- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.221
Canim nasil yaptin kuruSogan suyu denemem uzerinden 3 ay gecti. Her ay bu bolume ugrayip yazıyorum. 3 aydir tikir tikir reglim geliyor kizlar.
Canim nasil yaptin kuru
Ya adetim biteli 4 gun oldu simdi baslasam fayfasi olurmuIbrahim saracoglunun sogan kuru videosundan bakarak yaptim
Adet duzensizligi varmiydi sizde bende de pko var cunku kilo verdim suan normale dondu sende yumurtluyorsundur tabiKızlar bende 6 ay öncesine kadar pko vardı korunmamamıza rağmen 8 ay hamile kalamadm o ay 1 hafta soğan suyu içtim Allahın izniyle hamile kalmışım 2.5 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay oldu ve kürtajdan sonra 50-52 günde bir adet oluyorum doktor pko kalmamış dedi sizce nedendir ve yumurtluyomuyumdur
Ben 2 ayda 4 kilo verebildim pko oldugu icin kolay kilo aliyorum 68dim 64 oldum adetim 45 gunde olurken 37 gune indi buna sukur yine ekstradan 2 gunde birde y esilcay iciyorum ben sogan suyu dsindaiyi akşamlar hanımlar bende sogan ve liman kaynattım 5gün boyunca taze yaptım sabah aç karnıma içtim ama bende işe yaramadıne kilo ne de adet düzene girdi
Canım bende de aynıları olmuştu kilo problemin varmı birazMeraba arkadaşlar yeniyim doğru yerde mi açtım konuyu bilmiyorum. Yaz boyunca adet görmediğim için doktora gitmiştim(2,5 ay görmedim) farlutal adet söktürücü verdi kullandım 15. gününde adet oldum. sonrasında 40-45 gün geçti kasım sonuydu ve tekrar adet oldum.fakat o zamandan beri olmuyorum normalde ocak 7-10 arası olmam gerekiyordu.asprin kullandım,pekmez iç dediler içtim.2 hafta gecikmiş durumda şimdi.gebe kalma ihtimalim de yok,gittim merakıma test alıp yaptım 2 defa negatif. sol kasığım ağrıyor;bazen belime bacağıma vuruyor,sağa geçiyor ağrı sonra sola falan.genelde sol tarafım ağrıyor.bir ara altıma kaçırıyordum.birkaç gün önce de beyaz akıntı gelmeye başladı.çok fazla problemim var sankifarlutal kullanma dediler doktor kontrolünde olmadığı için.aslında doktora gitmeyi de düşünmüyorum çünkü ultrason kan testi hep normal çıktı.13 yaşında görmeye başladım adeti 5 yıldır oluyorum yani o günden beri genelde düzensiz olmuştur,40-45 gün arayladır.
konu açmıştım ama kimse cevap vermediburaya yazayım dedim lütfen cevaplayın
1.5 yıl önce 48 kiloydum şimdi ise 62 baya kilo aldım ama yazdan beri 62-63 oluyorum en fazla.(kilo vermeye çalışıyorum) kilodan mı diyosun? Ha bir de sınavlardan stres yaptım ondan da olabilir.ama emin olamıyorum ağrılarım çokCanım bende de aynıları olmuştu kilo problemin varmı biraz
bendede evlenmeden önce adet düzensizliği vardı ama hiç doktora gitmedim 40 45 günde oldum adet kilom 61di boyumda 1.65 ideal kilom buymuş sonra evlendim kilo almaya basladım adet görmemeye başladım 2 ay 3 ay 68 kilo oldum..şimdi 63 kiloya indim 3 aydr 40 45 günde olurken bu ay 12. gun yumurtlamam oldu ilk defa..Kilo verdikçe normale dönüyor bir de soğan kürü uyguladım o da zayıflattı1.5 yıl önce 48 kiloydum şimdi ise 62 baya kilo aldım ama yazdan beri 62-63 oluyorum en fazla.(kilo vermeye çalışıyorum) kilodan mı diyosun? Ha bir de sınavlardan stres yaptım ondan da olabilir.ama emin olamıyorum ağrılarım çok
Kilo vereyim o zaman soğan kürü kabuklar soyulup kaynatılarak yapılıyor dimi?bendede evlenmeden önce adet düzensizliği vardı ama hiç doktora gitmedim 40 45 günde oldum adet kilom 61di boyumda 1.65 ideal kilom buymuş sonra evlendim kilo almaya basladım adet görmemeye başladım 2 ay 3 ay 68 kilo oldum..şimdi 63 kiloya indim 3 aydr 40 45 günde olurken bu ay 12. gun yumurtlamam oldu ilk defa..Kilo verdikçe normale dönüyor bir de soğan kürü uyguladım o da zayıflattı
Evt 4 parcaya ayir kaynat sobra ilinincaya kadar bekle ben ayda sadece 1 gun yapiyorum ona ragmen duzenlendiKilo vereyim o zaman soğan kürü kabuklar soyulup kaynatılarak yapılıyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?