- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.281
Evet ben zayıfkende düzensizdi şimdi de aynı kilom yok ama napıcam bilemiyorum genetik galiba biraz da annem de böyleymişKilo çok büyük bir etken bende kilo yok ama doktorum vücudun yağlanma oranının bile pkoyu etkilediğini söyledi oyuzden zayıf olmak ve sağlıklı beslenmek çok önemli. Benim adet günlerim cok gecikir 4-5 ay olmadığımı bilirim
Bizdede aynı durum bütün sülale nerdeyse pkoEvet ben zayıfkende düzensizdi şimdi de aynı kilom yok ama napıcam bilemiyorum genetik galiba biraz da annem de böyleymiş
Bişey olmaz o Zaman benim eşim varikoseldi bir de yeni ameliyat olduBizdede aynı durum bütün sülale nerdeyse pko
Olmaz ya hayırlısı inş hamiş haberlerimiz gelir:)Bişey olmaz o Zaman benim eşim varikoseldi bir de yeni ameliyat oldu
Amin inşallahOlmaz ya hayırlısı inş hamiş haberlerimiz gelir:)
Kizlarr benim derdimede care olunnnn:)Amin inşallah
NeyiniZ vardı kiKizlarr benim derdimede care olunnnn:)
Kizlar simdi ben fu unde regl oluyorum gor onlarimda normal ama adet miktarim 1 yildir az geliyor yasim 22NeyiniZ vardı ki
Can'ım benm arkadaşım da 3gün adet görüyor onunda az ama bi sıkıntı yok cok sukur yinede bi dokttora görün derimKizlar simdi ben fu unde regl oluyorum gor onlarimda normal ama adet miktarim 1 yildir az geliyor yasim 22
Kistim falan yok kac keree gittim sonradan boyle olunca sıkıntı yaptin onundamu sonradan olduCan'ım benm arkadaşım da 3gün adet görüyor onunda az ama bi sıkıntı yok cok sukur yinede bi dokttora görün derim
Stresten falan olabilir merak etme normaldirKistim falan yok kac keree gittim sonradan boyle olunca sıkıntı yaptin onundamu sonradan oldu
Ama 1 yildirfa boyle olmazki:)Stresten falan olabilir merak etme normaldir
Öyle olan birçok kişi var yine de doktora görünmek lazım tabikiAma 1 yildirfa boyle olmazki:)
Icime bir nebze su serptin canim:)aslan pencesi ise yararmi senceÖyle olan birçok kişi var yine de doktora görünmek lazım tabiki
Yok aslında onun hep öyle oluyormus ama bazen yumurtlama gerçekleşmese bile regl gercekleşiyor o dönemlerde az gelme ihtimali olabilir yinedee dohtoor civanım derimKistim falan yok kac keree gittim sonradan boyle olunca sıkıntı yaptin onundamu sonradan oldu
Herkesin ayrı ayrı problemi var bende de yumurtlama oluyor adet olamıyorum bir türlüYok aslında onun hep öyle oluyormus ama bazen yumurtlama gerçekleşmese bile regl gercekleşiyor o dönemlerde az gelme ihtimali olabilir yinedee dohtoor civanım derim
Kızlar adetimin 8. Günü kistlerden dolayimi oluyo acaba bilen varmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?