebelik istediğim için doktorum glukofen kullanmamı söyledi. 2 ay kadar kullandım. ilaç bitiminde hamile kaldım. fakat 1.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu. 8 kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım. 8 aralıkta adetini beklicez dedi doktorum ama hala ses seda yok. adet söktürücü bitkiler kullanmam acaba bünyemi metabolizmamı etkilermi. adet olmak istiyorum ve artık hormonlarımı bozan ilaçlar kullanmak istemiyorum. evlendiğimde 54 kiloydum şu an 70 kilo oldum. iştahım çok açıldı durduramıyorum. bana yardım edebilecek biri varmı? bitkisel ilaçlar kullanmak bana zarar verirmi. çünkü tekrar gebelik düşünüyoruz. etkilesin istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…