Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Benim iki gün filan gecikti ama oldu ben soğan suyu filan içtim . Bir hafta gecikmesi normal mi gebe olabilirmisin

imkansız tatlım
çünkü bekarım ..
bu ay stres üst safhalardaydı birde doktora gittim yumurtalığım da kist bulundu ikisi birleşince gecikme kaçınılmaz oldu

Meraba arkadaşlar maalesef benimde böyle bir sorunum var bir keresinde 1-2 ay gecikmişti son zamanlarda bazen gününde oluyor bazen 1-2-3hafta kadar gecikyo neden acaba bir bilgisi olan varsa bana geri dönebilirmi bu arada doktara gitmedim hiç hep aksattım ama yakın zamanda gidicem lütfen yardım edin

Canım öncelikle şunu söyleyeyim sakın aksatma eğer gecikme yaşıyorsan mutlaka kadın doğuma görün hatta imkanın var ise 6 ayda bir mutlaka kontrollere git .. Bizim en büyük sorunumuz kadın doğum adını duyunca korkmamız. Normal gecikme 1 haftadır benim bildiğim 2 -3 haftalık gecikmeler pek normal değil gibi ..yumurtalıklarını hormonlarına baktır derim. Kontrol amaçlı

Evet bende en kısa sürede gitmeyi düşünüyorum aslında korkmam ben hastaneden filan ama nedense hep aksadı belki düzelir diye bekledim ama olmadı inşallah kötü bir şey yoktur :)))

Arkadaşlar Merhaba
Bir önceki regl tarihim 16 Şubat ve 25inde bir birlikteliğim oldu.14 Martta regl görmedim ve 16-19 Martta idrar testi yaptım negatif.22 Martta kan testi yaptırdım sadece HCG<2 yazıyordu ve bugün 26 Mart tekrar idrar tesi yaptım yine negatif.Bir önceki regl üzerinden 40 gün geçmesine rağmen neden olamadım bilmiyorum.Maksimum 32 günde olurdu.Bu arada 3 gündür Tarlusal kullanıyorum.Hiç bir şey yok.Sizce hamile olabilir miyim?
Teşekkürler şimdiden

merhaba. ben geçen ay 14ünde adet olmuştum.şubat sonunda yani adet olmamdan 10 gün sonra 2-3 gün kahverengi akıntı geldi.test yaptım evde.negatif çıktı.şimdi de günüm 12 gün geçti.normalde de günü gününe adet olmam, bi hafta önce sonra değişir genelde.geçen yılda bi kere böyle 10 gün gelmemişti. acaba hamilelik mi?test yapıcam pazartesiye kadar gelmezse.hastalık mı acaba?
seldahasret senle aynı durumdayız galiba

Kizlarr size bir sorum olacak benim adetlerim hep duzenlidir genelde 29 30 gunde olurum sukur hic gecikmez ama mikatri az yani 3 4 gun bu bi sorun yaratirmi sizce

Adetin 2 günden az 7 gunden fazla olmaması gerekir, miktarı değişkendir 2 saatte 1 ped değiştirmeyecek kadar yoğun akıntınız yoksa sorun yok bildiğim kadarıyla

Adetin 2 günden az 7 gunden fazla olmaması gerekir, miktarı değişkendir 2 saatte 1 ped değiştirmeyecek kadar yoğun akıntınız yoksa sorun yok bildiğim kadarıyla
Yok 3 4 gun suruyor reglim gunde 3 4 ped degistiriyorum adetlerimde duzenli normalmi bu acaba 29 gunde bir regl oluyorum onceden 6 gun surerdi 1 kurtajim var

Yine de bir kadın doğuma muayene olun isterseniz ben sorun olduğunu düşünmüyorum ama

Günaydın arkadaşlar,

umarım benzer durumu yaşamış arkadaşlar vardır çünkü yardımınıza ihtiyacım var :)
30 ocakta 9haftalık bebeğimi kaybettim ve sonrasında hamdolsun hiçbir aksama olmadan 28.gün adetimi oldum.sonra doktorumun önerisiyle korunmayı bıraktık ve 23martta adet olmam gerekiyordu.
Bugün itibariyle 6gün gecikti(daha evvel hiç gecikme yaşamazdım)dün akşam kan testiyle beta hcg yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif.
çok tedirginim

Kızlar yardımcı olun, bugun adetimin 7 ci gunu, normalde adetim 5 güne bitiyor, dün hiç lekelenme olmadı, tamam bitti dedim bugun yenıden adet kanamam var, gunluk ped gozukmuyordu o kadar cok lekelenme, siyah renk biraz akıntı, ilk defa böyle bi durum yaşıyorum, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…