Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Ayy ne kadar akıcı yazmıssın ya Cok teşekkür ederim açıkladığın İçin gerçekten bilmiyordum çünkü hiç duymadım ne ailemden ne arkadaslarlmdan burda duyuyorum daha bende çok teşekkür ederim

Arkadaslar acil ogrenmem gereken bisey var ben normalde ayin en gec 29 unda adet oluyorum bir hafta onceden butun belirtiler baslar bu ayda oyle oldu ama artis vardi goguslerim cok asiri derecede sisti ve hassaslasti sancilarim cok kotu 28 inden beri sanki sokulcekmis gibi agrilarim var ama sokulmuyor erkek arkadasimla suphelendik acaba hamilelik olabilir mi diye ama anlamadigim sey sokulcekmis gibiyim her dakka bu kadar sancili olmak korkuttu ben hamile olabilecegime pek ihtimal vermiyorum ama kafa karisiyo her dakka olcakmisim gibi hissediyorum hamilelik olsa boyle agrilar olur mu lutfen yardimci olun kafayi yicem

Canım şimdi adetın gecikmiş zaten en doğru cevap senin için bir test alıp yapmak hamilelik belirtileri ve adet belirtileri hemen hemen aynı farklı hiç birşeyi yok evli değilmişsindr galiba bunu en iyi test ile anlarsın

Evli deilim ama bi birlikteligim var ve bugun pembe renkde 2 3 damla kan geldi

Canım yazını gördüm yazmak istedim benimde poliskistik overim var uzun zamandır tedavi görüyordum aşılama işlemine baslayacakken bıraktım tedaviyi. Özel olrak yaptığın birşey oldu mu hamile kalmadan evvel? Cevaplarsan çok sevinirim.

Merhaba arkadaslar iki aydir adetim duzensiz erken adet oluyorum hep ve her seferindede kahverengi lekelenmeler oluyor yada camurumsu bi renkte oluyor ben hamilelikten supelenmistim pazartesi doktora gittim ustrasonla bakti hamile degilim ama kistte yok bana bi dahaki ay adetin ucuncu gunu gelmemi soyledi hormon testi yapilicakmis bu arada 11 gun once adet olmustum yine bugun kagverengi akinti gelmeye basladi sinirlerim bozuluyo acaba mevsimsel olabilir mi yada stresten falan lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden sagolun

Kızlar bende pko var adetlerimden önce 1 hafta bazen 10 gun kahverengi lekelenme oluyor adetlerim genelde 12 gün falan gecikiyordu ama busefer tam 35 gün gecikti ve 15 gün lekelenme oldu sonra adetim bir söküldü ilk defa bu kadar kanama oldu garip olan hiç ağrım olmadı bende o yüzden korkmadim ama adetim 3 gün çok yoğun oldu hiç durmadi diyebilirim benim gibi olan var mı aranızda bu durumu yaşayan

Neden bıraktın tedaviyi canım bende de var pko 1 sene oldu korunmayali yazın gidicem Dr

Kizlar pko dogustanmi yoksa sonradan olabiliyomu duzenli olan adetlerim birden birbirine karisti bi 12 gun gecikiyo bi 8 gun sonra gene 10 gun

Neden bıraktın tedaviyi canım bende de var pko 1 sene oldu korunmayali yazın gidicem Dr
Aşılama için verdiği ilaçlar pahalı geldi açıkçası bi dahaki ay yaparım dedim bu ay için. Ama sanki daha erken olduğunu düşünüyorum aşılama için. 13 haziranda rahim filmi cektiricem ondan sonra allah büyük bakalım duruma göre ya aşılama yada belkide gerek kalmaz insaallah. ☺

Haklısın canım daha mantikli önce rahim filmi inşallah gerek kalmaz Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah

Haklısın canım daha mantikli önce rahim filmi inşallah gerek kalmaz Rabbim tez zamanda nasip etsin hepimize insallah
Aminn inşallah canım bnm takmiyim diyorum kafaya rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur ama engel olamıyorum kendime şimdide sogan kurune bu basliyim diyorum bu bilginiz var mi nasıl kullanmaliyim acaba herkes bi telden çalıyor kafam karışık açıkçası?

Soğan Kuru uzmanlık alanım diyebilirimbak canım adetin bittikten 5 gün sonra başlıyorsun söyle yaptım ben bir orta boy turuncu kabuklu soganı 4e bölüp 1 buçuk bardak klorsuz kanama kta olan suya atiyosun soganlı su 5 dk kaynayinca alıyorsun ocaktan soganlari çıkartıp kaynamış suyu 1 şu bardağı na doldurup sogumadan iciyorsun 15 gün boyunca aç karna ya da yemeklerden 3 saat falan sonra günde 2 kere iciyorsun adetlerin duzensizse hemen başla benim adetim gelmiyordu geçen aylarda kafam attı başladım tam 15.gün lekelenme şeklinde gelmeye başladı canım

Bende 1 seneyi doldurcam korunmayali çok taktiğim zamanlar oldu sogan kuru bal tarcin corekotu incir neler yedim içtim bu ay hiçbirşey yapmıyorum bakalım ne olcak

Hayır hiç bir şey yapmadım üstelik yeni evli olduğum için korunuyorduk belki stres yapsam olması için uğraşsam olmayacaktı.ama şunu da not düşeyim dönem dönem soğan kürü yaptım işte de yarıyordu

Merhaba arkadaşlar ben 3 gündür adet görüyorum ve 3 gündür ağrılarım geçmedi bir de akıntım pıhtısız . Bu normal mi bilgisi olan var mı kafam karışık :S

Slm kızlar çok düzenli bir adet dongum vardı son uç aydır 36 güne kadar buluyor bu normal mi sizce? Birde gebeliğe engel eder mi bu süre

Kızlar bende birşey sorabilir miyim ben mayis ayi icinde iki kez adet gordum 8inde ve 26sinda olmak uzere. Ve suan hala hastayim 10 gundur. Cuna gunu doktora gittim gobek cevresi killanma varmi falan dedi evet dedim bende ultrasona girdim birsey demedi ve hormon testi istedi pazartesi sonuclara bakalim dedi ben evhamli oldugum icin ne yaptim ne ettim sonuçları buldum e-nabizdan. kizlar anlayan varsa yardim edebilir mi sinavlarima çalışamıyorum düşünmekten.
http://hizliresim.com/l1rmQB

Hormon testi nasıl yaptı kan sonucun bu değilmi bnde 2 ayda bir adet gördüğüm için gittim kan +ultrasondan baktı hormon bozukluğu var dedi hap verip gönderdi hiç bilgi vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…