- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
selam arkadaşlar ben uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama daha yeni üye oldum. 27 yaşındayım. 1.5 senedir evliyim. polikistik over hastasıydım. yumurtalığımdaki kisti ilaçla kaybettik. adet düzensizliğimide farlutal kullanarak aşmıştık. ancak gebelik istediğim için doktorum glukofen kullanmamı söyledi. 2 ay kadar kullandım. ilaç bitiminde hamile kaldım. fakat 1.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu. 8 kasımda kürtaj olmak zorunda kaldım. 8 aralıkta adetini beklicez dedi doktorum ama hala ses seda yok. adet söktürücü bitkiler kullanmam acaba bünyemi metabolizmamı etkilermi. adet olmak istiyorum ve artık hormonlarımı bozan ilaçlar kullanmak istemiyorum. evlendiğimde 54 kiloydum şu an 70 kilo oldum. iştahım çok açıldı durduramıyorum. bana yardım edebilecek biri varmı? bitkisel ilaçlar kullanmak bana zarar verirmi. çünkü tekrar gebelik düşünüyoruz. etkilesin istemiyorum.
cnm adet düzensizliği için evet kandan hormonal test yapılıyor ve herşey ordan çıkıyor.tedavi için verilen ilaçlar ise insan bünyesine göre değişiyor bn kullandım yan etkisi olmadı gerçi bi faydada göremedim yine düzensiz oluyorum ama çevremdeki insanlarda kıllanma falan olduğunu duydum:a015:acaaba adet düzensizliği için yapılan tahlillerde hangi değerlere bakılıyor? herhalde hormonal bir test ama bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?ve bu tahlil sonucuna göre ilaç tedavisinin yan etkileri oluyor diye okudum ne kadar doğrudur acaba?
cnm adet düzensizliği için evet kandan hormonal test yapılıyor ve herşey ordan çıkıyor.tedavi için verilen ilaçlar ise insan bünyesine göre değişiyor bn kullandım yan etkisi olmadı gerçi bi faydada göremedim yine düzensiz oluyorum ama çevremdeki insanlarda kıllanma falan olduğunu duydum:a015:
cucuma herşeyin normal çıkmasına çok sevindim. bak için rahat değil mi şimdi :)
bi de seni tebrik ediyorum , yazının sonunda güzelde mesajınıda vermişsin :lepi: . çok güzel bir örnek oldun doktora gitmeye çekinenler için. eferim kızzz :)) kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar benimde adet gecikmelerim var.dokttora gidip hormon testi yaptırdım ve ultrasonla da baktı.ve bana adet düzenlemesi için duphaston adında bir hap verdi.ama bu ayda 4 gün gecikmeli geldi.biz bebek düşünüyoruz doktorum bu hapın bebek olmaya yardımcı olacağını ve 4 ay kullanmamı söyledi.bu haptan kullananınız var mı acaba? benim neden yine gecikmem oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?