- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.241
Ben kilo alinca adet g9rmemeye vasladim kilo verince her adet olmaya basladim ama bazen 29 gun bazen 37 duzen hic olmadi pkodan kaynakli sanırım bu durum ama en azndan kendin adet olabiliyorsan sorun etme ilac kullanmayi kestim ben tarlusal vs.Merhaba arkadaşlar bende de pco var benim de maalesef biraz kilom varkilo vermeye başladım adetlerim düzeleceği yerde daha kötü oldu Zaman'la düzelir mi sizce bu ayın en geç 27 sinde olmam gerekirken olmadım gebelikte yok bu arada 5 kilo verdim acaba kilo vermek mi sıkıntı yaptı bi anda bilemedim sizce adet söktürücüyü almalımıyım?
Soğan kürü her ay yapılabiliyor mu kiBen kilo alinca adet g9rmemeye vasladim kilo verince her adet olmaya basladim ama bazen 29 gun bazen 37 duzen hic olmadi pkodan kaynakli sanırım bu durum ama en azndan kendin adet olabiliyorsan sorun etme ilac kullanmayi kestim ben tarlusal vs.
Yesil cay iciyorum ve sogan kuru yapiyorum her ay ilac yerine
Benimde hala gelmedi fakat kanli akinti oluyor sadece ama ilac kullanmiyorum yuruyus yapmak da iyi gelebilir son care sokturucu kullanabilirsin ):Soğan kürü her ay yapılabiliyor mu kibende adaçayı içeyim diyorum en kötü tarlusal alacam
Aynı sorunu yaşıyorum 1 yıl önce doğum yaptım emzirirken 3. Ayda adet görmeye başladım son 3 aydır bi adet çoğalıyor bi adet azalıyor Dr. gidicem ama merak içindeyim bu önceki 7 gün sürdü.Kizlarr reglerim duzenli 28 31 gunde bir olurum ama miktarin azalmasi adet duzensizligi mi sayilir yani 6 gun olurken 3 4 e inmesi bir duzensizlikmidir
Benim 1 bucuk yil once kurtajim oldu 3.ayimdan itibaren adetlerim kafayi yedi yani allahtan gununde oluyo ama niye boyle bende meraktayim doktora gittim 3 gun oluyosan normal takma dediAynı sorunu yaşıyorum 1 yıl önce doğum yaptım emzirirken 3. Ayda adet görmeye başladım son 3 aydır bi adet çoğalıyor bi adet azalıyor Dr. gidicem ama merak içindeyim bu önceki 7 gün sürdü.
Şimdi ki adetim 2 gün normal 3. 4. gün damla damla biraz rengi koyu neden bilmiyorum
Hadi ya 3 gün mü??Benim 1 bucuk yil once kurtajim oldu 3.ayimdan itibaren adetlerim kafayi yedi yani allahtan gununde oluyo ama niye boyle bende meraktayim doktora gittim 3 gun oluyosan normal takma dedi
10 gün önce kürtaj oldum kanamam bitince yapsam olur mu acaba?Bir adet orta boy kahverengi soğanı kaynamakta olan 2 bardak suya dörde bölün atın 5 dk kaynatıp kapatın aç karnına sabah akşam için iki is içinde yaza hazırlayın adet bitiminden 15 gün boyunca her gün bir sonraki adetinden 10 gün önce 5-7 gün yapılacak
Bende ayni senin gibiyim adetim duzensizlesti.bence hormanlardan kaynaklaniyo en kisazamanda doktora gitsek iyi olucak galibaArkadaşlar adetim üç aydır düzensiz gelmeye başladı birden, iki ay önce beşinde geçen ay 12 bu ay daha gelmedi
Cavebınız için tşk :*Bende ayni senin gibiyim adetim duzensizlesti.bence hormanlardan kaynaklaniyo en kisazamanda doktora gitsek iyi olucak galiba
Bendede var kahve rengi doktora gittim ama doğru bir cevap vermedi önce yara sonrada 3parça nohuttan küçük mercimekten büyük birşey var dedeler ben 4tane doktora gittim sonuç yok parça simir test bile yapıldı5 gün adet geçikmesinden sonra kahverengi leke? Bilen var mı
Canım benimde adetim 8 gün gecikti 4 gündür kahverengi lekelenme var azıcık azıcık ama adet olamıyorum...endişeliyim5 gün adet geçikmesinden sonra kahverengi leke? Bilen var mı
Her ihtimale karşı doktora git bu kadar uzun ve ağrılı olmasını gözardı etmemelisinMerhaba arkadaşlar sizinle bisi paylasmak istiyorum fikri olan varsa yardimci olabilirmi.. bu ayin 7 sinde adet oldum normalde en fazla 6 gün sürer tam bitti derken 7.gun adetimin ilk günü gibi ağrı çektim ve kanamam oldu 2 3 gün devam etti sonra temizlendim. Dün yani ayin 21 inde tekrardan kasık ağrılarım başladı ve hala aralıksız ağrılarım devam ediyor ara ara kanamam da oluyor sizce bu durumun sebebi ne olabilir artık kendimi kötü hissediyorum
Benimki de daha gelmedi, randevu aldım doktorda test yaptım negatif çıktıCanım benimde adetim 8 gün gecikti 4 gündür kahverengi lekelenme var azıcık azıcık ama adet olamıyorum...endişeliyim
Bendede var kahve rengi doktora gittim ama doğru bir cevap vermedi önce yara sonrada 3parça nohuttan küçük mercimekten büyük birşey var dedeler ben 4tane doktora gittim sonuç yok parça simir test bile yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?