- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.381
çok geçmiş olsunGittim doktora arkadaşlar polikistik over cikti offfff
çok teşekkür ederim. tüylenme hangi bölgelerinizde arttı acaba benimde iç bacakta sanki artma var ama belki de psikolojik çünkü hep bikini bölgesinden yayılan tüylerim vardı zaten. bide ben kendimi bildim bileli gecikmeli yaşıyorum. doktora da gittim genetikmiş ancak bu ay kanlı akıntı sorunumda var işte asıl onu merak etmiştim..Adet duzensizligi ile basladi tuylenme sivilce sac dokulmesi bunlar belirtileriymis bikaç ay 10 gün gecikio du bü ay15 gün gecikti hamileyim die suphwlendim gittiğimde muayene sonucu bu çıktı söktürücü verdi hala olmadım bakalım 10 gün geçince olacaksın regl dedi
hmmm anladım. benim hep geç adet bende o yüzden anlayamıyorum. en son yine gecikmeden gittim 6-7 ay önce kadar. bana da zayıfla dedi ama ben 75 kiloyum sana ne alaka demiş anlamadım. bide özellikle bel çevreni erit dedi. seninde belki belin daha yağlıdır benim bayağ kalın yanlarım falan çok. gerçi bana pko falanda hiç demedi. sanırım kilo da sebep oluyomuş gecikmelereKanlı akinti hiç yasamadim tuylenme yi ben anlamadım açıkçası artma varmı yokmu ama en belirgin adet gecikmesi adet olamama iyi bi doktor araştırıyorum bende hormon testi tedavi istiyorum bu gittiğim zayıfla biras dedı sadece ben zaten 55 kiloyum bakalım 50 kilo olmaya çalışıcam
tedavide en büyük etken olduğunu duydum ama bel çevresindeki yağ oranı çok önemliymiş çünkü yumurtalıkların hemen dışarısı olduğundan yağ bağlayınca adetide zorlaştırıyormuş bende belirtileri araştırırken okudum. zayıflamak ilaç tedavisinden daha önemliymişEvet canim zayıf duruyorum gobegim var ama bekarken yoktu tabi ozaman çok zayifsin diyollardi ben çok hareketsiz kaldım artık nedenini bilmiyorum ama tedavisinin sadece zayıflamak olduğuna inanmiyorum
inşallah işe yarar atlatırsın pko yu da bakalım inşallah benim şüphelerimde pko çıkmaz bende şuan kilo veriyorum. Allah yardımcımız olsunnArtik başladım evde spora yürüyüşe başlıca soğan kurunun demeyi düsülüyorum adetten sonra heralde
sağolasın. bende henüz bekarım ama şu hayatta en büyük hayalim annelik. o yüzden korkuyorum bende şimdiden hamileliğe engel bişey olmasın diye. Sende inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğini alırsın kucağına sonra da bana nasip etsin AllahAmin canim inşallah seninde ciKmaz bisey. ben çocuk istiyorum çok hayırlısı olsun bakalim
yok aslında aşırı değil 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu birazda spor aletlerini kullanıyorum onlarda basit aletler esnetme falan oluyo zaten. bilemedimki. dediğim gibi daha önce doktora gittim çeşitli tahliller yaptılar ultrasonla baktılar herhangi bir sorun görülmedi. hatta doktor anneme adet düzenini sordu anneminde düzensizdir hep. genetik dedi banada. ben daha önce spor salonunda ağır egzersizlerle de çalıştım ama böyle bi sorun yaşamadım yani anlamıyorum sebebi nedirSporda olabilirde asirimiı yapiosun adet duzensizligi d vitamini eksikliğinden olabilir onada bi baktirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?