Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Adet duzensizligi ile basladi tuylenme sivilce sac dokulmesi bunlar belirtileriymis bikaç ay 10 gün gecikio du bü ay15 gün gecikti hamileyim die suphwlendim gittiğimde muayene sonucu bu çıktı söktürücü verdi hala olmadım bakalım 10 gün geçince olacaksın regl dedi

çok teşekkür ederim. tüylenme hangi bölgelerinizde arttı acaba benimde iç bacakta sanki artma var ama belki de psikolojik çünkü hep bikini bölgesinden yayılan tüylerim vardı zaten. bide ben kendimi bildim bileli gecikmeli yaşıyorum. doktora da gittim genetikmiş ancak bu ay kanlı akıntı sorunumda var işte asıl onu merak etmiştim..

Kanlı akinti hiç yasamadim tuylenme yi ben anlamadım açıkçası artma varmı yokmu ama en belirgin adet gecikmesi adet olamama iyi bi doktor araştırıyorum bende hormon testi tedavi istiyorum bu gittiğim zayıfla biras dedı sadece ben zaten 55 kiloyum bakalım 50 kilo olmaya çalışıcam

hmmm anladım. benim hep geç adet bende o yüzden anlayamıyorum. en son yine gecikmeden gittim 6-7 ay önce kadar. bana da zayıfla dedi ama ben 75 kiloyum sana ne alaka demiş anlamadım. bide özellikle bel çevreni erit dedi. seninde belki belin daha yağlıdır benim bayağ kalın yanlarım falan çok. gerçi bana pko falanda hiç demedi. sanırım kilo da sebep oluyomuş gecikmelere

Evet canim zayıf duruyorum gobegim var ama bekarken yoktu tabi ozaman çok zayifsin diyollardi ben çok hareketsiz kaldım artık nedenini bilmiyorum ama tedavisinin sadece zayıflamak olduğuna inanmiyorum

Evet canim zayıf duruyorum gobegim var ama bekarken yoktu tabi ozaman çok zayifsin diyollardi ben çok hareketsiz kaldım artık nedenini bilmiyorum ama tedavisinin sadece zayıflamak olduğuna inanmiyorum
tedavide en büyük etken olduğunu duydum ama bel çevresindeki yağ oranı çok önemliymiş çünkü yumurtalıkların hemen dışarısı olduğundan yağ bağlayınca adetide zorlaştırıyormuş bende belirtileri araştırırken okudum. zayıflamak ilaç tedavisinden daha önemliymiş

Amin canim inşallah seninde ciKmaz bisey. ben çocuk istiyorum çok hayırlısı olsun bakalim
sağolasın. bende henüz bekarım ama şu hayatta en büyük hayalim annelik. o yüzden korkuyorum bende şimdiden hamileliğe engel bişey olmasın diye. Sende inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğini alırsın kucağına sonra da bana nasip etsin Allah

Evlenince hiç korunma canım bekarken daha kolay evlenince olma ihtimali yüksek düşük kurtaj korunma bunları yaşadıktan sonra zorlasiyo

3 aydır adet gormuyorum bundan önce de 2ay olmadım ondan öncesi düzenliydi şöyle söyleyeyim
Düzenli oluyordum sonraki sıra şu: 8mart…8mayis... ve sonra da halen olmadım
Bu süreçte 6kilo aldım
Yani son 5ayda. Tüylenme yok. Bakireyim.
Doktora gidicem ama aksatip duruyorum
Hamile olma ihtimalim milyonda bir.

Ve tarlusal kullandım dün bitti . Su an vajinada sanki ufak bi hava var gibi beni rahatsız eden bi hâl var (2-3gundur) acaba adet olcam da onun mu belirtisi yoksa iltihapsal bi durum mu var
Kist olabilir mi ? Bu düzensizlik.

Duzensizlik sebebiyle 3.kutu diana ya basladim ama ara kanama eksik olmuyor.Endiseleniyorum.Sizde de bu sikinti oluyor mu? 20 gun once ilaclarin bitimine 9 tane varken resmen adet oldum hem de tatildeyken.Neyseki adeti durduran bir ilac vardi onu kullanmadim ama simdi de adet biteli 5 gun oldu hala kirmizi,pembe akinti geliyor.Normal mi?

arkadaşlar pek cevap çıkmadığı için tekrar yazıyorum. ben 20 yaşındayım bakireyim. 3 hafta kadardır da yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullanıyorum. o zamandan beri de ara ara koyu renkli akıntım ve bazen direk kanlı akıntım oluyor. ama sadece spordan sonra oluyor. bugünde direk peçetede iğne ucu kadar kırmızı bi kan lekesi vardı. adetimde hep düzensizdir. daha önce bi kaç kez doktora gittiğimde bi sorunum olmadığını söyledi. yine gecikti bu ay. ama bi de böyle kanamalar var. sporla ilgisi olabilir mi bi de diyet yapıyorum yanında. acaba bi ilgisi var mıdır çünkü sadece spordan sonra oluyo. bi an tüylerin falan bulunması sebebiyle kızlık zarına zarar gelebilmiş olacağını bile düşündüm. ama mantıksız geldi. var mı bu konuda bi fikri olan yardımcı olabilecek olan? anneme danıştım bi anda yeme şeklini değiştirdin bi de hareket arttırdın gecikmeli yaşıyosun zaten ondandır dedi ama bilemedim. en son 6-7 ay önce gittim doktora da yine bişey çıkmadı. nolur biri bişeyler söylesin

Sporda olabilirde asirimiı yapiosun adet duzensizligi d vitamini eksikliğinden olabilir onada bi baktirin
yok aslında aşırı değil 1 saat yürüyüş yapıyorum tempolu birazda spor aletlerini kullanıyorum onlarda basit aletler esnetme falan oluyo zaten. bilemedimki. dediğim gibi daha önce doktora gittim çeşitli tahliller yaptılar ultrasonla baktılar herhangi bir sorun görülmedi. hatta doktor anneme adet düzenini sordu anneminde düzensizdir hep. genetik dedi banada. ben daha önce spor salonunda ağır egzersizlerle de çalıştım ama böyle bi sorun yaşamadım yani anlamıyorum sebebi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…