Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Her ihtimale karşı doktora git bu kadar uzun ve ağrılı olmasını gözardı etmemelisin

Dun doktora çıktım beta hcg değerim 116.53 çıktı ama alttan ultrasonda kese görünmedi serbest sıvı var dedi kist falanda yokmuş ağrım devam ediyor ağrı kesicide kullanma dedi ne yapacağımı şaşırdım iki gün sonra kan tahlili bakıcaz dedi değere göre bişi soyliycekmis ama beni hiç tatmin etmedi konuşmaları başka bi doktora çıkıcam bugun inşallah kötü bişi yoktur dua edin nolur...

Adetim 7 gün geciktikten sonra bugün sabah kalktım gelmişti, iki saat sonra baktım yoktu. Öğlenden sonra yine kan gördüm sonra yine kesildi. Şimdi de bişey yok. Aynı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar

Mrblar bende geçen ay 13 ocakta doğum kontrol hapına başladım şiddetli bacak ağrısı yapti 9 gün içip bıraktım 4. gün adet oldum ama bu ay yok en son bugün olması gerekiyordu hala yok neden( 28 günde bir oluyordum ben

Merhabaa bendee yeni üyecik:) ve pcoslu evli baaayan.
Ekimden beri hasta olmuyorum ergenliğe girdiğimden beri bu sorunla yaşıyorum. 7aylık evliyim ve Bebek düsünüyorum su soğan suyuna başladım biyandanda hamile kalırım düşüğe sebep olur diye bıraktım. Aman ne zor bu kadınların işi ya pzt doktora gidiyorum kızlar bana dua edin bende hamilelik haberimi alıp tekrar bu yorumuma cvp yazarım inş:) bu arada Allah bebiş isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende adet 28 gunde oluyor aksama olmuyor fakat her adet oncesinde surekli daha koyu kahve kanamalar oluyor az az .adetim gelmeden 1 hafta 10 gun oncesinde başlıyor az az bu sekilde kucuk pihti seklinde koyu kahve kanamalar .bu durumu yasayan var mi ? Bi ara kist vardi kaybolur demisti doktor prolaktin yuksekti ilac kullanmistim ama yine devam ediyordu bu durum .simdi yeni evliyim ve daha doktora gitmedim benzer durumda olan var mi

Bende senin ayninim cnm.gttinmi doktora?ne dedi

, member: 682292"]Merhaba arkadaşlar bende adet 28 gunde oluyor aksama olmuyor fakat her adet oncesinde surekli daha koyu kahve kanamalar oluyor az az .adetim gelmeden 1 hafta 10 gun oncesinde başlıyor az az bu sekilde kucuk pihti seklinde koyu kahve kanamalar .bu durumu yasayan var mi ? Bi ara kist vardi kaybolur demisti doktor prolaktin yuksekti ilac kullanmistim ama yine devam ediyordu bu durum .simdi yeni evliyim ve daha doktora gitmedim benzer durumda olan var mi[/QUOTE]
Bende benzer bir durum yasiyorumama bir bende ne yapacami bilmeyenler denim normalde 40 45 günde bi adet olurken bu ay daha 15. Günde hasta oldum önce 6 7 gun kapkara bi kan geldi şimdi 10. Gundeyim yeni kırmızıya döndü bende bugün yarın Dr gitcem bakalim

Bende benzer bir durum yasiyorumama bir bende ne yapacami bilmeyenler denim normalde 40 45 günde bi adet olurken bu ay daha 15. Günde hasta oldum önce 6 7 gun kapkara bi kan geldi şimdi 10. Gundeyim yeni kırmızıya döndü bende bugün yarın Dr gitcem bakalim[/QUOTE]
Ya kızlar bende eskiden çok düzenli adet görürüm şimdi adet göremiyorum en son 24 ocak ta görmüştüm sizce neden olabilir

Kizlar gunaydin birsey sorucam nolur yardim edin benim adetlerim duzenli uani 28 31 gunde olurum ama miktari 1 yildir bayaa azaldi doktora gitsem hapla duzelirmi bu acaba boyle durum yasayaniniz varmi

Merhaba.Ben henüz yirmi yaşındayım ve adet dönemlerim maalesef pek düzenli değil.Zaten normalde 40-42 gün civarında bir oluyorum.Geçen sene 60 gün olmayınca devlet hastanesinde doktora gittim.Söktürücü bir ilaç verdi ve bir hafta içinde oldum.Daha sonra yine 40-45 civarında olmaya devam ettim.Şimdiyse en son 19 Ocak tarihinde olmuştum.Şubatın son günlerinde baya koyu bir şekilde siyahımsı,koyu kahverengi lekelenmeler yaşadım iki üç gün.Böyle bir durum yaşayan var mı?Mutlaka doktora mı gitmem gerekiyor yoksa evde de kendim doğal yollarla halledebilir miyim?

Bende olamadım daha 40 gün oldu kilo verince 3 ay normaldi şimdi yine olmadım Ağrı'm var suan bendede pko var
Kilo çok büyük bir etken bende kilo yok ama doktorum vücudun yağlanma oranının bile pkoyu etkilediğini söyledi oyuzden zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim adet günlerim cok gecikir 4-5 ay olmadığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…