Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

Kizlar pkoyum kendimi bildim bileli adetim gelmez ilacsiz..napcami sasirdim.2kere asilama oldum yumurta buyuyor tutmuyor.sorun ne bilmiyorum.

Benimde 9 gün gecikti ya neyin nesi bu kan testi negatif
Bi olsamda rahatlasam
İnşallah 3 ay önceki gibi enfeksiyon değildir o zamanda adetim gecikmişti
Rabbim hepimizin halini hayırlara çıkarsın

verirsin verirsin. d vitaminine nasıl baktırılıyor peki

Basit bir kantestiyle baktırılır
Ben kan verdim baktırdım şuan 11 malesef 3 ay önce 12 küsürdü vitamini kullanmama rağmen yükselmemiş iyice düşmüş ya dışarı çıktığım zamanlar güneş görüyorum ama bi türlü yükselmiyo
Bu d vitamini eksikliği gebe kalmayıda zorlaştırıyomuş
Normal değer 30 ile 100 arasında olmalı

Kafayı yicem bende artık ilk defa adet bukadar gecikti 25 inci gün tarlusal içtim eczaneden test aldim yok.nasıl tedavi olucam çocukta çok istiyorum anadolu yakasında bildiğiniz bayan doktor varmi

Canım benimde gecikti bu şekilde stres içinde beklemek gerçekten zor
Benim ablam kozyatağı central hastanesine bi bayan doktora gidiyo oranın doktorları iyiymiş doktorun adı figen temelli çok güleryüzlü ilgili...
Ama yoğun olduğu için randevuları biraz geç veriyolar yinede istersen bi denersin orda başka bayan doktorlarda var... muayene ücreti 90 tl ama çok ilgililer öyle hemen yollamıyo ben başka özelede gitmiştim ama doktor konuşmaktan acizdi resmen

Vitamin eksikliği kanamaya yol açmaz eğer adet dönemi dışında ara kanaman oluyosa mutlaka doktora gitmelisin yaşın çok genç ihmal etme derim... ara kanamalar yumurtalıkla veya rahimle alakalı bi durum

Yokmu arkadaslar hic bi sebepten adet duzensizliginden doktora giden...doktorun ilk yaptigi tetkiklet nedir

Ben adet gecikmesi, kasıklarda ağrı ve şişkinlik şikayetiyle gitmiştim ultrasonla baktı sonra idrar tahlili istedi sonuç idrar yolu enfeksiyonu çıktı... bazı doktorlar smear testi de istiyor ama ben onu yaptırmadım smear testiyle rahim ağzında yara, enfeksiyon gibi bişey olup olmadığı ortaya çıkıyor
Bide hormon testi var o da adetin 2 yada 3.günü kan vererek yapılıyo

Tesekkurler canim bugün regl oldum ama az daha gelmedi hormon baktircam

Tesekkurler canim bugün regl oldum ama az daha gelmedi hormon baktircam

Başlangıcı daha gelir bence inşallah... bende hormon testi yaptırmıştım adetimin 2.günü...
İnşallah bişey çıkmaz sende
bende adetimi bekliyorum
Ay ne sıkıntılı işler ya kadın olmak çok zor

İnşallah canım eski adetlerim hiç benzemiyor eskiden çok gelirdi ağrılı olurdu ilk gün kalkamazdim yerimden şimdi oylee değil ögunleri özledim. Hormon tahlili nasıl yaptırdın devlet mi özel mi devlete randevü alamadim randevusuz gitsem yaparlarmihormon testi

G Gunbatimi1 canım ben hormon tahlilini 3 ay önce yaptırmıştım o zamanda adetim gecikmişti enfeksiyon yüzünden adetimi bekledim sonra olunca 2.gün gittim çünkü 3.gün cumartesiye denk geliyodu yani o gün doktor olmadığından 2.gün gittim devlet hastanesine ama randevusuz gidilmiyo 182'den randevu alınıyo
Kan verirken ordaki kızlar bana dediki zaten hormon tahlilini 2.gün yapıyoruz o gün gelmen daha iyi dedi
Bak eğer devlete randevu alamazsan şöyle yap hastaneye sabah çok erken git 8'de git en geç o zaman aynı gün için randevu alabiliyosun o gün 1-2 saate veriyolar yani sen oraya 8'de gidersen randevunu o güne alırsın
Bende öyle yapmıştım
Özele gidip boşuna para verme
Devlette ücretsiz
Bende eski regl günlerimi özledim bu şekilde belirsizlik çok kötü
Sabahtan beri yine kasıklarıma ağrı giriyo ama adet sancısı değil
Of yaaa yine mi enfeksiyon bıktım ne pis hastalık inşallah çıkmaz yine
Allah şifamızı versin
Tadım tuzum kalmadı

Anladım canım teşekkürler enfeksiyondan çok dikkat etmen gerekio mesela iç çamaşırını hergün değiştir günlük ped kullan 2 saatte bi değiştir herzaman yıka lavaboya girdiğinde böyle gecer

Anladım canım teşekkürler enfeksiyondan çok dikkat etmen gerekio mesela iç çamaşırını hergün değiştir günlük ped kullan 2 saatte bi değiştir herzaman yıka lavaboya girdiğinde böyle gecer

Neler yapıyorum canım ya o kadar dikkat etmeme rağmen acaba diyorum eşimde mi varda ondan geçiyo
Onada test yaptırıcam inşallah yoktur ama bi baktırsa iyi olur
Ben bekarken hiç böyle şeyler yaşamazdım denize bile gidip yüzmüyorum hadi ordan bulaşıyo ama o kadar dikkat ediyorum yok arkadaş oluyo işte ben boşuna yırtınıyorum

Dimi doğru diyosun
Ona hep diyorum zaten dikkat et diye ama benim kadar dikkat etmiyo ne yalan söyliyim
bundan sonra sıkı yönetim uygulicam

Aynen canım ben tedavi olmuştum geçmişti ama şimdi yine var ağrıdan biliyorum bundan sonra daha dikkat etmeliyim

Sağol canımmm Allah razı olsun
Sanada Allah şifa versin inşallah tez zamanda sende kurtulursun
Bi gelişme olursa yaz emi merak ederim
Tmm canim saolll.seninde gecer bebis olur insallah.ben 5.günü başlıcam soğan kürüne hayıt otuna inşallah.olursa bi gelisme yazarım bende buralardayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…