- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #2.421
verirsin verirsin. d vitaminine nasıl baktırılıyor peki
Kafayı yicem bende artık ilk defa adet bukadar gecikti 25 inci gün tarlusal içtim eczaneden test aldim yok.nasıl tedavi olucam çocukta çok istiyorum anadolu yakasında bildiğiniz bayan doktor varmi
arkadaşlar pek cevap çıkmadığı için tekrar yazıyorum. ben 20 yaşındayım bakireyim. 3 hafta kadardır da yürüyüş ve parktaki spor aletlerini kullanıyorum. o zamandan beri de ara ara koyu renkli akıntım ve bazen direk kanlı akıntım oluyor. ama sadece spordan sonra oluyor. bugünde direk peçetede iğne ucu kadar kırmızı bi kan lekesi vardı. adetimde hep düzensizdir. daha önce bi kaç kez doktora gittiğimde bi sorunum olmadığını söyledi. yine gecikti bu ay. ama bi de böyle kanamalar var. sporla ilgisi olabilir mi bi de diyet yapıyorum yanında. acaba bi ilgisi var mıdır çünkü sadece spordan sonra oluyo. bi an tüylerin falan bulunması sebebiyle kızlık zarına zarar gelebilmiş olacağını bile düşündüm. ama mantıksız geldi. var mı bu konuda bi fikri olan yardımcı olabilecek olan? anneme danıştım bi anda yeme şeklini değiştirdin bi de hareket arttırdın gecikmeli yaşıyosun zaten ondandır dedi ama bilemedim. en son 6-7 ay önce gittim doktora da yine bişey çıkmadı. nolur biri bişeyler söylesin
Yokmu arkadaslar hic bi sebepten adet duzensizliginden doktora giden...doktorun ilk yaptigi tetkiklet nedir
Tesekkurler canim bugün regl oldum ama az daha gelmedi hormon baktircamCanım benimde gecikti bu şekilde stres içinde beklemek gerçekten zor
Benim ablam kozyatağı central hastanesine bi bayan doktora gidiyo oranın doktorları iyiymiş doktorun adı figen temelli çok güleryüzlü ilgili...
Ama yoğun olduğu için randevuları biraz geç veriyolar yinede istersen bi denersin orda başka bayan doktorlarda var... muayene ücreti 90 tl ama çok ilgililer öyle hemen yollamıyo ben başka özelede gitmiştim ama doktor konuşmaktan acizdi resmen
Tesekkurler canim bugün regl oldum ama az daha gelmedi hormon baktircam
Anladım canım teşekkürler enfeksiyondan çok dikkat etmen gerekio mesela iç çamaşırını hergün değiştir günlük ped kullan 2 saatte bi değiştir herzaman yıka lavaboya girdiğinde böyle gecer
Çok geçmiş olsun canım benim yumurtaliklar imda problem bende temizlik konusunda çok dikkat ediyorum
Tmm canim saolll.seninde gecer bebis olur insallah.ben 5.günü başlıcam soğan kürüne hayıt otuna inşallah.olursa bi gelisme yazarım bende buralardayım zatenSağol canımmm Allah razı olsun
Sanada Allah şifa versin inşallah tez zamanda sende kurtulursun
Bi gelişme olursa yaz emi merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?