- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.261
Her ihtimale karşı doktora git bu kadar uzun ve ağrılı olmasını gözardı etmemelisin
Merhabaa bendee yeni üyecik:) ve pcoslu evli baaayan.
Ekimden beri hasta olmuyorum ergenliğe girdiğimden beri bu sorunla yaşıyorum. 7aylık evliyim ve Bebek düsünüyorum su soğan suyuna başladım biyandanda hamile kalırım düşüğe sebep olur diye bıraktım. Aman ne zor bu kadınların işi yapzt doktora gidiyorum kızlar bana dua edin bende hamilelik haberimi alıp tekrar bu yorumuma cvp yazarım inş:) bu arada Allah bebiş isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Bende benzer bir durum yasiyorumama bir bende ne yapacami bilmeyenler denim normalde 40 45 günde bi adet olurken bu ay daha 15. Günde hasta oldum önce 6 7 gun kapkara bi kan geldi şimdi 10. Gundeyim yeni kırmızıya döndü bende bugün yarın Dr gitcem bakalim[/QUOTE], member: 682292"]Merhaba arkadaşlar bende adet 28 gunde oluyor aksama olmuyor fakat her adet oncesinde surekli daha koyu kahve kanamalar oluyor az az .adetim gelmeden 1 hafta 10 gun oncesinde başlıyor az az bu sekilde kucuk pihti seklinde koyu kahve kanamalar .bu durumu yasayan var mi ? Bi ara kist vardi kaybolur demisti doktor prolaktin yuksekti ilac kullanmistim ama yine devam ediyordu bu durum .simdi yeni evliyim ve daha doktora gitmedim benzer durumda olan var mi
Gittim Can'ım pco var Dedi gene zaten sende biliyosun Dedi adet söktürücü verdi işte sonra 3-4 ay daha dene olmazsa cocuk artık tedaviye başlayalım dediBende senin ayninim cnm.gttinmi doktora?ne dedi
Can'ım kilo problemin yok değil miGittim Can'ım pco var Dedi gene zaten sende biliyosun Dedi adet söktürücü verdi işte sonra 3-4 ay daha dene olmazsa cocuk artık tedaviye başlayalım dedi
Hayır Can'ım kilo yok şeker yokCan'ım kilo problemin yok değil mi
Hayır Can'ım kilo yok şeker yok
Evet Can'ım pco yüzünden adet olamıyorumSende sadece adet olamama sorunu war dimi cnm?
Bende olamadım daha 40 gün oldu kilo verince 3 ay normaldi şimdi yine olmadım Ağrı'm var suan bendede pko varEvet Can'ım pco yüzünden adet olamıyorum
Kilo çok büyük bir etken bende kilo yok ama doktorum vücudun yağlanma oranının bile pkoyu etkilediğini söyledi oyuzden zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim adet günlerim cok gecikir 4-5 ay olmadığımı bilirimBende olamadım daha 40 gün oldu kilo verince 3 ay normaldi şimdi yine olmadım Ağrı'm var suan bendede pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?