- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.301
Gunun gectimi peki benimde oyle ama olmadim 2 gunum varSelamlar bende de adet beliritıleri var ama olamamadim bu türlü
Evet bir gün geçti soğan kuru yapip iciyorum insallah olur geçen ayda bir hafta önce olmuştu aslında hiç düzensiz olmazdı . bir aydır diyet spor yapiyorun 9 kilo verdim o mu etkiledi bilmiyorumGunun gectimi peki benimde oyle ama olmadim 2 gunum var
Evet o etki etmis olabilir canim kilo kaybi kilo artisi stres etki ediyormusEvet bir gün geçti soğan kuru yapip iciyorum insallah olur geçen ayda bir hafta önce olmuştu aslında hiç düzensiz olmazdı . bir aydır diyet spor yapiyorun 9 kilo verdim o mu etkiledi bilmiyorum
Selamlar bende de adet beliritıleri var ama olamamadim bu türlü
Benim iki gün filan gecikti ama oldu ben soğan suyu filan içtim . Bir hafta gecikmesi normal mi gebe olabilirmisinslm canım ,
benim şuanda 7 gün geçti ne kötü birşeymiş gecikme yaşamak
Benim iki gün filan gecikti ama oldu ben soğan suyu filan içtim . Bir hafta gecikmesi normal mi gebe olabilirmisin
Meraba arkadaşlar maalesef benimde böyle bir sorunum var bir keresinde 1-2 ay gecikmişti son zamanlarda bazen gününde oluyor bazen 1-2-3hafta kadar gecikyo neden acaba bir bilgisi olan varsa bana geri dönebilirmi bu arada doktara gitmedim hiç hep aksattım ama yakın zamanda gidicem lütfen yardım edin
Evet bende en kısa sürede gitmeyi düşünüyorum aslında korkmam ben hastaneden filan ama nedense hep aksadı belki düzelir diye bekledim ama olmadı inşallah kötü bir şey yoktur :)))Canım öncelikle şunu söyleyeyim sakın aksatma eğer gecikme yaşıyorsan mutlaka kadın doğuma görün hatta imkanın var ise 6 ayda bir mutlaka kontrollere git .. Bizim en büyük sorunumuz kadın doğum adını duyunca korkmamız. Normal gecikme 1 haftadır benim bildiğim 2 -3 haftalık gecikmeler pek normal değil gibi ..yumurtalıklarını hormonlarına baktır derim. Kontrol amaçlı
Yok 3 4 gun suruyor reglim gunde 3 4 ped degistiriyorum adetlerimde duzenli normalmi bu acaba 29 gunde bir regl oluyorum onceden 6 gun surerdi 1 kurtajim varAdetin 2 günden az 7 gunden fazla olmaması gerekir, miktarı değişkendir 2 saatte 1 ped değiştirmeyecek kadar yoğun akıntınız yoksa sorun yok bildiğim kadarıyla
Bende pek dusunmuyorum niyeyse:)ya 3 kere gittim kist olsa ultrasonda gorulurdu degilmiYine de bir kadın doğuma muayene olun isterseniz ben sorun olduğunu düşünmüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?