Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Ben kilo alinca adet g9rmemeye vasladim kilo verince her adet olmaya basladim ama bazen 29 gun bazen 37 duzen hic olmadi pkodan kaynakli sanırım bu durum ama en azndan kendin adet olabiliyorsan sorun etme ilac kullanmayi kestim ben tarlusal vs.
Yesil cay iciyorum ve sogan kuru yapiyorum her ay ilac yerine

Soğan kürü her ay yapılabiliyor mu ki bende adaçayı içeyim diyorum en kötü tarlusal alacam

Kizlarr reglerim duzenli 28 31 gunde bir olurum ama miktarin azalmasi adet duzensizligi mi sayilir yani 6 gun olurken 3 4 e inmesi bir duzensizlikmidir
Aynı sorunu yaşıyorum 1 yıl önce doğum yaptım emzirirken 3. Ayda adet görmeye başladım son 3 aydır bi adet çoğalıyor bi adet azalıyor Dr. gidicem ama merak içindeyim bu önceki 7 gün sürdü.

Şimdi ki adetim 2 gün normal 3. 4. gün damla damla biraz rengi koyu neden bilmiyorum

Benim 1 bucuk yil once kurtajim oldu 3.ayimdan itibaren adetlerim kafayi yedi yani allahtan gununde oluyo ama niye boyle bende meraktayim doktora gittim 3 gun oluyosan normal takma dedi

Benim 1 bucuk yil once kurtajim oldu 3.ayimdan itibaren adetlerim kafayi yedi yani allahtan gununde oluyo ama niye boyle bende meraktayim doktora gittim 3 gun oluyosan normal takma dedi
Hadi ya 3 gün mü??
Bi rahatsızlık oluyo ama şişkinlik vs.bence bi kaç Dr gitsek daha iyi olacak

10 gün önce kürtaj oldum kanamam bitince yapsam olur mu acaba?

Kizlar herkese merhaba araniza yeni katildim.bi sorum olucakti sizlere.normalde 35 gunde bir adet olurdum yanliz son oki aydir adetim duzensizlesti ve 40 46.gunde adet oluyorum sizce neden olabilir...bilgisi olan benimle paylasabilir mi..simdiden cok tesekkurlerr..

Arkadaşlar adetim üç aydır düzensiz gelmeye başladı birden, iki ay önce beşinde geçen ay 12 bu ay daha gelmedi
Bende ayni senin gibiyim adetim duzensizlesti.bence hormanlardan kaynaklaniyo en kisazamanda doktora gitsek iyi olucak galiba

5 gün adet geçikmesinden sonra kahverengi leke? Bilen var mı
Bendede var kahve rengi doktora gittim ama doğru bir cevap vermedi önce yara sonrada 3parça nohuttan küçük mercimekten büyük birşey var dedeler ben 4tane doktora gittim sonuç yok parça simir test bile yapıldı

Merhaba arkadaşlar sizinle bisi paylasmak istiyorum fikri olan varsa yardimci olabilirmi.. bu ayin 7 sinde adet oldum normalde en fazla 6 gün sürer tam bitti derken 7.gun adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 2 3 gün devam etti sonra temizlendim. Dün yani ayin 21 inde tekrardan kasık ağrılarım başladı ve hala aralıksız ağrılarım devam ediyor ara ara kanamam da oluyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir artık kendimi kötü hissediyorum

Her ihtimale karşı doktora git bu kadar uzun ve ağrılı olmasını gözardı etmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…